Are investigations foiled?

Foiled: to prevent someone or something from being successful:

The prisoners’ attempt to escape was foiled at the last minute when police received a tip-off.

Cambridge Dictionary

Joris Demmink is a retired Dutch civil servant who served as the Director-General of the Dutch Ministry of Justice’s International Affairs Department from 2002 to 2012. He was accused by various individuals and groups of being involved in pedophilia and child abuse, and some claimed that he had used his position of power to cover up these crimes.

Some key points about Joris Demmink include:

  1. Allegations of sexual misconduct: Demmink has been accused of engaging in sexual misconduct with minors by various individuals and groups, including in Turkey, where he allegedly abused underage boys during visits to the country.

  2. Denial of the allegations: Demmink has consistently denied the allegations against him, and no charges have ever been filed against him in connection with these allegations.

  3. Investigation by Dutch authorities: Dutch authorities investigated the allegations against Demmink but did not find any evidence to support the claims. However, some critics have claimed that the investigation was not thorough and that there may have been a cover-up to protect Demmink.

  4. Legal actions against media outlets: Demmink has taken legal action against several media outlets and individuals who reported on the allegations against him, claiming that their reporting was defamatory and false.

  5. Retirement and aftermath: Demmink retired in 2012, and the allegations against him have largely faded from public attention. However, some advocates for victims of child abuse continue to call for further investigation into the allegations against Demmink and for justice for any victims who may have been harmed.

1 Dossier Demmink

18 okt. 2021
 
Waarom wordt de voormalig officier van justitie beschermd en wie was de vader van Joris Demmink?
 
 

10 jul. 2020

17-11-2014 Actualiteitenrubriek EenVandaag brengt extra researchuitzendingen onder de naam Dossier EenVandaag.
 
ikbefalleenopdinsdag x
Justitie en politie een groot pedo netwerk Joris Demmink ⚖️ Joost tonino ⚖️ Cornelis Stolk⚖️
divawendy
de elite gaat tot aan het koningshuis, en de waarheid zal kosten wat het kost niet naar boven komen en afgedaan worden als valse beschuldigingen en complot theorieën
 
dienie Bouwman
Viezerik. De waarheid komt uit
liek e
Laten we wel wezen, als dhr Demmink schuldig is aan de feiten, is het niet in zijn belang dat er onderzoek naar gedaan wordt. Alleen als hij onschuldig zou zijn zou dat het geval zijn.
Laurens Godschalk
Nederland is een corrupt land
Louloudia1000
Pedostaat Nederland oftewel pedocratie Nederland
Lex Pattimura
Wie is de biologische vader van Joris?
 

2 ‘De beerput moet maar eens open’ – RTL LATE NIGHT

6 mrt. 2014

Al jaren gaan er geruchten dat Joris Demmink, de voormalige secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie, betrokken zou zijn bij misbruik van minderjarige jongens. Vandaag legden twee oud-rechercheurs verklaringen af in deze zaak, die volgens Telegraaf-verslaggeefster Saskia Belleman wel eens grote politieke gevolgen zouden kunnen hebben. “Dit duurt al veel te lang.” Wil je de hele aflevering zien? Ga dan naar http://www.rtlxl.nl !

3 ‘AIVD informant Peter R .de Vries’& OM Bakker beschermen Ex OM Boss Rapist- Pedofiel Joris Demmink.

Back to menu

12 apr. 2014

Peter R. de Vries zijn ‘Pedo-OM-Chauffeur Hans Bakker’ ‘rijdt’ overal naar toe om onschuld Joris Demmink te toeteren.

Posted on April 12, 2014 by Steve Brown

Lees OOK: ‘Bagger Peter R. de Vries’ neemt de chauffeur Hans Bakker van de verdachte van verkrachting Joris Demmink over.

zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.co…

Joris Demmink zijn hoofdchauffeur Hans Bakker is een Witness after the fact.
(you had no knowledge of the felony. “Aid and abet” the perpetrator and anyone who acts as an accessory before the fact.5 “Aiders and abettors” and accessories before the fact are people who help plan, encourage or facilitate the commission of the offense. bron)

Amerikaanse diplomaat:’Pedo-Grandmaster Demmink’ affaire staat op ontploffen’. Oud-ambassadeur Richard Carlson: ‘Groot schandaal in Den Haag staat op uitbreken’. Jongenspooier was kennis van Peter R. de Vries,

Peter R. de Vries en Pauw & Witwasman vallen compleet door de mand nu eens te meer is aangetoond dat ex-chauffeur Hans Bakker een ace is uit het pedokamp-Demmink die reeds in 2003 werd ingezet door de kinderverkrachters. Bron Klokkenluideronline

( van onze Wie neukt wie privé redactie i.s.m. onze Corrupte News of the World redactie)

Amsterdam-Noir- Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag.

Twitter Peter Joris

Henk Krol: spijt van gedwongen knieval voor ‘VVD- Pedo-OM-Joris Demmink-Maffia’.
Voor het artikel in de Gay Krant en Panorama spraken Krol en De Brouwer in tegenstelling tot het eenzijdige Farce-onderzoek ( niet met slachtoffers gesproken) van ‘Bagger Peter R. de Vries’ met een groot aantal bronnen, onder wie oud-minister Hilbrand Nawijn. De naam van een andere voormalige corrupte bewindsman wilde Krol niet noemen, omdat hij deze beloofd heeft dat niet te doen. Waarom?

Continue reading →Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/

AIVD informant Peter R .de Vries’& OM Bakker beschermen Ex OM Boss Rapist- Pedofiel Joris Demmink – Blog

 

4 Zaak rond topambtenaar Demmink blijft mistig – VAN LIEMPT LIVE

Back to menu

22 apr. 2016

Deze week werden in totaal 9 getuigen gehoord door de Rechtbank Amsterdam in verband met een vermeend pedofielen-netwerk, waarin ook steeds de naam van voormalig topambtenaar Joris Demmink opduikt. Onderzoeksjournalist Koen Voskuil en rechtbankverslaggever Chris Klomp over deze slepende zaak.
 

5 Henk Krol over Demmink-affaire bij Pauw & Witteman (01-04-2014)

 

3 apr. 2014

 
Geert Kok
Jeroen Pauw kiest steeds de kant van Demmink. Hij stelt alles als onwaar. Lijkt me dat je dan niet functioneert als journalist, meer als doofpot. Verdacht
Gijs W
IVO OPSTELTEN PART OF THE DOOFPOTMAFFIA ☠️
crazy-fanke k
Ik zou graag een inval doen in zijn huis in Laren op dit moment..

6 Joris Demmink:Onderzoek naar Manuel Schadwald “raakte per ongeluk zoek”

27 mrt. 2014

de Duitse politie was al een jaar op zoek naar Manuel, getuigen en zelfs de politie hadden hem een paar keer zien lopen op Rotterdam Zuid, er werd een onderzoek gestart, en net als in het Anne Frank Plantsoen schrokken de onderzoekers, het onderzoek werd stopgezet en alle documentatie raakte “zoek” wie probeerde de politie en justitie te beschermen?? let vooral op de lachende rechercheur vanaf 15.40 die is vrolijk en blij dat het zoek is geraakt, kijk hem lachen, de “burgerbeschermer”.

7 Affaire Demmink: Peter R. de Vries, Koen Voskuil DWDD 8-10-2012

11 nov. 2012

Afgelopen zaterdag publiceerde het AD een groot artikel over de secretaris-generaal van Justitie, Joris Demmink. Daarin wordt hij door twee bronnen beschuldigd van contacten met pooier en crimineel Dick Willard in de jaren ’80. Willard zou Demmink hebben voorzien van minderjarige jongens, al jaren gaan er hardnekkige geruchten over misbruik van minderjarigen door Demmink. Er is echter nooit iets van bewezen. De Tweede Kamer vraagt in een brief aan minister Opstelten om opheldering, Demmink daagt het AD voor de rechter. Aan tafel: Peter R. de Vries en Koen Voskuil. © Omroepvereniging VARA
 
 
 

8 Keiharde bewijzen tegen Joris Demmink: Machthebbers in Nederland doen niets

17 jul. 2013

In deze video ziet U hoe Baybassin onder dwang moet zwijgen met de pers, hij zit levenslang omdat hij alles af weet van Joris Demmink, zelfs de politicus Henk Krol is een zwijgplicht opgelegd, en dat in democratisch Nederland??? Heb het zelf meegemaakt in het dorpje Aardenburg hoe de plaatselijke agenten als Cees van Bostelen en Johannis Steutel kinderverkrachters, incestplegers en een grote beruchte drugshandelaar ter plaatse een hand boven het hoofd hielden, toen ik naar diverse kranten en Jaap Jongbloed zijn secretaresse Loes Smid met zijn toenmalige programma Deadline ging werd ik bedreigd dat ze me nog wel wisten te vinden, en dat deden ze ook met medewerking van Justitie, want die houden er niet zo van dat de schandalen van justitie aan het licht komen, nu er zes jaar na deze uitzending van éénvandaag weer vele aanklachten en bewijzen tegen deze Joris Demmink boven water zijn gekomen zou je zeggen: ze kunnen niet langer er om heen!!! wat vele mensen vermoeden en wat ik zeker weet: als ze joris pakken gaat joris uitpakken over enkele ZEER hooggeplaatste mensen waarvan er twee al overleden zijn, maar wat justitie het ergste vind: DAT ZOU HET EINDE VAN HET KONINKRIJK NEDERLAND betekenen. Jaren heb ik mijn mond gehouden maar de laatste jaren wordt het in Nederland steeds erger daarom zou ik durven oproepen tot een REVOLUTIE want het gaat verkeerd in dit land.

9 Robert Rubinstein over de affaire Joris Demmink

6 jul. 2013

6 juli 2013 Tros Nieuwsshow – Radio 1 Steeds opnieuw is voormalig Secretaris Generaal van het ministerie van Justitie Joris Demmink (foto) de afgelopen jaren in verband gebracht met kindermisbruik. Een grondig onderzoek naar de wandelgangen van de oud-topambtenaar is tot nu toe nooit van de grond gekomen, ondanks het feit dat er belastende verklaringen tegen hem liggen. Ondermeer van mannen die stellen als minderjarige jongen door hem te zijn verkracht. De deksel moet van deze doofpot worden gewrikt, vindt Stichting De Roestige Spijker. Daarom heeft ze afgelopen week bij de rechtbank van Utrecht een verzoek tot getuigenverhoor ingediend. Een gesprek met de voorzitter van de Stichting, Robert Rubinstein.
 
