A heinous miscalculation of reality

“On bended knee is no way to be free.”

Een afschuwelijke misrekening van de werkelijkheid

Heinous

Very bad and shocking:

A heinous crime

Cambridge Dictionary

Peter R. de Vries – In gevecht met de Tuinkabouter (Legendarische TV)

Current page

Heinous crime

Natalee Holloway

The Big Picture

The Putten Case

Peter R. part 7

1 Eerste ontmoeting Peter R. de Vries en Tahmina Akefi (29-09-2015)

Back to menu

24 okt. 2021

 
Peter R. de Vries en Tahmina Akefi ontmoetten elkaar voor het eerst op 29 september 2015 in Amsterdam, tijdens de opnames van het programma Pauw, waar ze allebei te gast waren. Die avond sloeg in de visagie-ruimte de vonk over tussen beiden. In juni 2021 omschrijft Peter vlak voor zijn dood hun eerste ontmoeting als volgt: “Liefste, ik houd van jou! Ik was meteen, binnen een seconde, op 29/9 van jou onder de indruk. Dàt is haar! Zij is het!” Peter en Tahmina krijgen snel een relatie maar de kinderwens van Tahmina blijkt een keerpunt in hun relatie en ze gaan in 2017 kort uit elkaar. Echter kunnen ze toch niet zonder elkaar en komen al snel weer samen. Peter vroeg Tahmina in 2021 ten huwelijk en ze zouden in de zomer van 2022 met elkaar trouwen en hun relatie samen openbaar maken. Het kwam nooit zover want Peter R. de Vries werd op dinsdag 6 juli 2021 neergeschoten op de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam en overleed op donderdag 15 juli 2021 aan zijn verwondingen op 64-jarige leeftijd.

An Unusual Friendship | Peter R. de Vries & Cor Van Hout

Back to menu

Peter R de Vries

Author Peter R. De Vries is a Dutch journalist.

His reporting has helped solve more than a dozen murder cases as well as numerous other crimes. He sensationally tracked down the last of Alfred Heineken’s kidnappers in Paraguay in 1994, leading to his conviction. 

In 2008 he was awarded an International Emmy for his coverage of the notorious Natalee Holloway murder case – which led to it being solved. 

He quit his top-rating crime television show in 2012 after 17 years to work on the film

2 Peter R. de Vries: ‘Ik heb zelf ook een keer in de cel gezeten’

Back to menu

Gepubliceerd op 18 feb. 2018

 
Wist je dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries zelf ook een keer opgepakt is? Hij had iets gestolen uit een winkel. Later werd hij misdaadjournalist en loste tientallen misdaden op. Tamara sprak met de misdaadjournalist en stelde jullie vragen aan hem.

3 Peter R. de Vries – Oog in Oog

Back to menu

Gepubliceerd op 30 jan. 2016

 
Sven Kockelmann vs. Peter R. de Vries ruziën in KRO programma Oog in oog. Peter vindt dat Sven hem onder valse voorwendselen naar de studio heeft gelokt. Oog in oog: Sven Kockelmann ontvangt een prominente gast uit binnen- of buitenland. Politici, topbestuurders, sporters: ze worden scherp ondervraagd in een één-op-één-gesprek.
 
Vanaf minuut 20 erg rakend en gevoelig
o.a. kinderarbeid in bepaalde landen
Bikkelsterk en hard interview
Een emotionele en maatschappelijk betrokken Peter R. de Vries

4 Denk Groter Debat met Peter R. de Vries

Back to menu  IMPORTANT CONTENT  Listening recommended  Must ***

Gepubliceerd op 2 mei 2017

 
Peter R. de Vries ging op 9 maart 2017 in de Concertzaal van Theaters Tilburg met studenten van de Juridische Hogeschool Avans Fontys in gesprek over onder andere zijn carrière, internetpesten en tbs-haaien. Het hele Denk Groter Debat kun je hier terug zien. www.fontys.nl
 
Heel duidelijk en sterk standpunt over de politie bij het begin.
De puttense moordzaak waarbij twee mensen onschuldig in de gevangnis zaten. De eerste gerechtelijke dwaling in Nederland, tegen de stroom in, men wilde niet erkennen en geloven dat men er naast zat.
De uitzending raakt heel erg voorbeeld vanaf minuut 13
Vanaf minuut 17 roerend treffend nopens het verschil tussen twee mensen.
Peter R. de Vries was 27 jaar bij de Heiningen ontvoeringszaak.
Klaas … komt ook in het begin van de uitzending aan bod.
Minuut 28 raakt erg.

5 Peter R. de Vries bij Sonja – Moord en doodslag (16-12-2006)

Back to menu

16 aug. 2021

Sonja moord en doodslag. Deze aflevering: misdaad. Gasten o.a.: Will Simon, Peter R. de Vries en Klaas Wilting Wil je meer van dit soort en andere video’s zien? Abonneer dan op dit kanaal voor je dagelijkse content!

6 Peter R. de Vries | Brandpunt Profiel

Back to menu      IMPORTANT CONTENT

1 jun. 2020

Peter R. de Vries, misdaadjournalist. Gaat door waar anderen afhaken. Onderzoekt, klaagt aan, verdedigt. De hoop van slachtoffers en nabestaanden.
 
HNTM
Peter R. de Vries is donderdag 15 juli 2021 op 64-jarige leeftijd overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een schietpartij in het centrum van Amsterdam. De misdaadverslaggever werd vorige week dinsdag 6 juli 2021 rond 19.30 uur neergeschoten op de Lange Leidsedwarsstraat in de stad. “We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar”, laten zijn nabestaanden weten in een gezamenlijke verklaring. “Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen. Hij is omringd door de mensen die hem liefhebben, overleden. Peter heeft geleefd naar zijn overtuiging: ‘on bended knee is no way to be free’.”
DIKKE BEEST
GROTE DIEPE RESPECT VOOR DEZE MANNETJE PETER R DE VRIES! 👌👌👌👌👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍👍👍👍💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓 LOVE FOR DEZE HOLLANDER !!
Ralph Van De Beek
Peter je hebt altijd voor anderen gestreden. Nu moet je voor jezelf strijden en vechten voor je eigen leven.ik hoop dat je dat gevecht mag winnen. Wat ze jou hebben aangedaan is te wagelijk voor woorden ik wens jou je familie en dierbaren alle sterkte en kracht toe. En dat het recht snel mag zegen vieren Sterkte peter.
Davi Dozz
Peter, held van Nederland! We gaan je nog zooooo missen! Onnavolgbaar!
DIKKE BEEST
ZODRA IK PETER ZIE OF HOOR GELIJK GEVOEL VAN RECHTVAARDIGHEID !!! ALTIJD RECHT VOOR ZN RAAP !! NOOIT TEGENSTRIJDIG !! KORTOM EEN ECHTE HOLLANDER , WAAR ER HELAAS MAAR WEINIG VAN BESTAAN NOG !! DEZE MAN IS PUBLIEKELIJK ACTIEF! DIKKE GROTE RESPECT VOOR DEZE MANNETJE PETER R DE VRIES!!! MUMBER 1 ! 👏👏👏👏🇱🇺🇱🇺🇱🇺🇱🇺🇱🇺👏👏👏👏👏🇱🇺🇱🇺🇱🇺🇱🇺🇱🇺🇱🇺👏👏👏
Midnight1138
Kees van der SPEK!
DIKKE BEEST
ZONDER DEZE MAN PETER R DE VRIES ZOU NEDERLAND ALLANG VERKANKERD ZIJN DOOR RACISTEN !! HIJ PAKT ZE ALLEMAAL AAN DIE RACISTEN !!! RESPECT PETER ECHT !!
Roberto Valero
Hij heeft voor Bruinsma gewerkt!!!!!Dat is allemaal naar voren gekomen in de zaak die hij tegen Bart Middelburg van het Parool heeft aangespant……wat een held!!!!!

7 Peter R. de Vries – Geweldadige overvallen op waardetransport

Back to menu

26 dec 2016
 

In memoriam, Peter R. de Vries  (14 november 1956 – 15 juli 2021) “On bended knee is no way to be free.”

 
 Peter R. de Vries – Alziend oog

 

20 aug. 2021

Levensbeschouwelijke praatprogramma gepresenteerd door Annemiek Schrijver, waarin zij met een gast praat over diens levensinzicht. In deze aflevering: misdaadverslaggever Peter R. de Vries die zich eveneens verkiesbaar heeft gesteld met een nieuwe politieke partij voor de komende parlementsverkiezingen.
 
J. Pjotrovskiy
Ik mis u, Peter… Laat staan de mensen die u IRL van zeer dichtbij kennen als vrienden, geliefden en family😢 Rust in vrede, Held.
Anisa Jansen
Fijn dat er nog zoveel filmpjes van deze held online staan.❤️
Meryamlahsini
Dank u voor het delen. Rust zacht lieve Peter R. De wereld is een held verloren 😪 Missen jou!
Retroxx
Graag gedaan hoor. Peter R. de Vries was echt een uniek mens die heel veel heeft betekend voor anderen. Hoe hij zich belangeloos bleef inzetten voor de nabestaanden van slachtoffers en een ieder die een beroep deed op zijn hulp. Ik denk nog elke dag aan hem en kan nog steeds niet geloven dat hij dood is😢.Gelukkig staan er nog veel van zijn programma’s online, zodat we de herinneringen aan hem hoog kunnen houden. Rust in Vrede Peter R. de Vries.🙏