Camelot-procedures alles over camelot
The Dutch “royals” where involved SpiritCoocking ChildAbuses Tortutes since decates, in 1983 I had 13 compagnies one bigger then Randstad, that where because I where invited for the party by them, because I had a lot off money. When I was invited, I don’t now why but invited by an other rich person on an provide party that where in that time not strange, because at that time in these time, rich people invited others very often on their parties, I had many times, because I came as well an party off mayor Leiden in that time, a newyears party especial for “hight” people by government and where only as well ambassadors came. But this party where not as parties I had before, it where in Amsterdam around in the centra off Amsterdam, when I insite this house I don’t regonized an other person at that time, because I don’t even know how beatrix and salomonsons (lawer) look like, because I don’t watch television in that time, because off the espirience I had from babytime, with childabuses, so I cant look at television or listen radio, because then I have the change that images who came on television talkings bring me back with flashbacks. When I in the building after a while when their party begin, in fact the “especial” party for them, I shocked what I seen, after a while when I come out the time off flashbacks I go qiucky away, I first most come in real life that take some time, then I go to police police in Warmoesstraat Amsterdam because I want to make an rapport(declaration) witch I had seen the “illegal” but the police don’t take the rapport(declaration) so I drove to home off mine, in that time Leidschendam, velthuyzenlaan , try to go assleep, it where very difficult because what I seen as well the many espirience from torture and childabuses from baby time. Next day I go to police DenHaag, to try it again to do an rapport(declaration) from the criminal facts, but they don’t want to make the declaration, so I stop doing trying to do this rapport, at that time I known for sure that the police where corrupt in the Netherlands. After a while I seen in the other blocks in the streets, the sides where the the other numbers are( like 1-4-6 enz) a ford Scorpio with AA plates in the special collars they( the criminals “royals” has only, that car I seen and regonized from the place Amsterdam, that’s why I investigate it further, because one off mine compagnies where an privat investigation agency, so privat investigator, then with the outcome off that I became extra shocked, because the car where from the “royals”. I now at that time by investigation that the building where I was at the party in Amsterdam, where from lawyer Frits Salomonson, but also known because I investigate all that Beatrix where in that special party as well, years later I has got the answers why, Frits where in that time also lawyer and special bound their pedophile “parties, for that kind off people the “especial” games/parties off SpiritCoocking,ChildAbuses and more. Now many times later when Inet where in the Netherlands come, I always write the expierience with the party witch I seen in Amsterdam, try that somebody by police or government want to further investigate it, but no one came and want to do this, later I understand why because the father from beatrix had the influence by Dutch government parliament and police, what he shown later in cases where the journalist and writer off books had investigates. Now these days since Epstein and Maxwell case off childabuses and their organisation 2019/2020 I open their case so now I publish everyday, I hope that Donald Trump take action witch he promise that he shall stoped the cabal, that he do what he said. See twitter @Time4worldwide-CHANGE for more writings and proof… where Dutch “royals” where involved in pedophile circles worldwide, for more then 40 years now ( on 8-2020).
jamellocomocro1
Robert Rubinstein RESPECT
WeAreChangeRotterdam
Demmink nieuw lid Helsinki Committee: “Onkreukbaar, een hele goeie man.” (EN subs) > dit is de titel van de film! 🙂
Henry van engelen
In Juni 2014 heeft de ex van een grote crimineel een verklaring afgelegd voor een Brussels tribunaal dat onder de bezielende leding staat van een dominee uit Canada, waarin zij een aantal namen noemt van notabelen, die aanwezig zijn geweest bij theater voorstellingen op verborgen locaties in de omgeving van Zwolle, waar tehuiskinderen stuk voor voor stuk werden mishandeld, verkracht en vermoord. De lijkjes werden gedumpt en later overgebracht naar plekken in Belgie. De bende van haar echtgenoot wordt geleid door de vier gebroeders van Korlaar uit Kerkdriel, die handelt in drugs en deze handel heeft overgenomen van Klaas Bruinsma, Etienne Urka en Johan Verhoek, bijgenaamd de Hakkelaar. Zij zouden volgens juriste Annemarie van Blijenburgh de kinderen uit tehuizen hebben losgeweekt bij de directie onder het voorwendsel, dat er voor hen kansen waren om tewerk gesteld worden op paleis Soestdijk, maar zijn dus nooit meer teruggezien. Beatrix zou niet alleen op de hoogte zijn geweest van de theater voorstellingen te Hattemmerbroek aan de Elburgerweg, maar ook de hele zaak gefinancierd hebben ten gerieve van haar zoon Friso, wiens psychiater hem dagelijks bijstond en ook aanwezig is geweest op de parties van het satanische netwerk. Ook wordt door andere observers als John Baselmans beweerd dat Friso homosexueel was net als zijn vader Claus van Amsberg, terwijl zijn ega de latere prinses Mabel ook geen echte hetero is maar een lesbo. Een leuk stel samen denk ik maar. Mabel zou met haar werkgever, de miljardair Soros ook acte de presence hebben gegeven, wat ook nauwelijks denkbaar is, maar waartegen geen acties zijn ondernomen wegens laster en smaad. Mark Rutte en Geert Wilders van de VVD, Minister Piet Hein Donner en CDA minister Ernst Hirsch Ballin worden genoemd naast een aantal minder bekende magistraten als Carla Eradus, getrouwd met de psychiater van Friso, Dr. Guus Pareau Dumont, Professor Ger van Roon van de Vrije Universiteit, Erik van den Emsten, Joris Demmink of course, en Elsevier’s misdaad journalist Gerlof Leistra, ook een vriendje van Demmink. Door tussenkomst van de Octopus Bende van Korlaar zijn alle deelnemers aan de parties chantabel geworden. Dit zou verklaren waarom niet alleen de doofpot rond Demmink dicht blijft maar ook die rond het Huis van Oranje. Prins Bernard was ook niet afkerig van vrouwelijk schoon dat was aangesteld op paleis Soestdijk, en zou sexparties georganiseerd hebben op zijn plezierjacht, de Jumbo VI. Dat waren parties voor 18 plus dames, dus niet strafbaar. Hoe hij zijn ega Juliana behandeld heeft staat genoteerd in het boek van NRC journaliste Jolande Withuis. Tijdens de zaak Dutroux in Belgie werden er door bankiers en Prins Albert ook pedoparties gehouden op kastelen die eigendom waren van Baron de Bonvoisin, die verkeerde in extreem rechtse kringen en een coup bedacht om de democratie om zeep te helpen samen met Minister van Staat van den Boeynants. Op deze parties werd jacht gemaakt op jonge meisjes in de bossen van de afgeschermde kastelen, waarover de X-dossiers vertellen , opgesteld door een van de overlevenden. Op de website van de Bende van Nijvel leest men alle details over deze affaires. De Bende van Nijvel was verbonden met het politiek strategische netwerk van Gladio, een anti-communistisch projekt van NATO en CIA gezamenlijk in de jaren 80. Aan het hoofd van de Nederlandse Gladio stond een naaste medewerker en oorlogsheld van Prins Bernard, terwijl het VVD kamerlid Ad Ploeg het netwerk hier controleerde. Over Gladio schrijft de Zwitserse Professor Daniele Glaser in zijn boek “Nato’s Secret Armies”. Tijdens de oorlog in Kosovo en Servie haalde de Nato zijn hulptroepen weg uit Afghanistan bij de Mujaheddin, die Amerika ook bijgestaan hebben in de strijd tegen het Sovjet leger in Afghanistan. ( 1980-1990) Door deze strategie werden de Amerikanen schatplichtig aan Osama Bin Laden met zijn AL Qaeda organisatie, waar wij heden ten dage nog steeds de ”vruchten” van plukken in het Midden Oosten. De verborgen wapens van Gladio op de Veluwe en andere plekken werden ook aangetroffen bij beruchte criminelen als Mink Kok, Sam Klepper, en John Mieremet. Nou vraag ik je toch ! Oud BVD agent Cees van den Heuvel op zijn kantoor in Den Haag was ook actief voor de World Anti-Communist League uit Taiwan en Zuid-Korea in de jaren 70 en zijn profiel komt uitvoerig aan de orde op de site ISGP van Joel van der Reyden uit Rotterdam. Tijdens mijn enige bezoek aan het kantoor van de oud-BVD chef in 1976 kreeg ik een archief map mee naar huis over de jaarlijkse conventies van de WACL en kwam daar ook de namen tegen van alle presidenten van de moonsekte uit Europa, Japan, en Amerika. De Nederlandse bezoekers waren Colonel Erkelens uit Simpelveld en de vader van Koos Zwart, Joop Zwart, de Ex van PvdA minister Irene Vorrink. Zoon Koos presenteerde indertijd de beursberichten van hash en wiet voor de VARA tussen de middag op Zaterdag. Joop woonde in de Taksteeg te Amsterdam en over zijn politieke ommezwaai is een boek verschenen. Onze oud-minister Joseph Luns raakte in de jaren 80 verstrikt in de netten van sekteleider Moon met zijn NGO de Int. Security Council. In weekblad Prive vertelde Luns in 1990 over zijn ontmoeting met de president van Rusland, Michael Gorbachev, zonder daarbij te vermelden welk instituut of beweging hem had uitgenodigd voor het Victory in Moscow Festival, dat georganiseerd werd door de Washington Times van Moon en de Novosty Press Agency uit Moskou. Ik heb de verslagen van dit Moon Festijn gelezen in het lijfblad van de sekte “To Days World”, dat wordt verdeeld vanuit het beroemde New Yorker Hotel, het World Mission Center van de Unification Church. Op de site van Moon : Causa International.org is de propaganda te lezen over Victory over Communism. Mijn brein werkt net als Google Search hebben jullie inmiddels wel gemerkt. Laat alles maar even bezinken en zoek als je daarvoor de tijd kunt vinden naar de namen en feiten, die ik hier heb doorgeseind gratis en voor niets. Je maintiendrai.
wallythewhale
Demmink misbruikt al meer dan 20 jaar kinderen. Internet staat vol met bewijzen die door het OM altijd in de doofpot zijn gestopt. Demmink heeft Marc Dutroux 2 keer ontmoet. Een kind getuigd op youtube hoe Demmink hem misbruikte en hoe hij werd bedreigd om geen verklaring af te leggen. Veel meer dan dat. Het is echt al meer dan 20 keer bewezen. Poetin heeft Nederland zelfs bezocht om zijn ongenoegen te uiten over het gedrag van Demmink. Het is echt geen zwartmakerij
IjustForgot
MSM, het is nix was nix en wordt nix Demmink eraan, dan wereldwijd een domino die valt
WeAreChangeRotterdam
voor de video van Helsinki Committee (Ian de Jongh) kijk op ons kanaal! titel: Demmink nieuw lid Helsinki Committee: “Onkreukbaar, een hele goeie man.” (EN subs)
Louis Hopstaken
Justitie, overheid, kindermisbruik, geloof me er is echt iets mis in Nederland, helaas trekt het recht “justitie” aan het langste eind ze deugen zelf niet. De “stropdassen zijn gewiekst, en houden elkaar een hand boven het hoofd. Schorem is het, en ik kots erop. Geef mij maar een eerlijke hardwerkende “overall” die echte vuile handen heeft.
Lily Balderrabano
Oke….waarom zijn deze journalisten  niet voorbereid.Dit is een diep beschamend,wetende wat Demminck en zijn aasgieren hebben gedaan en nog steeds doen.
Mijnheer Van Dalen Wacht Op Antwoord !
Hou Peter R . de Vries maar in de gaten. ……………… hou die maar goed in de gaten.
 
jamellocomocro1
als hij gaat praten dan valt het hele systeem om.er zijn veel hoge mensen die ook pedo,s zijn.ze moeten deze mensen echt aanpakken dan pas geloof ik in de nederlandse wet dood aan demmink,zielige kindermisbruiker,FREE BAYBASIN
SneakyMannekuh123
dit verhaal heeft nu al lang genoeg geduurd, er moet toch eens duidelijkheid komen. ik ben van mening dat dit in het landsbelang is en wanneer dhr Demmink werkelijk zwart wordt gemaakt dat dat dan ook duidelijk is voor iedereen. mocht het andersom waar zijn en heeft dhr Demmink zich vergrepen aan kinderen wil ik ook de juiste reactie zien van de nederlandse rechtsstaat.

10 ‘OM stelt zich op als advocaat Demmink’; Adèle van der Plas

24 jun. 2017

WeAreChange.NL sprak in de aanloop van de sepotzitting van voormalig Secretaris Generaal van Justitie Joris Demmink met strafpleiter Adèle van der Plas. Zij treedt sinds 2008 op als advocaat namens de twee klagers die Joris Demmink betichten van seksueel misbruik. Meer dan drie jaar geleden gaf het hof in Arnhem opdracht aan het OM om strafvervolging te onderzoeken. Maar het OM faalde om bewijs uit Turkije voldoende te onderzoeken aangezien ze geen medewerking kregen van de autoriteiten. Als gevolg hiervan acht het OM de zaak Demmink als afgedaan. Van der Plas startte een Artikel 12 procedure maar werd stelselmatig tegengewerkt door het OM. Volgens Van der Plas is er voldoende bewijs geleverd om Demmink te vervolgen. Dit gesprek is onderdeel van een tweeluik over de slotfase van de zaak Demmink die plaats gaat vinden op 30 juni 2017.

11 Adèle van der Plas; Baybaşin/Demmink “zaak van nationaal belang”

2 feb. 2016

WeAreChangeRotterdam was aanwezig tijdens de boekpresentatie van Ton Derksen genaamd “De Baybaşin Taps”. Hüseyin Baybaşin zit al bijna 20 jaar onschuldig vast voor moord op basis van gefabriceerde taps van de politie. Baybaşin’s advocate Adèle van der Plas stond ons te woord over deze zaak van nationaal belang. In dit interview legt ze de relatie met de ‘Zaak Demmink’. Ivo Opstelten over Demmink: “zal niks aangetoond worden” : 
 
 
‘Ton Derksen’ (Baybaşin Taps – JDTV): 
 

12 Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule A Nation

9 aug. 2012

Joris Demmink, the current Secretary General of the Dutch Ministry of Justice has consistently been linked to the sexual assault and trafficking of young boys, both in the Netherlands and abroad.
 
In the fall of 1998, an investigation conducted into an Amsterdam brothel linked senior politicians and justice officials to the sexual abuse and trafficking of young boys. Demmink was specifically identified by one of the young boys as an individual involved in the abuses. According to a former senior official at the Ministry of Justice, this investigation was foiled through the direct intervention of and obstruction by Demmink.
 
 
 

13 Helsinki Commision – Demmink Trial Washington

7 okt. 2012

WASHINGTON–The Commission on Security and Cooperation in Europe (U.S. Helsinki Commission) announced the following briefing:

Listening to Victims of Child Sex Trafficking

Thursday, October 4, 2012

2:00 pm

Room 2255 Rayburn House Office Building

The sex trafficking and abuse of children is a crime that destroys the lives of the victims as well as the social fabric of society. The traffickers and abusers rely on their ability to frighten a child into silence or the reluctance of adults to listen when children speak. It is imperative that the justice system be ready to listen to allegations and to thoroughly investigate them.

The Helsinki Commission, in conjunction with the Victims’ Rights Caucus, will hold a briefing on how justice systems can most effectively respond to domestic and international allegations of child trafficking. The briefing will include a current case study in the Netherlands, where a government official has been accused of domestic and international child sex trafficking. Dutch authorities conducted a preliminary investigation, but many have found it grossly unsatisfactory as Dutch authorities interviewed only one of three victims and none of the available witnesses or facilitators of the alleged crime was interviewed. For more on the case study, please view the following video: http://www.youtube.com/watch?v=nmeYiR….

The following panelists are scheduled to participate:

Adèle van der Plas, Attorney for domestic and international child victims of sex trafficking, Bakker Schut & Van der Plas

Klaas Langendoen, Private Investigator, Former Chief of the Criminal Intelligence Service, Netherland

Survivor of child trafficking in Amsterdam, Netherlands

Samantha Vardaman, Senior Director for Shared Hope International

** Panelists may be added**

###

The Commission on Security and Cooperation in Europe, also known as the U.S. Helsinki Commission, is an independent agency of the Federal Government charged with monitoring compliance with the Helsinki Accords and advancing comprehensive security through promotion of human rights, democracy, and economic, environmental and military cooperation in 56 countries. The Commission consists of nine members from the U.S. Senate, nine from the House of Representatives, and one member each from the Departments of State, Defense, and Commerce.

IMPORTANT CONTENT
Even complains from Wasihington

 

14 KRO Brandpunt : De Zaak Demmink

Back to menu     IMPORTANT CONTENT

19 mei 2014

Hij wordt al jaren achtervolgd door beschuldigingen van seksueel misbruik: voormalig topambtenaar van Justitie Joris Demmink. Is hij het slachtoffer van een bizarre complottheorie of is er toch een kern van waarheid?
 
Aart Zeeman openbaart nieuwe ontwikkelingen in de strafzaak tegen Demmink. Een reportage over de sabotage van het politieonderzoek, omstreden dienstreizen en nietsverhullende jongensporno.
 
Artikel Bij deze reportage – Justitie breidt onderzoek naar Demmink uit – brandpunt.incontxt.nl/seizoenen/2014/afleveringen/18-05-2014/fragmenten/de-zaak-demmink/justitie-breidt-onderzoek-naar-demmink-uit

15 Justitie faalt bij vervolging kindermisbruik. Rudie Kagie, Yvonne Keuls en Marlies van Muiswinkel

Back to menu

14 sep. 2020

disclaimer: De geluidskwaliteit is niet zoals u van ons gewend bent. Wij hopen dit spoedig opgelost te hebben. Excuses hiervoor

VOLG ONS OP ONZE KANALEN, GEEF UW MENING, DONEER EN ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF.
https://www.cafeweltschmerz.nl

In samenwerking met VPRO Argos en de jurist Paul Ruys heeft Café Weltschmerz deze aflevering tot stand gebracht.
Als eerste van een serie over misbruik van kinderen in de breedste zin.

‘Wanneer het Openbaar Ministerie van Justine keer op keer, na aangifte geen aanstalten maakt om ritueel kindermisbruik te onderzoeken, faciliteert zij direct en indirect deze misdaden.’

Meervoudige groepsverkrachting van minderjarigen door vertegenwoordigers van de Haagse elite, onder wie diverse artsen en een topambtenaar van het ministerie van Justitie.

Volgens moeder Marlies werd In de Nieuwe Scheveningse Bosjes Lisa (15) bevallen van een baby, die voor haar ogen wordt vermoord. Justitie neemt vervolgens haar aangifte echter niet serieus. Moeder Marlies hecht wél geloof aan de bizarre verklaring van haar dochter. Ze sprokkelt feiten bij elkaar om het gelijk van Lisa te onderbouwen. Worden betrokkenen in deze zaak nu al zeven jaar van hogerhand beschermd?

Schrijfster Yvonne Keuls publiceerde veelvuldig over seksueel misbruik, rechterlijke macht en minderjarigen. Ze noemt het relaas over Lisa’s hel volstrekt geloofwaardig. Onderzoek door het VPRO-radioprogramma Argos wees uit dat Justitie blunderde in deze zaak, alsof van hogerhand wordt verijdeld dat de onderste steen boven komt.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.

Onze gesprekken kunnen politiek incorrecte inhoud bevatten. Wij beroepen ons op de bij wet geregelde journalistieke vrijheid als fundament voor een pluriforme samenleving en hygiënische, democratische processen.