8 Peter R. de Vries in theater Hardenberg over de Heineken Ontvoering, andere zaken en over zijn leven

Back to menu  IMPORTANT CONTENT  Listening recommended  Must ***

 

15 jul 2021

Op 29 oktober 2018 mocht ik voor de ondernemersclub van HHC Hardenberg in Theater de Voorveghter Peter R. de Vries interviewen. Dat werd een bijzonder gesprek. Ik heb dat destijds opgenomen om er zelf van te leren. Niet om er iets mee te doen in de openbaarheid. Ik keek namelijk best op tegen Peter en het leek me een enorme uitdaging hem meer dan een uur te interviewen met 500 mensen in het publiek. Dat moest ik goed voorbereiden. Dus las ik al zijn boeken nog eens en pikte er een aantal zaken uit.
Ik heb een lichte voorkeur voor Feyenoord en dat was voor Peter een dag na de 3-0 overwinning van Ajax op 010 een fijn onderwerp waar hij af en toe op terug komt.

Tijdcodes:
00:00:00-00:00:30 Introductie
00:00:30-00:02:20 Inleiding
00:02:20-00:03:20 Over Hardenberg en de omgeving en HHC Hardenberg
00:03:20-00:05:20 Over de start van zijn carrière
00:05:20-00:22:55 Over de Heineken Ontvoering
00:22:55-00:36:25 Over contact met families, kindermoorden en zijn burnout
00:36:25-00:40:50 Reactie op column Marcel van Roosmalen en reacties op sociale media
00:40:50-00:49:50 Over het boek dat hij zelf zijn beste vond: “Een moord kost meer levens”. En over hoe je in de misdaad kan belanden.
00:49:50-00:51:50 Over zijn persoonlijke leven en het boekje: “De R van Rebel”. En over de relatie met zijn moeder.
00:51:50-01:03:20 Over het ondernemerschap en de samenwerking met zijn zoon Royce de Vries
01:03:20-01:04:45 Vragen uit de zaal
01:04:45-01:09:40 Over zijn eigen veiligheid en een mogelijke liquidatie.
01:09:40-01:16:10 Vragen uit de zaal
01:16:10-01:17:52 Dankwoord

9 Interview met Peter R. de Vries door Peter J. Korsten


Back to menu

9 Peter R de Vries over zijn open relatie | Jensen

Back to menu

 

9 apr 2013

Elke donderdag en maandag bij Veronica.

Twee keer per week ontvangt scherpzinnige en veelzijdige tv-presentator Robert Jensen een bijzondere gast uit onder andere de politiek, media of sportwereld. Met deze aflevering Peter R de Vries

10 Theo van Gogh in gesprek met Peter R. de Vries

Back to menu

In première gegaan op 16 jul. 2021

Een prettig gesprek tussen Theo van Gogh en Peter R. de Vries (c) 2000/2001 Column producties in opdracht van Yorin

11 Peter R de Vries 2008 afl 12 23 nov De Zaak Robert Vakkers nl gesproken

Back to menu

12 Interview Peter R de Vries uit 1994

Back to menu

 
19 aug 2022
 
 

10 okt. 2021

Een compilatie van een gesprek uit 2001, dat Annemiek Schrijver met Peter R. de Vries had. Een gesprek over eerzucht, lef, woede en nieuwsgierigheid. De Vries gelooft niet meer zo in het goede van de mens en heeft een hekel aan mensen die laf zijn. Zijn slogan is: zonder strijd geen overwinning.

13 Peter R. de Vries – Pauw & Witteman (13-04-2012)

Back to menu

Gepubliceerd op 16 apr. 2012
Het is nog maar de vraag of de uitzending van misdaadverslaggever Peter R. de Vries komende zondag mag worden uitgezonden. In die uitzending is te zien hoe De Vries met een verborgen camera-actie een huurmoord op een escortbaas voorkomt. Eén van de betrokkenen, volgens De Vries degene die de moord moest uitvoeren, probeert de uitzending tegen te houden. De advocaat van de gefilmde betrokkene heeft een kort geding aangespannen die vanavond dient in Amsterdam.

“Op 6 februari 2012 zijn in het kantoorpand van Endemol in Amsterdam Zuid-Oost door de politie twee mannen op onze redactie die door een Amsterdamse escortbaas waren ingeschakeld om een concurrent te liquideren. Het was de bedoeling de man in zijn kantoor in Amsterdam-West dood te schieten en de moord op een overval te laten lijken,” zo wordt vermeld op de website van de misdaadverslaggever.