IMPORTANT CONTENT

16 Advocaat Demmink eist inzage boek Tomas Ross

Back to menu

16 nov. 2014


ZOETERMEER – “Ik denk dat de zaak tegen Joris Demmink nooit zal worden opgelost. Het is gek dat vier onderzoeken waarin namen van hooggeplaatste ambtenaren, industriëlen en rechters voorkwamen, voortijdig werden geseponeerd. Dit soort
jongens wordt afgeschermd.”
Na het uitkomen van zijn nieuwste boek “De vrienden van Pinocchio”, waarin de naam Demmink voorkomt, verwacht Ross geen juridische stappen. “Dan bereiken ze vaak het tegengestelde effect” In deze aflevering vertelt Tomas Ross zijn bevindingen tijdens het schrijven en uitkomen van zijn nieuwe boek tijdens het Thrillerfestival 2014.
OPENBAAR MINISTERIE GEDWONGEN
Begin dit jaar werd het Openbaar Ministerie gedwongen tot het doen van een strafrechtelijk onderzoek naar het vermeende misbruik van twee minderjarige Turkse jongens door tobambtenaar Joris Demmink. Tot op heden heeft het OM nog steeds geen rechercheurs naar Turkije gestuurd. Oud-rechercheur Klaas Langendoen noemt justitie laks met het verhoren van de Turkse getuigen.
Zes voormalige directeuren van justitiële inrichtingen hebben bij de politie aangifte gedaan tegen minister Opstelten (Veiligheid en Justitie, VVD). Volgens de aangevers heeft de bewindsman een ambtsmisdrijf gepleegd omdat hij nalatig zou hebben gehandeld inzake de beschuldigingen van pedofilie aan het adres van zijn voormalige hoogste ambtenaar Joris Demmink. (Bron: NRC.nl)

Het Openbaar Ministerie doet naast het lopende strafrechtelijk onderzoek naar Joris Demmink nog een tweede onderzoek naar mogelijk seksueel misbruik door de voormalig topambtenaar van het ministerie van Justitie. Dat heeft een woordvoerder van het OM bevestigd aan het AD. (Bron: crimesite.nl)
Maandagavond brengt “Dossier Een Vandaag’ meer naar buiten over de “Turkse connectie’ in het Demmink onderzoek.

IMPORTANT CONTENT

17 Gesprek op Niveau – Jan Roos en Adèle van der Plas

Back to menu

25 feb. 2016

Jan Roos in gesprek met Adèle van der Plas, advocate van de tot levenslang veroordeelde Koerd Hüseyin Baybasin. Een gesprek over de zaak-Demmink.
 
ra rozema
justitie daar zitten de allergrootste criminelen
 
Donny H
Justitie ambtenaren en wat dat betreft de hele politiek (incl defensie)zweert trouw aan het koningshuis,laat dit nu net de beweegrede zijn om alles in de doofpot te stoppen betreft het pedonetwerk.
 
Rinske De Vries
Nou, ik maak me geen enkele illusie meer, de rechtstaat is passé.
Bob Bouwer
Wat deze dame allemaal te vertellen heeft is ronduit schokkend.
ikbefalleenopdinsdag x
Lijst met p3dofielen van ⚖️ Joris Demmink vincent leenders Joost Tonino cornelis stolk jan wolter wabeke
Donny H
In totaal 2reacties….🤔bizar!
DietMarCella
Delen delen delen!!!
Piet Luijk
Schoonmaak?? Eerst maar eens verwijderd worden en. Dan fris opnieuw kijken onder leiding van chassidic organisations in Jerusalem ,, only way to make justiz Hollanda kosher
Donaldo Trumpie
Ha ha zie nu dat het 2016 was ach wat interesseert mij die Turk wat.

18 EenVandaag : OM moet Demmink toch vervolgen

Back to menu

21 jan. 2014

Meer Informatie vind u hier : http://dutchamazingnewsblog.wordpress…

19 Yvonne Keuls over doofpotcultuur rond pedoseksuele rechters

6 jan. 2015

 
IMPORTANT CONTENT

20 Jos Poelmann; Demmink getuigenverhoren voorbeeld van klassenjustitie

15 apr. 2016

WeAreChange.nl sprak met oud-gevangenisdirecteur Jos Poelmann over de komende getuigenverhoren van Joris Demmink die in april 2016 plaatsvinden. Poelmann is één van de zes oud-gevangenisdirecteuren die in 2014 aangifte deden tegen toenmalig minister Opstelten van Veiligheid en Justitie. Hij spreekt van parlementsleden die onder politieke druk geen aandacht durven te geven aan de zaak Demmink en levert verschillende illustraties van klassenjustitie binnen dit getuigenverhoor.
 
Wil je ons helpen om onafhankelijke media te blijven maken? Deel mee, like, wordt abonnee! www.wearechange.nl

21 joris demmink gate amerikaanse documentaire deel 1

9 apr. 2015

now you see the real face of this lost nation: Holland.
 

22 joris demmink gate amerikaanse documentaire deel 2

26 okt. 2012

what is the opinion now in the United States of America about Holland? What a simple nation, please safe our soles America, make us free from the devil himselve.

23 “Demmink is in feite initiator”; ex-MID’er over zaak Baybaşin

12 jun. 2017

WeAreChange.NL interviewt Hans van de Ven, hij werkte meer dan 10 jaar op het vlak van signaalanalyse bij de Militaire Inlichtingen Dienst (MID, nu MIVD). Hij wordt gezien als een autoriteit op het gebied van afluistertechnieken. In het boek ‘De Baybaşin Taps’ presenteert Ton Derksen de bewijzen van manipulatie die worden aangetoond door van de Ven. Volgens van de Ven is er sprake van een ‘politiek proces’, waarbij de Nederlandse justitie zich voor het karretje heeft laten spannen van ‘krachten’ in Turkije. Binnen dit kader is ook de rol van ex-secretaris generaal van Justitie, Joris Demmink aan de orde. Op basis van een interne notitie van het Nederlandse Ministerie van Justitie werd op 15 juli 1997 vermeld dat op dat moment ”de zaak Baybaşin gebruikt kan worden als drukmiddel teneinde in een andere zaak iets van de Turkse autoriteiten gedaan te krijgen.” Joris Demmink is op dat moment betrokken bij de besluitvorming en speelt vanaf dat moment een formele en volgens velen beslissende rol in het verloop van dit proces.
 
IMPORTANT CONTENT

24 Zaak rond topambtenaar Demmink blijft mistig – VAN LIEMPT LIVE

22 apr. 2016

Deze week werden in totaal 9 getuigen gehoord door de Rechtbank Amsterdam in verband met een vermeend pedofielen-netwerk, waarin ook steeds de naam van voormalig topambtenaar Joris Demmink opduikt. Onderzoeksjournalist Koen Voskuil en rechtbankverslaggever Chris Klomp over deze slepende zaak.

25 Onbestaanbaar Waar: over seksueel misbruik, natuurlijke afweerreacties en de gevolgen

28 nov. 2016

Op CCE Podium delen consulenten hun expertise over een specifiek thema rond probleemgedrag. In deze aflevering: Aafke Scharloo, orthopedagoog en klinisch psycholoog met ‘Onbestaanbaar Waar: over seksueel misbruik, natuurlijke afweerreacties en de gevolgen’.
 
Sandra Scheffer
Een indrukwekkende en duidelijke toespraak. Moedig om dit onderwerp aan te kaarten. Respect.
Marita Z
Pff, we proberen hier al meer dan 40 jaar aandacht voor te krijgen. Het gaat zo ff-ing langzaam.
Ivy Oak
Het emotionele misbruik is erger dan het seksuele misbruik
Anuja Hoogstad
Mensen met een beperking (vooral op verstandelijk niveau) blijken er veel vaker mee te maken te hebben door hun meer kwetsbaarheid, dus is dat juist een aandachtspunt.
GLM 5983 everts
Tja. En ik ,,, man,,, ben 44 jaar terug in het ziekenhuis verkracht door een broeder in de avond dienst. Ik heb niet geschreeuwd maar die twee vingers met glijmiddel deden vreselijk zeer. Heb niets tegen de verpleging verteld,,, niets tegen vriendjes of ouders verteld. Ik ben nu 44 jaar later geveld in mijn Politie werk en zit met zwaar ptss,, depressie en suwecidaliteit thuis en word al 7,5 jaar behandeld. Dit behandelen houd op maar Psytrec wil mij nog een kans geven en mij 4 dagen opnemen en dan 4 dagen thuis Ik heb over dit misbruik gesproken en hoop dat ik dit in die 4 dagen nog kwijt kan raken want ik weet alles nog in detail. Dit mede door de ptss en dat ik er nooit over heb gepraat
M S
Als je t zelf hebt meegemaakt dan heb je die afweer reactie niet meer …..
Dynamic
‘Wie is er thuis seksueel misbruikt?’ Niemand steekt de hand op. ‘Op het werk?’ De helft steekt de hand op.
Luciferroy1
en hoe voelt dat nou zo op zo een podium terwijl je bezig bent nog meer slachtoffers aan het maken ben en dat zelfs bewust gewoon beledigend mensen met een beperking
 

26 Pleegde Demmink-getuige Anneke Storm meineed?

10 mrt. 2014

Anneke Storm van ‘s Gravenzande (ambtenaar onder Demmink) getuigde vandaag tijdens het getuigenverhoor in de zaak aangespannen door stichting De Roestige Spijker tegen Joris Demmink. Bij de aanwezigen was er weinig vertrouwen in het waarheidsgehalte van haar terugblik op de gang van zaken rondom een dienstreis naar London in 1992 en haar uitlatingen toen. We Are Change Rotterdam bracht de hoofdrolspelers van de dag in beeld: naast de getuige, met haar advocaat Bas Martens, zien we Ben Ottens van De Roestige Spijker, advocaat Matthijs Kaaks, Peter Poot, Harro Knijff, de advocaat van Joris Demmink, Micha Kat en Koen Voskuil.

27 Wat doet mishandeling met een kinderbrein?

5 nov. 2020

 
Over de neurologische en psychische gevolgen van trauma op kinderen De gevolgen van kindermishandeling zijn niet te onderschatten. Zelfs tientallen jaren na de feiten kunnen slachtoffers nog last hebben van angsten, nachtmerries en psychosomatische klachten. Het trauma verankert zich in je lijf. Prof. Peter Adriaenssens zoomt in op het kinderbrein en legt uit waarom volwassenen nog steeds kunnen lijden onder hun jeugdtrauma.
 
Meer wetenschap? Check:
 
Voor niet-commercieel gebruik is het toegestaan om fragmenten (mits context behouden) te gebruiken. Bij twijfel, mail ons op info@universiteitvanvlaanderen.be.
 
Baukje van Leeuwen
Fijn dat ik nu niet de enige ben die dit op de precies dezelfde wijze al meer dan 10 jaar uitleg….. nu graag nog de koppeling naar allerlei labels zoals ADHD of vormen van ASS. Dat dit dus een overlevingstrategie is en dat dit d.m.v. traumaverwerking te veranderen is….. het overstresste systeem reguleren. Het is indd niet het lot, het is wel degelijk omkeerbaar zonder medicatie. #levensbelang
Veronique Vande Woestyne
Wat een heldere uitleg. Hier heb ik veel aan. Bedankt!
Hala Izzadin
Onwijs boeiend! Heldere uitleg, ik ben niet anders van jullie gewend!
Alexis Aragones
Zelden een expert een onderwerp zo helder en duidelijk (en rustig) zien uitleggen. Chapeau voor dit project
antonia janssens
Amai zeer duidelijk uitgelegd. Ik ben blij om dit gezien te hebben.
Judith Vermeij
Hartelijk dank voor deze heldere uitleg. Voor veel professionals is het misschien een tip om deze film te bekijken. “Tegenstrijdige getuigenverklaring”, “onderpresteren”, “overgevoeligheid”, ik denk dat veel beroepsgroepen hier iets mee zou kunnen.
Sonja Beets
Enorm dank, een belangrijke stap naar genezing!
Hartini van Rijssel
Mooie video. Helder. We hebben m.i. weinig invloed op ons lot maar wel degelijk enigszins op hoe we omgaan met dat lot.
Jefimija Zoranovic
Knap uitgelegd! Verschillende wetenschappen samen geeft het beste resultaat
doc moona
Als leefstijl arts is dit voor mij zo’n welgekomen video. Het is moeilijk om aan mensen uit te leggen dat alhoewel ze gezond eten en sporten hun lichamelijke klachten nooit onder controle zullen komen als ze de onderliggende stressfactoren niet aanpakken. Hoeveel mensen lopen er de dag van vandaag niet rond met een zware rugzak psychische stress, onverwerkt verdriet, mishandeling in het verleden, partner geweld, zowel psychisch als fysisch, gepest worden… Een boodschap van hoop dat er wel degelijk een uitweg mogelijk is. In onze huidige stressvolle samenleving is het integreren van meditatie en stress management in het dagelijkse leven geen overbodige luxe.
martine theys
Onwijs, niemand verdient dit, Hoe kan men deelnemen of zich opgeven voor eventuele medewerking aan vooronderzoeken?
Fleur X
Hoi ik vroeg me af of ik ergens een bronnenlijst kan vinden voor deze informatie? Dan kan ik het gebruiken voor mijn essay. Zou top zijn!
Tomorrow Mind
Ontzettend helder uitgelegd, alleen jammer dat er niets over hoogsensitiviteit wordt gezegd en dat ook de kracht van EMDR als behandeling verzwegen wordt.
 
daisy van N
ik heb een boek geschreven
 
daisy van N
zal ik je wat uit leggen mr stress
daisy van N
heel men leven dat wijf vermoorde mij en maakt me ziek
daisy van N
je moet er keer terug op kloppen dan weten ze wat dat is
Mike Brewer
Waar zijn de ENGELSE ondertitels???
Rasha K
Ik wordt mishandeld door mijn ouders die schreeuwen op mij die slaan mij schoppen mij maar ik ben bang om dat te melden ofzo…💔
N DM
Er mag misschien ook meer nadruk liggen op psychologische mishandeling (niet enkel fysiek)
Dingske
Ik vind dat voor je de verantwoordelijkheid krijgt over een kind hier opleiding over moet krijgen gekoppeld met een examen. Je hebt voor alles een getuigeschrift nodig behalve een kind opvoeden, onlogisch toch?
daisy van N
de waarheid kwetst en is haat dragend voor een ander
daisy van N
zeggen dat je vader je niet wil en jou haat, nee zatte fles hij haat jou, een man die je nooit in heel je leven gezien hebt?
daisy van N
en wij denken dat we alles beter weten
daisy van N
tegensprekelijke informatie denk het niet
daisy van N
ik krijg geen eten maar ik ben wel schuldig als ik eten ga stelen
daisy van N
geld ga naar drank en drugs niet naar het eten van het kind en als het zaagt krijgt het wat rammel en ik kan het weten
 
daisy van N
de waarheid is haat
Miraculous animations
geld dit ook voor gepest geweest zijn?
daisy van N
moet ik je dat is uit leggen
daisy van N
peist dat je alles weet, wat weet je , ooit honger gehad , geen verwarming, geen kleren, geen warm water? ooit? ooit een mens gehad dat je haat omdat je bestaat en je dood wil? en je haat en mishandeld als klein kindje?
daisy van N
maar het is de waarheid
daisy van N
stress haha een kind heeft geen stress beweren ze
daisy van N
ze blij dat ik leef en er tussen kwam staan of je was al lang dood
daisy van N
nu gij verwent nest
daisy van N
ooit mishandeld jij ?
daisy van N
ik zit niet aan drugs, gij zit aan drugs met de hele stad
daisy van N
slachtoffer niet de dader die niet gestraft worden
 

28 De aanklacht van Frank L. vs Joris Demmink

8 jan. 2009

De man die in 2003 aangifte deed van seksueel misbruik door een topambtenaar van Justitie (Joris Demmink), wordt door het OM vervolgd wegens het doen van een valse aangifte. In oktober 2003 publiceerden Panorama en de Gay Krant een groot artikel over een hoge ambtenaar die geregeld seksueel contact met minderjarige jongens zou hebben. De man zou verschillende keren gesignaleerd zijn in het Anne Frankplantsoen in Eindhoven. De bladen moesten hun verhaal later intrekken, toen was gebleken dat hun bronnen niet betrouwbaar waren. Een week later deed de 28-jarige man aangifte. Hij verklaarde in zijn jeugd door de ambtenaar te zijn misbruikt.
 
pica 85 bella
Zo krom dat we mensen geloven die veel geld hebben en macht en juist een zwakke is gek of leugenaar bestempeld. ..Deze wereld mag echt een x ontploffen want de elite maken het al kapot in hun vorm
klok luider
Politie hoort onderzoek te doen, maar ze worden van hogerhand tegengewerkt. Advocaten en iemand die Demmink in plantsoen heeft gezien hebben we niets aan. Bij een notaris liggen verklaringen onder ede van gevangenisdirecteuren.
Ed
Ookal zou hij betaald zijn dan betekent dat nog niet dat de aangifte onwaar is.
karatekla
Daar hebben we het ‘OM’ weer. Geheel onderdanig aan de justitieTOP, JD.
pica 85 bella
Corruptie in justitie en hogere elite waardoor mensen niet meer te v geloven zijn…hele wet klopt niet meer Nog steeds worden mensen misbruikt en er word niks aan gedaan..
fuelyournews
Aangiften van verkrachting en seksueel misbruik tegen Joris Demmink 5 sept 2011 Twee mannen uit Turkije hebben bij het landelijke parket van het Openbaar Ministerie aangifte gedaan tegen secretaris-generaal mr. Joris Demmink van het ministerie van justitie wegens verkrachting en seksueel misbruik van kinderen beneden de zestien jaar. fingers crossed!!
gordon v houtum
Mathildelaan kende Demmink niet een aan de balie. En zo gaat t in nl
sas cha
van crombag is bekend dat hij altijd pedofielen vrij weet te krijgen…
2psah2
Waarom? Nazi regime!
Modron
Voor dit hebben ze wel tijd , maar elke willekeurige burger met een aangifte wordt uitgelachen , zie bijdrage van falend Nederland..
Bodishan khan
Waarschijnlijk zijn er meer zodat ze elkaar allemaal de hand boven het hooft houden.
Nayako Sadashi
typerend voor de hoge ambtenarij en de VVD macht corrumpeert kennen we die uitspraak al ?
silver smid
ZIE ook deze link waarbij vooral justitie de heleboel belazerd heeft zelfs onze kinderen zijn niet veilig in dit land https://youtu.be/YskDKBWvG6Q
Qahira vW
gaan ze er nu zo’n draai aan geven ??? jéminé. waarom zijn alle ministers dan zo intiegelijk bang ??? jeh, dit speelt vanaf 2003. !!!!!!.zelfs Teeven, die minister werd om juist het gedoe met demminck naar boven te brengen,die is OOK monddood gemaakt. waarheid achterhaalt altijd het duurt wat lang alleen.
Killuminati911
deden ze ook in de koos H zaak zie peter r de vries
Kukelekuuukuuu
Nu, jaren later, weten we allen, dat het allemaal pedofielen en satanisten zijn!
Wiesje Lisapalij
De aanklacht tegen Demmink wordt geseponeerd omdat er veel mensen niet durven de waarheid te openbaren en door angst , zich terugtrekken om hun hachie te redden
Marian Koopman
Moeilijk dat soort bladen te geloven. Enerzijds mensen aanmoedigen tot rare buitenechtelijke seksuele praktijken (prostitutie),. In bepaalde advertenties in reguliere kranten worden jonge buitenlandse meisjes wellicht ook jongens aan in de prostitutie. Dat gaat vaak om geld, onderdrukking, slavernij. Daarom als er een aangifte komt vanuit die wereld, kan dat goed kloppen, behalve als die vanaf het begin af aan onderdruk staat. Als het waar en krjigt ie druk van de andere kant, die geen baat heeft bij publicaties, krijgt er geld voor, en hij verandert dan zijn verhaal, dan wordt het wel lastig uit te zoeken wat waar en niet waar is. Dus als iemand echt benadeeld is en je doet aangifte, neem nooit geld aan, want dat maakt je eigen aangifte meteen twijfelachtig, van welke kant dat geld ook wordt aangeboden. Want geld stinkt en je laat je dan omkopen. Bij omkoping, op wat voor manier dan ook, bemoeilijkt het elk proces, om wat voor een zaak het ook gaat! Do Not Follow The Money!
 

29 Bonnetjesaffaire topje ijsberg. Bescherming elitepedonetwerk reden val Teeven, Opstelten, vd Steur

Back to menu

27 jan. 2017

De publicatiedatum van deze video is 26 januari 2017. Op deze publicatiedatum moest minister van justitie van der Steur opstappen vanwege de zogenoemde ‘bonnetjesaffaire.’ Een klein jaar (25 februari 2016) voordat van der Steur moest vertrekken voorspelden Adèle van der Plas en Jan Roos dat – als hij bij Justitie zou moeten opstappen – van der Steur hoogstwaarschijnlijk vanwege de ‘bonnetjesaffaire’ zou moeten opstappen. MAAR zij vertellen er ook bij dat Justitie’s ‘Bonnetjesaffaire’ slechts ‘t topje van de ijsberg is. Bescherming van het elitepedofielennetwerk rond justitie’s – inmiddels gepensioneerde – hoogste topambtenaar Secretaris Generaal Demmink was/is de werkelijke reden voor het opstappen van justitie-VVD’ers Opstelten, Teeven en nu dus van der Steur.