Peter R. de Vries twitterde vandaag “Spannende dag vandaag: advocaten springen ons in de nek om de ‘huurmoord’ uitzending van aanstaande zondag te laten verbieden.”

De rechtbank doet zaterdag aan het begin van de middag uitspraak.

14 Peter R. de Vries | Eerbetoon | Tribute

Back to menu

17 jul. 2021

Mijn eerbetoon aan Peter R. de Vries.
My tribute to Peter R. de Vries.

15 Peter R de Vries 2007 afl 07 20 mei De perfecte treinmoord nl gesproken

Back to menu

Gepubliceerd op 24 mei 2012

17 JFK (2013) – Who shot American President John F Kennedy? | 60 Minutes Australia

Back to menu

3 apr. 2018

Presidential Bodyguard, Clint Hill still can’t forgive himself for failing to save the life of American President John F Kennedy. On 60 Minutes, he’ll retrace his steps, actions and feelings on the day the world lost its innocence
 
Reporter: Charles Wooley
Producer: Nick Greenaway

18 Trauma doctor recalls when JFK was rushed to Parkland Hospital

 

Back to menu

18 nov. 2013

Red Duke was a fourth-year surgery resident at Parkland Hospital the day President John F. Kennedy and Texas Gov. Connally were shot and rushed to that hospital. Upon their arrival, Duke says, “It didn’t take long to appreciate the gravity of the situation.” Jeff Glor reports.

19 Dorothy Kilgallen: The Reporter Who Knew Too Much

 

21 nov. 2019

Author and former criminal defense attorney, Mark Shaw, speaks about his book “The Reporter Who Knew Too Much” and its follow-up, “Denial of Justice.” Each chronicle not only his 12 years of research but most importantly, the life and times and mysterious death of What’s My Line? TV star and crack investigative reporter Dorothy Kilgallen and her 18-month investigation of the Dallas tragedies which included being the only reporter to interview Jack Ruby at his trial. Shaw also discusses his controversial exposure of the most important JFK assassination documents in history, the Jack Ruby trial transcripts.

20 Mark Shaw’s “Denial of Justice” Kilgallen/JFK Presentation at Commonwealth Club of San Francisco

10 dec. 2018

21JFK Assassination: The Truth Told by Secret Service Agent Clint Hill

Back to menu

5 mrt. 2017

Valuetainment

Order a copy of Five Presidents http://amzn.to/2mpDpzK by Clint Hill with Lisa McCubbin. This is an interview with Clint Hill, the main Secret Service Agent for Jacqueline Kennedy. In this interview, PBD asks some controversial questions and we are guided through some behind the scene events in U.S history while Clint recollects his service with Five U.S Presidents.

Visit the official Valuetainment Store for gear: https://www.valuetainmentstore.com/

Music selection used through agreement with Epidemic Sound http://bit.ly/2B8DxK1

Other books:

– Mrs. Kennedy and Me http://amzn.to/2m8aoGt

– Five Days in November http://amzn.to/2n2lT1D

About Mr. Hill: Clinton J. “Clint” Hill is a former United States Secret Service agent who was in the presidential motorcade during the assassination of John F. Kennedy on November 22, 1963, in Dallas, Texas.

22 JFK’s Shot Wounds In Autopsy Room

Back to menu

23 nov. 2019

Full Jim Jenkins Interview with Patrick Bet-David: https://youtu.be/2U7dXPA_juM

Events Following The JFK Assassination – a snippet about JFK from Patrick Bet-David’s interview with Jim Jenkins. November 22, 1963 marks the 56th anniversary of the assassination of President John F. Kennedy. These short clips are all opinions and part of the story that connects what really happened that day. You can comment your thoughts below.

About James “Jim” C. Jenkins: James Curtis Jenkins was born in 1943. After enlisting in the United States Navy won a place at the Medical Technology School that was part of Bethesda Naval Hospital. He attended classes from 7.30 am to 5.00 pm and work duty from 5.00 pm to 6.00 am the next day. Jenkins was assigned to the pathology department. When John F. Kennedy was assassinated on 22nd November, 1963, his body was taken to Bethesda. Along with fellow student, Paul K. O’Connor was asked to assist Joseph Humes, Thornton Boswell and Pierre Finck in the autopsy of Kennedy.

JFK: John Fitzgerald Kennedy, often referred to by the initials JFK and Jack, was an American politician who served as the 35th president of the United States from January 1961 until his assassination in November 1963.

Share your thoughts with Patrick Bet-David by texting 310.340.1132 or send a tweet
to https://www.twitter.com/patrickbetdavid

You can reach the Valuetainment team: info@valuetainment.com

Music selection used through agreement with Epidemic Sound http://bit.ly/2B8DxK1

JFK Assassination: https://www.jfklibrary.org/learn/abou.