Deze – direct of indirect – bij de ‘bonnetjesaffaire’ betrokken VVD (nu dus ex) justitietopambtenaren zijn ook allen – direct of indirect – betrokken bij het in de doofpot houden van alle informatie omtrent het elitepedonetwerk rond ex-Justitie topambtenaar Joris Demmink. ‘t In de doofpot houden van enerzijds voor sommigen binnen de allerhoogste NL regenten- en upperclasskringen zeer beschadigende info over hun directe betrokkenheid als pedofiel binnen een elitepedofielennetwerk. Of anderzijds bij actief meewerken met het in de doofpot houden van die zeer schadelijke informatie over regenten-, upperclass- en (justitie) topambtenaren – elitepedofielennetwerken, waarvan in de Demminkzaak sprake is. Tot die laatste groep behoren Opstelten, Teeven en van der Steur. Mijn persoonlijke inschatting is dat alle drie laatstgenoemde VVD’ers daar actief aan mee hebben gewerkt, omdat over hen zelf binnen het VVD old boys netwerk, waartoe ook het elitepedofielennetwerk rond Demmink behoor(de)t voldoende belastende info voorhanden is om hun carrière/persoon schade toe te brengen indien ze niet actief meewerken met het in de doofpot houden van die Demmink elitepedonetwerk info.
In die zin toont het gesprek anno 25 februari 2016 tussen Jan Roos en Adèle van der Plas aan dat er geen sprake is van een ‘voorspelling’ maar dat die twee op basis van politieke logica goed voorzagen dat -als van der Steur – niet ACTIEF werd in het schoonmaken van de corrupte zwijnenstal die de VVD regentenelite in stand houdt/hield binnen justitie – hij ook het slachtoffer zal worden van het dichthouden door de VVD op justitie van de doofpot rond de elitepedofielennetwerken, met de naam ‘de Demminkzaak’.

IMPORTANT CONTENT

30 Rebecca Project for Human Rights Calls for Arrest of Joris Demmink at NYC Protest (Oct. 19, 2012)

Back to menu

22 okt. 2012

Rebecca Project for Human Rights, a leading Washington, DC-based human rights organization that’s dedicated to combating sexual violence, protests in front of the NYC building of pension manager APG. Accused pedophile, Dutch Justice Ministry Secretary-General Joris Demmink will soon receive an honorary award for his service from Netherlands Queen Beatrix and will soon thereafter receive his government pension from APG. These funds must be frozen by the U.S. government until the Dutch government investigates Demmink’s suspected crimes.
 
IMPORTANT CONTENT

31 Informatie over seksfeesten in Weert

7 mei 2011


Na de affaire over de bezoekers van het Anne Frankplantsoen in Eindhoven kwamen er ook berichten over seksfeesten met hele jonge jongens in Weert.

Eerder meldde het Openbaar Ministerie dat er geen enkele aanwijzing was voor de beweringen van Gay Krant-hoofdredacteur Henk Krol. De Gay Krant heeft nu, samen met de Panorama, een dossier ‘Anne Frankplantsoen’ geschreven. Een opmerkelijk element in dat verhaal is de betrokkenheid van een hoge ambtenaar. Hij zou regelmatig betaalde seks hebben met jongens in het Anne Frankplantsoen en seksafspraken hebben gehad met hele jonge jongens in Tsjechië.

Justitie ontkent in een reactie krachtig alle aantijgingen tegen de topambtenaar. Minister Donner heeft het in dit verband over “riooljournalistiek”. Panorama en de Gay Krant nemen later afstand van hun beschuldigingen.

In de studio zijn Henk Krol, hoofdredacteur van De Gay Krant, en Geert-Jan Knoops, advocaat van onder andere Fons Spooren, de oud-directeur van PSV die vast heeft gezeten op verdenking van seks met minderjarige jongens.

Undercover

https://youtu.be/bAe0gsENTWs

 

Wannes De gans
Justitie die onderzoek doet naar de eigen collegas haha laat me niet lachen
karatekla
Mooi werk. In welk jaar werd dit uitgezonden?
Camelot-procedures alles over camelot
Ben benieuwd naar uitslag van dhr sporen waar knoops het over heeft misschien weet iemand daar wat van en kan deze het aan mij sturen via pm bericht, want denk dat ik uitkomst wel weet …
Camelot-procedures alles over camelot
Knoops welke alleen mensen bij staat welke voor de overheid zijn, dat knoops met getrouwde vrouw destijds vandoor ging laat al zien zijn allooi welke zwaar onder de maat is, want normaal als iets bezet is dan blijf je daar vanaf, maar ook zijn nu 2020 is geen haar beter, toch Carry hamburger?! Henk Krol kreeg zwijggeld van “koningshuis” plus mooi baantje goed gedaan nietsnut Henk,
Camelot-procedures alles over camelot
The Dutch “royals” where involved SpiritCoocking ChildAbuses Tortutes since decates, in 1983 I had 13 compagnies one bigger then Randstad, that where because I where invited for the party by them, because I had a lot off money. When I was invited, I don’t now why but invited by an other rich person on an provide party that where in that time not strange, because at that time in these time, rich people invited others very often on their parties, I had many times, because I came as well an party off mayor Leiden in that time, a newyears party especial for “hight” people by government and where only as well ambassadors came. But this party where not as parties I had before, it where in Amsterdam around in the centra off Amsterdam, when I insite this house I don’t regonized an other person at that time, because I don’t even know how beatrix and salomonsons (lawer) look like, because I don’t watch television in that time, because off the espirience I had from babytime, with childabuses, so I cant look at television or listen radio, because then I have the change that images who came on television talkings bring me back with flashbacks. When I in the building after a while when their party begin, in fact the “especial” party for them, I shocked what I seen, after a while when I come out the time off flashbacks I go qiucky away, I first most come in real life that take some time, then I go to police police in Warmoesstraat Amsterdam because I want to make an rapport(declaration) witch I had seen the “illegal” but the police don’t take the rapport(declaration) so I drove to home off mine, in that time Leidschendam, velthuyzenlaan , try to go assleep, it where very difficult because what I seen as well the many espirience from torture and childabuses from baby time. Next day I go to police DenHaag, to try it again to do an rapport(declaration) from the criminal facts, but they don’t want to make the declaration, so I stop doing trying to do this rapport, at that time I known for sure that the police where corrupt in the Netherlands. After a while I seen in the other blocks in the streets, the sides where the the other numbers are( like 1-4-6 enz) a ford Scorpio with AA plates in the special collars they( the criminals “royals” has only, that car I seen and regonized from the place Amsterdam, that’s why I investigate it further, because one off mine compagnies where an privat investigation agency, so privat investigator, then with the outcome off that I became extra shocked, because the car where from the “royals”. I now at that time by investigation that the building where I was at the party in Amsterdam, where from lawyer Frits Salomonson, but also known because I investigate all that Beatrix where in that special party as well, years later I has got the answers why, Frits where in that time also lawyer and special bound their pedophile “parties, for that kind off people the “especial” games/parties off SpiritCoocking,ChildAbuses and more. Now many times later when Inet where in the Netherlands come, I always write the expierience with the party witch I seen in Amsterdam, try that somebody by police or government want to further investigate it, but no one came and want to do this, later I understand why because the father from beatrix had the influence by Dutch government parliament and police, what he shown later in cases where the journalist and writer off books had investigates. Now these days since Epstein and Maxwell case off childabuses and their organisation 2019/2020 I open their case so now I publish everyday, I hope that Donald Trump take action witch he promise that he shall stoped the cabal, that he do what he said. See twitter “Time4worldwide-CHANGE” for more writings and proof… where Dutch “royals” where involved in pedophile circles worldwide, for more then 40 years now ( on 8-2020).
karatekla
Ok 😉 dank je.
Camelot-procedures alles over camelot
Tja Henk Krol heeft zwijgdeal gekregen geld baantje en meer afz pob311 particulier detective recherche bureau en klokkenluider sinds 1974 en getuige sinds 1983 waar ik getuige was van sex feest waar Friso en Claus Beatrix aanwezig was, wilde aangifte doen maar politie amsterdam ( Warmoesstraat) en DenHaag ( burgemeester patijnlaan), maar wilde het niet opnemen wist toen niet dat het koningshuis leden waren, maar neem aan toen ze misschien hebben gekeken adres feestje Frits Salomonson wisten hun waarschijnlijk dat “koningshuis” betrokken was, Knoops weet wel meer, maar ja “money talks”, ook Jeroen Pauw Nova toen krijgt tot nu toe “goed betaalde baantjes” boven Balkenende norm, Twitter @Time4worldwide(-CHANGE)
Rodrigo Diaz de Vivar
Goh die Henk Krol die ziet er een stuk jonger uit.
hitmi
er gebeurt wel veel nu kijk maar is op facebook arrestdemmink
Marianne L.
Is de kwaliteit bewust met horten en stoten dus slecht zodat iedereen snel afhaakt? Sabotage vanaf het begin zodat veel mensen snel afhaken? Vreemd dat er zo weinig reactie’s zijn maar mss interesseert het weinig mensen. Nu weer aandacht voor de zaak dus hoop dat meer mensen zich hier doorheen worstelen en het afkijken. M’n broek zakt echt af….wat ‘n land en wat ‘n systeem hier.