Who Was Lee Harvey Oswald? (full documentary) | FRONTLINE

Back to menu

1 dec. 2021

An investigative biography of Lee Harvey Oswald, the man at the center of the political crime of the 20th century, the assassination of JFK. (This version aired 2013. Original broadcast 1993.)
 
This journalism is made possible by viewers like you. Support your local PBS station here: http://www.pbs.org/donate​.
 
The two-hour documentary special traces Lee Harvey Oswald’s life from his boyhood to that fateful day in Dallas on Nov. 22, 1963, posing a number of questions: Was Oswald the emotionally disturbed “lone gunman”? Was he one of two gunmen that day in Dallas? Or was he an unwitting scapegoat for the real assassins?

The Secret History of the Kennedy Assassination

Back to menu

19 nov. 2013

As the 50th anniversary of President John F. Kennedy’s assassination approaches, persistent questions still remain. Bestselling author and former New York Times reporter Philip Shenon addresses those questions and more in his newest book A Cruel and Shocking Act: The Secret History of the Kennedy Assassination.
 
Based on hundreds of interviews and unprecedented access to the surviving commission staffers, Shenon concludes that senior officials of the U.S. government, especially at the CIA, destroyed evidence and lied about the assassination and the events that led up to it. 
 
Chris Mondics of The Philadelphia Inquirer moderates this discussion with Shenon on November 18, 2013 at the National Constitution Center.

23 Peter R. de Vries zond toch beelden Koos H. uit

 

Back to menu  IMPORTANT CONTENT  Listening recommended  Must ***

Gepubliceerd op 13 apr. 2010

 
Ondanks een verbod van de rechter, waren beelden van seriemoordenaar Koos H. zondagavond in het televisieprogramma van Peter R. de Vries te zien.
Bekijk hier de gehele uitzending: http://bit.ly/b98o7F

24 EXCLUSIVE: Disturbing insight on Canada’s teen killers | 60 Minutes Australia

Back to menu

Gepubliceerd op 11 aug. 2019

 
For thousands of Australians every year Canada is a wonderful place to visit. It’s not only spectacular but also one of the friendliest and safest countries on earth. However, four weeks ago something awful happened there. A young Australian tourist, Lucas Fowler, and his American girlfriend, Chynna Deese, were murdered. Days later a Canadian university professor was also killed. The attacks were random, unprovoked acts of violence, but the Royal Canadian Mounted Police quickly linked the crimes. Disturbingly it seems the perpetrators were two teenage boys who then went on the run, becoming Canada’s most wanted fugitives. On Thursday they were finally found, dead. For the last two weeks Sarah Abo has been the only reporter to spend time with the distressed father of one of the boys. Abo and her team were with Alan Schmegelsky as heavily armed police and soldiers scoured Canada looking for his 18-year-old son, Bryer. She also spoke with him in the moments after he found out Bryer was dead. In an extraordinary series of interviews Mr Schmegelsky tries to explain the circumstances that may have led his child down a path of evil.

25 Former fugitive breaks silence 17 years after accused of notorious hate crime | 60 Minutes Australia

Back to menu

Gepubliceerd op 11 aug. 2019

 
It was one of Australia’s most shocking crimes. A devious and cruel criminal constructs and sends a parcel bomb to a beautiful Sydney centrefold model. But the package misses its target and explodes instead in the face of her body-building boyfriend who suffers terrible injuries. Police are clueless until a tip-off points the finger of suspicion at an Aussie TV star, Roberto de Heredia. But before the case can get to court de Heredia stages his own death and does a runner. He flees overseas and it’s 17 years before he is caught and dragged back before a judge. Then another twist: at his trial the defendant with the killer good looks convinces the jury he’s no would-be murderer. Having been acquitted of the crime, Roberto de Heredia now wants Australia to know why he’s innocent.

26 Peter Plasman en Peter R. de Vries over het proces tegen Geert Wilders

 

Back to menu

Gepubliceerd op 21 jan. 2010

 
Strafrechtadvocaat Peter Plasman en misdaadjournalist Peter R. de Vries gaan in op het proces tegen Geert Wilders, dat deze week van start is gegaan.

27 Peter R de Vries: Tureluurs van zaak-Maddie – RTL LATE NIGHT


Back to menu

Gepubliceerd op 6 mei 2014

 
Kijk meer video’s op http://www.rtlxl.nl/#!/gemist/rtl-lat…. Er doken vandaag drie opgravingsberichten op. In Arcen zoekt de politie in de tuin van verdachte Lau G. in verband met de verdwijning van twee Marokkanen in 2006. In België zoeken speurders naar sporen van de beruchte Bende van Nijvel en ook in de zaak-Maddie McCann gaan Britse rechercheurs binnenkort over tot opgravingen. Wanneer heeft het volgens misdaadjournalist Peter R. de Vries nut om de schep ter hand te nemen? In de zaak Maddie heeft Peter zo zijn twijfels. “Ik vraag me af of men niet alleen maar veel rumoer aan het maken is.”