32 De Affaire Joris Demmink

26 mrt. 2008

Uitzending van Eén vandaag over de van pedofilie verdachte Joris Demmink
 
 
Camelot-procedures alles over camelot
The Dutch “royals” where involved SpiritCoocking ChildAbuses Tortutes since decates, in 1983 I had 13 compagnies one bigger then Randstad, that where because I where invited for the party by them, because I had a lot off money. When I was invited, I don’t now why but invited by an other rich person on an provide party that where in that time not strange, because at that time in these time, rich people invited others very often on their parties, I had many times, because I came as well an party off mayor Leiden in that time, a newyears party especial for “hight” people by government and where only as well ambassadors came. But this party where not as parties I had before, it where in Amsterdam around in the centra off Amsterdam, when I insite this house I don’t regonized an other person at that time, because I don’t even know how beatrix and salomonsons (lawer) look like, because I don’t watch television in that time, because off the espirience I had from babytime, with childabuses, so I cant look at television or listen radio, because then I have the change that images who came on television talkings bring me back with flashbacks. When I in the building after a while when their party begin, in fact the “especial” party for them, I shocked what I seen, after a while when I come out the time off flashbacks I go qiucky away, I first most come in real life that take some time, then I go to police police in Warmoesstraat Amsterdam because I want to make an rapport(declaration) witch I had seen the “illegal” but the police don’t take the rapport(declaration) so I drove to home off mine, in that time Leidschendam, velthuyzenlaan , try to go assleep, it where very difficult because what I seen as well the many espirience from torture and childabuses from baby time. Next day I go to police DenHaag, to try it again to do an rapport(declaration) from the criminal facts, but they don’t want to make the declaration, so I stop doing trying to do this rapport, at that time I known for sure that the police where corrupt in the Netherlands. After a while I seen in the other blocks in the streets, the sides where the the other numbers are( like 1-4-6 enz) a ford Scorpio with AA plates in the special collars they( the criminals “royals” has only, that car I seen and regonized from the place Amsterdam, that’s why I investigate it further, because one off mine compagnies where an privat investigation agency, so privat investigator, then with the outcome off that I became extra shocked, because the car where from the “royals”. I now at that time by investigation that the building where I was at the party in Amsterdam, where from lawyer Frits Salomonson, but also known because I investigate all that Beatrix where in that special party as well, years later I has got the answers why, Frits where in that time also lawyer and special bound their pedophile “parties, for that kind off people the “especial” games/parties off SpiritCoocking,ChildAbuses and more. Now many times later when Inet where in the Netherlands come, I always write the expierience with the party witch I seen in Amsterdam, try that somebody by police or government want to further investigate it, but no one came and want to do this, later I understand why because the father from beatrix had the influence by Dutch government parliament and police, what he shown later in cases where the journalist and writer off books had investigates. Now these days since Epstein and Maxwell case off childabuses and their organisation 2019/2020 I open their case so now I publish everyday, I hope that Donald Trump take action witch he promise that he shall stoped the cabal, that he do what he said. See twitter @Time4worldwide-CHANGE for more writings and proof… where Dutch “royals” where involved in pedophile circles worldwide, for more then 40 years now ( on 8-2020).
Camelot-procedures alles over camelot
The Dutch “royals” where involved SpiritCoocking ChildAbuses Tortutes since decates, in 1983 I had 13 compagnies one bigger then Randstad, that where because I where invited for the party by them, because I had a lot off money. When I was invited, I don’t now why but invited by an other rich person on an provide party that where in that time not strange, because at that time in these time, rich people invited others very often on their parties, I had many times, because I came as well an party off mayor Leiden in that time, a newyears party especial for “hight” people by government and where only as well ambassadors came. But this party where not as parties I had before, it where in Amsterdam around in the centra off Amsterdam, when I insite this house I don’t regonized an other person at that time, because I don’t even know how beatrix and salomonsons (lawer) look like, because I don’t watch television in that time, because off the espirience I had from babytime, with childabuses, so I cant look at television or listen radio, because then I have the change that images who came on television talkings bring me back with flashbacks. When I in the building after a while when their party begin, in fact the “especial” party for them, I shocked what I seen, after a while when I come out the time off flashbacks I go qiucky away, I first most come in real life that take some time, then I go to police police in Warmoesstraat Amsterdam because I want to make an rapport(declaration) witch I had seen the “illegal” but the police don’t take the rapport(declaration) so I drove to home off mine, in that time Leidschendam, velthuyzenlaan , try to go assleep, it where very difficult because what I seen as well the many espirience from torture and childabuses from baby time. Next day I go to police DenHaag, to try it again to do an rapport(declaration) from the criminal facts, but they don’t want to make the declaration, so I stop doing trying to do this rapport, at that time I known for sure that the police where corrupt in the Netherlands. After a while I seen in the other blocks in the streets, the sides where the the other numbers are( like 1-4-6 enz) a ford Scorpio with AA plates in the special collars they( the criminals “royals” has only, that car I seen and regonized from the place Amsterdam, that’s why I investigate it further, because one off mine compagnies where an privat investigation agency, so privat investigator, then with the outcome off that I became extra shocked, because the car where from the “royals”. I now at that time by investigation that the building where I was at the party in Amsterdam, where from lawyer Frits Salomonson, but also known because I investigate all that Beatrix where in that special party as well, years later I has got the answers why, Frits where in that time also lawyer and special bound their pedophile “parties, for that kind off people the “especial” games/parties off SpiritCoocking,ChildAbuses and more. Now many times later when Inet where in the Netherlands come, I always write the expierience with the party witch I seen in Amsterdam, try that somebody by police or government want to further investigate it, but no one came and want to do this, later I understand why because the father from beatrix had the influence by Dutch government parliament and police, what he shown later in cases where the journalist and writer off books had investigates. Now these days since Epstein and Maxwell case off childabuses and their organisation 2019/2020 I open their case so now I publish everyday, I hope that Donald Trump take action witch he promise that he shall stoped the cabal, that he do what he said. See twitter @Time4worldwide-CHANGE for more writings and proof… where Dutch “royals” where involved in pedophile circles worldwide, for more then 40 years now ( on 8-2020).
videoclog
“Ik zag naar de plaats des gerichts: daar was de boosheid.” Prediker 3:16.
Iamnotanumbernr1
@hooglander13 Hartelijk dank. We hebben nog niet veel handtekeningen in deze petitie. Elke handtekening is welkom. 🙂
Paul N
Thankyou for the translation. Do you believe this is true? Why don’t the Dutch people rise up against the Government since you have paedophiles in the Ministry of Justice?
AerospaceTV
mensen bj justitie kom eens in opstand, wie zwijgt stemt toe!
lurconis666
Ik vind dat wel heel curieus uit de mond van Aleid Wolfsen. Betekent dat dat hij zelf ook gaat opstappen?
Rodger
He says that there will be a personal meeting with the minister of justice, to ask what exactly is going on with the offical in question, because he should be put on non-active if there is any truth in the allegations.
Rodger
@relarerfhjk It’s very hard to mobilize the people these days..The dutch Pirate Party works very hard to make government more transparent but it seems the Dutch people don’t really care.. On this case particular its hard because there is few evidence…
Paul N
@FrancisCapelle what evidence did the jounralists and investigators find? I only heard a documentary in 2003 showed a recording of a telephone call Mr Demmink made, in which he “ordered” some children for the weekend. If this is true, why is he not prosecuted?
Paul N
Can anyone who speaks Dutch please explain to me in English, what are the men talking about on the tape recording at 01:52?
Paul N
@Dominance000 No but I ask why that tape recording has not been used to prosecute Demmink. If he was actually recorded making a telephone call “ordering” children, that is hard evidence!
I M
Zou best het transcript willen zien, er word beweert dat er kinderen word gezegt, als dat zo was, dan was hij vast veroordeeld.
Iamnotanumbernr1
@TrialTribal Hij vind het zelf niet zo leuk en heeft als enige een duim naar onder gegeven.
Iamnotanumbernr1
Iamnotanumbernr1 medewerker onder Demmink geeft toe in zijn functie stukken te hebben vervalst. Dit leidde tot het niet uitleveren van 2 kinderen die ontvoerd waren.
videoclog
Oei! Bijbelcitaten plaatsen gaat niet helemaal goed op YouTube (bloos).
Martijn Talma
geworden? volgens mij waren we het al een tijdje hoor!!
carel vanclooten
Bananen Republiek Nederland…
fuelyournews
Aangiften van verkrachting en seksueel misbruik tegen Joris Demmink 5 sept 2011 Twee mannen uit Turkije hebben bij het landelijke parket van het Openbaar Ministerie aangifte gedaan tegen secretaris-generaal mr. Joris Demmink van het ministerie van justitie wegens verkrachting en seksueel misbruik van kinderen beneden de zestien jaar. fingers crossed!!
lurconis666
Legum servi sumus… Shit, blijkbaar niet!
Ard Luijten
Met Aleid Wolfsen aan het woord kan ik dit niet serieus nemen helaas
Lies Slager
juist geformuleerd
Iamnotanumbernr1
Weet je dat burgers ook mensen mogen arresteren? Dat heet een burgerarrest. Dan moet officieel de verdachte blijven staan totdat de politie hem meeneemt naar het bureau voor onderzoek. Kijk eerst in de wet naar wat je presies wel en niet mag (je mag niet hetzelfde als de politie doet maar die mogen vaak ook niet wat ze doen)
Robert T. Meijer
en ze blijven lullen en lullen maar er gebeurt niks. Allemaal lege woorden van de ambtenaren. Onderneem actie! Doe wat! Alleen dat gelul en gepraat.
Gereke Vdf H
en zo’n vent leid Nederland, hij hoord niet op die positie te zitten, en dat de regering hem de hand boven zijn hoofd houd, spreekt voor zich dan zitten er meer van dat soort individuen in het conflict Nederland word eens WAKKER!!! KOM VAN JE LUIE REET AF EN KOM VOOR DE KINDEREN OP!!!
tijdmachine87
als donner demmink zo beschermt, vraag ik me af met hoeveel kinderen hij wat heeft gedaan, houdt het dan nooit op? het is tijd om op te staan en de waarheid boven tafel te krijgen, wie geeft die pedo het recht om over anderen te oordelen? ben er kots en kots misselijk van, kan geen woorden genoeg bedenken om dit te beschrijven
Falco
tis alleen bij die groep hoor !! jij en ik kunnen dat niet betalen !! Al de france docu gezien hoe justitie in nederland england frankrijk begie en duitsland er alles aan doen het pedo netwerk om dutroux verborgen te houden
jan jansen
geen rook,geen vuur…? donner jongeh,de justitiele wereld om je heen staat in lichterlaaie en jij spreekt van ‘er is geen sprake van rook laat staan vuur’ hoe ver moet je je neus omhoog houden om niet te stikken.deze man is medeplichtrig aan de feiten waarvan joris wordt verdacht,je hebt toch eeb eed afgelegd waarin je op komt voor de rechtstaat…. maarjah wat wil je het land waar de wetten niet aan de grondwet kunnen worden getoetst
Iamnotanumbernr1
@hooglander13 Helaas is geen van ons in Nederland woonachtig of nederlands burger dus we wachten mischien wel op jou.
Robert T. Meijer
@hooglander13. Voor 500 euro? Da’s duur! Ik ken ze die je schaterlachend afmaken omdat ik het vraag aan ze. Drinken we daarna een biertje. Trouwens snelle reactie op mijn reactie van 2 jaar geleden…..
JDTV
@bodhisatfa check het youtubekanaal jdtvbykat
Easy Driver
w w w . klokkenluideronline . n l

33 Interview met Hans Bakker – chauffeur Demmink van ’92 – ’96 van Joris Demmink

1 feb. 2014

Luistert u naar onderstaand interview met chauffeur Hans Bakker. De heer Bakker was chauffeur van Joris Demmink van 1992 tot 1996. Luistert u naar zijn verhaal en naar zijn mening over Joris Demmink. Ook onthult hij dat hij de gene was die het contact tussen Joris Demmink en Henk Krol regelde en zelfs een handgeschreven briefje van Henk Krol in zijn bezit heeft; de uitnodiging tot een gesprek. Dit briefje vond hij vorige week terug, nadat hij het al die jaren kwijt meende te zijn. Hans Krol noemt tussen neus en lippen door nog dat Piet Heijn Donner – de toenmalig verantwoordelijke minister – iedereen verbood over de Demmink-zaak te spreken op straffe van ontslag. Dat mag toch wel een onthullende verklaring worden genoemd, omdat het bewijst dat er van bovenaf ingegrepen werd.