28 Jaila Gladden, A College Student, Who Escaped Kidnapper Recounts Her Ordeal | Megyn Kelly TODAY

Back to menu

Gepubliceerd op 19 jan. 2018

 
Jaila Gladden was on a late-night trip to the supermarket when a man with a knife forced her into a car. On Megyn Kelly TODAY, she is joined by her boyfriend, Tamir Bryant, as she recounts her terrifying ordeal and explains how she escaped with the help of her smartphone and some quick thinking.

29 Bram Moszkowicz bij Pauw en Witteman

Back to menu

Gepubliceerd op 26 okt. 2015

 
Bram Moszkowicz bij Pauw en Witteman nadat hij uit zijn ambt was gezet.
 
OUTSTANDING

30 RTL Actueel – Peter R. de Vries, Misdaadverslaggever (1998)

Back to menu

4 okt. 2014

Het beginstukje van Peter R. de Vries, Misdaadverslaggever, toen nog onderdeel van RTL Actueel. In dit stukje onder meer aandacht voor een nieuwe ontwikkeling in de zaak Kluivert.
 
Opname: 6 februari 1998
Bron: VHS

31 Peter R. De Vries: Er zaten kinderen vastgeketend – RTL BOULEVARD

Back to menu

19 jan. 2018

 
Ze zijn sinds deze week het gesprek van de dag in Amerika: de familie Turpin. Decennialang verwaarloosde en mishandelde het Amerikaanse echtpaar David en Louise Turpin 12 van hun 13 kinderen en niemand, maar dan ook niemand had iets in de gaten.
 
Jules Vismale

OUDERS AANGEKLAAGD VOOR JARENLANG OPSLUITEN EN VERWAARLOZEN VAN HUN DERTIEN KINDEREN; ECHTPAAR ONTKEND NATUURLIJK ALLES

David en Louise Turpin, wier dertien kinderen op 16 januari 2018 uit hun huis werden bevrijd, worden vervolgd voor marteling, mishandeling, verwaarlozing en opsluiting van hun nageslacht waarvan er enkelen zelfs al volwassen waren.
Als de twee voor alle aanklachten worden veroordeeld dan gaan ze allebei (hopelijk!) voor de rest van hun leven altijd de cel in, schrijft CNN en Katie Hopkins misschien ook wel.
De vader wordt bovendien verdacht van een onzedelijke handeling bij een van zijn dochters. Het Californische echtpaar zegt natuurlijk (en dat is erg begrijpelijk bij dit soort ‘sh*thole’ ouders!) zo onschuldig als pasgeboren lammetjes te zijn.

Aanklager Mike Hestrin sprak donderdag op een persconferentie in Riverside, vlak bij de woonplaats van de familie Turpin, Perris, van “zeer ernstige emotionele en fysieke mishandeling en verdorven gedrag tegen de 13 kinderen” in de periode sinds 2010. Die zei ook dat al de kinderen heel erg weinig meer weten over het leven buiten de muren van hun ouderlijk huis.
De kinderen van tussen de 2 en 29 jaar werden jarenlang vreselijk geslagen, verstikt en als straf ook vaak vastgebonden. Eerst met touw, maar nadat een van hen zich vrij had weten te maken, met ketting- en hangsloten. Zo’n straf duurde weken of zelfs maanden.
Vaak mochten ze nog niet eens naar de wc toe . Ze mochten zelfs niet meer dan eens per jaar douchen waardoor de kinderen zwaar vervuild raakten!

De slachtoffers zijn ook erg zwaar ondervoed. Zo had het 12-jarige kind het gemiddelde gewicht van een 7-jarige, woog de 29-jarige hooguit maar 37 kilo en hadden ze een bleke huidskleur waar Dracula jaloers op kon zijn geweest! Alleen het jongste kind leek nog redelijk genoeg te eten te hebben gekregen.
Meerdere kinderen van het stel hebben als gevolg van de mishandelingen cognitieve beperkingen en zenuwschade opgelopen, zei Hestrin. Ze hebben in geen vier jaar ooit een dokter gezien, zij zijn zelfs nog nooit naar de tandarts gegaan en de kinderen wisten niets af over medicijnen, laat staan wat politiemensen precies waren!
Het echtpaar verbood de kinderen met gekocht speelgoed te spelen, maar er lag wel veel onuitgepakt speelgoed in huis dat. De Turpins kochten heerlijke taarten voor zichzelf maar de kinderen mochten daar enkel alleen naar kijken alsof het om koning Tantalus ging die tijdens zijn gevangenschap in de onderwereld niet bij water en fruit kon komen omdat dit steeds terug week. Wel mochten ze in allerlei dagboeken schrijven. De politie heeft er vele honderden van in beslag genomen.

De dochter van 17 jaar, die dinsdag uiteindelijk wist te ontsnappen en de politie belde, heeft in het diepste geheim met een van haar broertjes en zusjes ruim twee jaar aan een ontsnappingsplan gewerkt.
De politie bevrijdde de kinderen godzijdank uit wat Hestrin een verschrikkelijk, smerig, stinkend en donker huis noemde. Familieleden hebben later verklaard dat ze de kinderen niet mochten zien. De buren verklaarden dat de Turpins bijna nooit buiten kwamen en dat dezen dat niet wisten is bijna onbegrijpelijk te noemen!.
De dertien worden medisch onderzocht. “Ze zijn thans in goede handen. Waar ze uiteindelijk terechtkomen, dat weet ik niet”, zei Hestrin. Maar naar ik hoop NOOIT meer in de handen van dergelijke snertouders en al helemaal NOOIT met kind-verleidende moslimextremisten in Afrikaanse ‘sh*thole’-landen of bij afschuwelijke linkse politici!

En dat dit echtpaar trouwens de achternaam bezit van de hele komiek Ben Turpin (1869-1940) vindt ik trouwens erg wrang om te noemen!

32 Peter R de Vries Laatste aflevering achter de schermen

Back to menu

8 jan. 2019

 
rick knoops
Wat Peter tegenwoordig allemaal zegt en denkt in praatprogramma’s ben ik het eigenlijk nooit mee eens , soms echt belachelijk wat hij zegt , dat vinden trouwens veel mensen , maar zijn eigen programma “Peter R De Vries misdaadverslaggever” vond ik echt geweldig , wat deed Peter en de rest van het team dat ontzettend goed
SkittlesForTheColorblindPeople
Als ik iets terug mocht wensen. Dan was het Peter R de Vries, misdaadverslaggever…
Mich R
Ik vind de stem van de heer Arend Langenberg heel erg fijn om naar te luisteren. Echt top
Raymond de Vries
Rust in vrede 🙏 Peter R de Vries 😢😭😭
Abel Haalmeijer
Peter is en blijft een baas!
Arjun Kewal
Rust in vrede HELD!
Leo Hoogeweg
Nog steeds (2020) een enorm gemis in de Nederlandse media. Ik durf wel te stellen dat dit programma het beste en meest baanbrekende programma ooit is geweest. Eeuwig zonde dat het in 2012 gestopt is. Er zijn nog teveel misdrijven die aandacht hadden verdiend. Oneindig respect voor wat Peter met zijn team van dit programma heeft gemaakt.
MrTuutiee
Kan niet omschrijven hoe ik me voel… kijk vaker afleveringen terug en dan ga ik een beetje terug in de tijd.. en nu is die dood..😪 rip peter.. respect je liet je door niets en niemand tegen houden
Frank van de Ven
Legend! R.I.P. Peter r de Vries
Jutta van Mal
Zo! Dat is een documentaire over maatwerk.Maatwerk van een persoon ingebonden in zijn team, voor de gemeenschap een als formaat en draaiboek voor heel alles wat waardevol is voor ieder mens en de mensheid op de hele wereld!
maroccan man
Goeie man die peter r de vries, super jammer dat dit progamma niet meer bestaat , tegenwoordig is er geen leuke progamma meer op tv behalve veronica inside
Christiana BS
Zo veel banden opgeslagen! Waarom digitaliseren ze die niet? Ik zou ze graag willen hebben
Gilberte Bartholomees
Proficiat voor het oplossen van zoveel moeilijke en belangrijke taken op een zo professionele wijze. Ik bekijk ze nu nog op YouTube met veel spanning…
Nathalie Barendregt
Goud waard dit. Kan je nog meer afleveringen uploaden??
Kristel Vandenbosch
Zo ontzettend jammer dat het gedaan is 😣😔😢
Paul Harland
Ik keek hier vroeger al naar op Woensdag middag als ik terug kwam van de Basisschool. Inmiddels 21 jaar geleden.
Marina Huisman
Rip Peter R de Vries. Einde tijdperk. Einde iemand die tot het gaatje te gaan. Op de bemoeienissen na over de politie of andere onderwerpen buiten de misdaad om waar ik wel heel erg moe van werd zijn veelal linkse mening, zal hij op zijn vakgebied zeer gemist worden. Triest dat hij Tanja Groen niet naar huis heb kunnen brengen. Hoop vurig dat Kees v/d Spek (die ik echt geweldig vind) deze laatste wens voor met name van de familie Groen maar ook voor Peter in vervulling laat gaan.
D. v D.
Een oplossing in een zaak, dat is de kroon! Peter R. De Vries. Ik kijk graag naar zijn programma’s. Je kunt zeggen wat je wilt over deze man, maar hij verstaat wel zijn vak!
paul67luap
Voor de laatste keer. goenafund
Habiba Moussaoui
Echt bizar dat hij er niet meer is🥲🥲. Niet te bevatten
Amin
Peter is een legend
sandrine van zeist
Weet ik nog jammer was niet meer
JayDee
Zal je net zien dat Peter bij de hemelpoort aankomt, en Arend Langenberg daar zijn moordreconstructie inspreekt. Damn, ik ben er nog steeds van slag over.
JAHbymeside forIverandIvermore
Waarom is Petertje nooit gearresteerd voor het kopen van illegale wapens?
JAHbymeside forIverandIvermore
Kees “drugs en drank machine” van der Spek
Blinkie M
Zijn roem is hem naar zijn hoofd geschoten!!! Denkt werkelijk dat hij overal verstand van heeft tegenwoordig nou niet dus… JENSSEN.

33 Ontvoering van Gerrit Jan Heijn

Back to menu        IMPORTANT CONTENT

 

7 jun 2016

Gerrit Jan Heijn werd op 9 september 1987 ontvoerd en vermoord. Deze moord op Gerrit Jan Heijn was een geruchtmakende zaak, die in 1987 en 1988 lange tijd de gemoederen in Nederland bezig hield. Dader was de toen 45-jarige ingenieur Ferdi Elsas uit Landsmeer, die op 6 april 1988 werd aangehouden, waarna het stoffelijk overschot is gevonden.

____________________________________________________________
Sk Documentaires (Simon Kerckhoffs) is de ultieme kanaal voor Documentaires. ABONNEER je nu op het Simon Kerckhoffs kanaal om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Documentaires over uiteenlopende thema’s.

Bekijk elke week nieuwe video op het kanaal.

Bekijk ook het Engelstalige en het Duitstalige kanaal.

34 ‘Geert Wilders gebruikt een ontzettend smerige truc’ – RTL LATE NIGHT

 
21 mrt 2014
 
De toespraak van Geert Wilders tijdens de uitslagenavond van de PVV in Den Haag heeft hem veel kritiek opgeleverd. Pieter Klein (adjunct-hoofdredacteur RTL Nieuws) heeft in een open brief geschreven dat Geert zich moet schamen. Columniste Ebru Umar is juist van mening dat Wilders het beste is wat allochtonen is overkomen. Daar staat Peter R. de Vries weer lijnrecht tegenover. Een pittige discussie bij Humberto aan tafel. Deze aflevering van RTL Late Night helemaal zien? Ga dan naar http://rtlxl.nl/#!/rtl-late-night-301…

35 The Hand in the Trunk

Back to menu

29 mrt. 2016

In 1979, Birmingham News photographer Jerry Ayres and reporter Mark Winne pursue a car driving through the Birmingham area with a hand waving for help from the trunk.

36 Peter R. de Vries – De beste verborgen camera acties

 

5 jan 2017
In memoriam,

Peter R. de Vries
(14 november 1956 – 15 juli 2021)

“On bended knee is no way to be free.”

Peter R. de Vries – De beste verborgen camera acties

Het misdaadprogramma van Peter R. de Vries bestaat vijftien jaar en om even bij dit jubileum stil te staan, blikken we uitvoerig terug op de meest roemruchte verborgen camera-acties die de misdaadverslaggever in de loop der jaren heeft uitgevoerd.

Oplichters, fraudeurs, afpersers, moordenaars, pedofielen, geweldplegers en nepgenezers werden voor het oog van de verborgen camera ontmaskerd. Maar ook manipulerende overheidsdiensten konden er op rekenen dat hun daden in het geheim werden vastgelegd.

37 Peter R. de Vries – Geweldadige overvallen op waardetransport

26 dec 2016
In memoriam,

Peter R. de Vries
(14 november 1956 – 15 juli 2021)

“On bended knee is no way to be free.”

38 L’homme aveugle et la belle blonde !

9 mrt. 2015

Une présentation de la chaine vidéo YouTube officielle de Juste pour rire les gags. Bourrez-vous la face des meilleurs et plus drôles gags de caméra cachée jamais tournés.

Current page

Heinous crime

Natalee Holloway

The Big Picture

The Big Picture

Peter R. part 7