 

De heer Bakker is van mening dat Joris Demmink onschuldig is, maar geeft in het gesprek wel toe dat hij deze mening baseert op zijn waarneming uit de media en hier uit hoofde van zijn toenmalig werk alleen van kan zeggen dat hij geconstateerd heeft waaruit blijkt dat Demmink verdacht zou zijn. Demmink was veel en vaak erg laat op het ministerie. Wel heeft de heer Bakker Demmink een paar keer gezien met zijn Tsjechische vriendje Libor Čtvrtlík.

 

34 Pateo TV over de zaak-Demmink

11 jul. 2016In 1997 werden vier mannen in top van de Nederlandse Justitie verdacht van seks met minderjarigen. Naast drie hoofdofficieren ging het ook om de directeur-generaal Internationale Aangelegenheden en Vreemdelingenzaken, namelijk Joris Demmink. Daarop werd in 1998 het Rolodex-onderzoek gestart, maar al heel snel werd dit onderzoek van hogerhand stilgelegd. Op 1 november 2002 werd ontucht-verdachte Demmink zelfs benoemd tot de allerhoogste ambtenaar van Justitie, namelijk secretaris-generaal. Na een gelijktijdige publicatie in Panorama en de Gay Krant op woensdag 8 oktober 2003 werd Demmink opnieuw in verband gebracht met ontucht. Zijn naam werd weliswaar niet genoemd in die publicaties, maar het was voor de ingewijden duidelijk dat het om hem handelde. Daarop verklaarde de Piet Hein Donner, die als minister van Justitie Demmink had benoemd: “Er is geen sprake van rook, laat staan van vuur.” In deze Nederlandstalige aflevering van Pateo TV toont Dr. Johan Oldenkamp, de grondlegger van Wholly Science, aan dat Donner heeft gelogen en dat er zelfs volop vuur was. Bovendien begon die brand bij Justitie al rond het jaar 1980. Dat was wellicht ook de reden dat Demmink in 1982 overstapte van het Ministerie van Defensie naar het Ministerie van Justitie. Alle feiten worden in deze videopresentatie netjes op een rijtje gezet.

De zaak-Demmink is vanwege twee redenen zeer controversieel geworden. Allereerst heeft de top van Justitie uit alle macht de deksel op deze beerput willen houden, of werd hiertoe van hogerhand gedwongen. Ten tweede is deze zaak verziekt doordat op geld beluste lieden opzettelijk feiten en fictie door elkaar zijn gaan halen. Het doel van deze aflevering van Pateo TV is om neutrale kijkers te helpen waarheid van leugen te onderscheiden.

 

PateoMedia
Constructieve reacties zijn zeer welkom op dit kanaal, zowel positief als negatief. Echter, negatieve reacties die niet constructief van aard zijn kunnen zonder opgaaf van redenen worden verwijderend.
BaasBassInnaBabylon Robert-Wim van de Sande
Dank voor U werk,dank voor de uploads! Mensen als U hebben we nodig!
dekratomshop
For the highest spiritual working one must accordingly choose that victim which contains the greatest and purest force. A male child of perfect innocence and high intelligence is the most satisfactory and suitable victim. Aleister Crowley (Magick in Theory and Practice) Het gaat bij de hoge heren en dames overal ter wereld niet slechts om pedofilie, er is iets gaande wat vele malen duisterder en verschrikkelijker is.
Octave Durham
Peter r de vries heeft al ze ouden uitzendingen op YouTube staan. Behalve de aflevering over het gedrag van joris demmink. Je vraagt je toch wanneer het volk een keer door krijgt wat r nou speelt in de elitte top van Nederland. Bizar gewoon
Master Lee
geweldig onderzoek… ben benieuwd of alle feestjes met belastingsgeld zijn betaald. zo ja… WHEN WILL THE REVOLUTION START?
Ms Joppie
de wereld wordt geregeerd door satanisten
Armand Vaessen
De Souverein Onafhankelijke Pioniers, had ik dat toen geweten. Oldenkamp heeft vroeg inzicht gegeven en anderen hobbelen er achteraan. Topwerk. Dank!
Mahdiya Maaktnietuit
Ja inderdaad afschaffen die monarchie met hun smerige praktijken
Master Lee
hoe doe je dat? ik probeer me al jaren los te maken van het systeem.
Jorn Verschoor
RIP Marcel Vervloesem.
Hansz Pint
De `macht`… is blijkbaar tè machtig, te geintegreerd in dìe kringen die elkaar ten alle tijden zullen beschermen, mss uit loyaliteit, mss omdat ze van elkaar iets afweten, etc. Ik hou dit niet allemaal bij maar dd jaren heen heb ik vele malen mijn wenkbrouwen opgetrokken wegens alle aangedragen `feiten`… die uiteindelijk nog niet op hun waarde hun invloed hebben kunnen doen gelden. Iedereen die erbij betrokken is heeft ook teveel te verliezen, en iedereen die een aanklacht wil indienen wordt zodanig bedreigd dat ze zwijgen…en anders worden ze geelimineerd (de termen die daders gebruiken) ofwel vermoord in de opinie van lezers zoals ik.
ikbefalleenopdinsdag x
1 van de beste video’s over die bloedzuiger Joris Demmink
Anja van Maaren-Cassé
Nou, wat een wereld……gewoon goed opletten dus……🙈
Camelot-procedures alles over camelot
Doordat kat de mail op site zette van Fred de brouwer heeft deze door schuld Micha het moeten bekopen, dus ik verwijt kat dood door schuld willens en wetens met voorbedachte rade, plus schenden van privacy en mailgeheim zelfde als briefgeheim!
Camelot-procedures alles over camelot
Wouw wat een goede uitgave, want dat jij het pand uitgelegd over Frits, dat was het pand waar ik was geweest in 1983, maar ook de link met benedicte vind ik wel leuk om op gemerkt te hebben de controled opposition advocate die mensen geld uit zak klopte met zgn zaak te beginnen tegen tabaksindustrie (asschervonk)
ra rozema
justitie daar zitten zelf de allergrootste criminelen !!!! Zie ook 32 dode dutroux getuigen of marianne vaatstra satanisch vermoord (bah wat een smerig land)
Willem-Jan van Velzen
Goed stuk, maar om toch een beetje kritisch te blijven, veel verder dan insinuaties en aannames kom je m.i. niet. Zou graag meer bewijsvoering willen zien, en wat minder “het is algemeen bekend dat deze 2 heren homoseksuele pedofielen zijn”, “Klaus is daar regelmatig op bezoek geweest, de rest kun je zelf wel invullen”.
dienie Bouwman
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮😭
Elliott R
Goed werk PateoMedia misschien extra werk maar ik zou Engelse ondertiteling erbij plaatsen want dit soort netwerken zijn verbonden met netwerken en koningshuizen in andere landen
Martien B
Jij heb in veel dingen gelijk ,maar wat jij in deze video over Micha Kat vertel zit je er totaal naast en ben je niet op de hoogte geweest. Een excuus naar hem lijkt me ook het minst wat je kun doen.
Auxilia Silva Dos Santos
waarom woord Demmink beschermd voor alle misdaad in Nederland???
Germaan
Er is iets gaande in de wereld, waar de meeste mensen niks van weten. Mijn mening is dat er ergens iets is besloten om ons terug te dringen, zoals: Corona. Volgens mij 1 DIKKE rotzooi! Of geef mij een reden om dat niet te denken….
Camelot-procedures alles over camelot
The Dutch “royals” where involved SpiritCoocking ChildAbuses Tortutes since decates, in 1983 I had 13 compagnies one bigger then Randstad, that where because I where invited for the party by them, because I had a lot off money. When I was invited, I don’t now why but invited by an other rich person on an provide party that where in that time not strange, because at that time in these time, rich people invited others very often on their parties, I had many times, because I came as well an party off mayor Leiden in that time, a newyears party especial for “hight” people by government and where only as well ambassadors came. But this party where not as parties I had before, it where in Amsterdam around in the centra off Amsterdam, when I insite this house I don’t regonized an other person at that time, because I don’t even know how beatrix and salomonsons (lawer) look like, because I don’t watch television in that time, because off the espirience I had from babytime, with childabuses, so I cant look at television or listen radio, because then I have the change that images who came on television talkings bring me back with flashbacks. When I in the building after a while when their party begin, in fact the “especial” party for them, I shocked what I seen, after a while when I come out the time off flashbacks I go qiucky away, I first most come in real life that take some time, then I go to police police in Warmoesstraat Amsterdam because I want to make an rapport(declaration) witch I had seen the “illegal” but the police don’t take the rapport(declaration) so I drove to home off mine, in that time Leidschendam, velthuyzenlaan , try to go assleep, it where very difficult because what I seen as well the many espirience from torture and childabuses from baby time. Next day I go to police DenHaag, to try it again to do an rapport(declaration) from the criminal facts, but they don’t want to make the declaration, so I stop doing trying to do this rapport, at that time I known for sure that the police where corrupt in the Netherlands. After a while I seen in the other blocks in the streets, the sides where the the other numbers are( like 1-4-6 enz) a ford Scorpio with AA plates in the special collars they( the criminals “royals” has only, that car I seen and regonized from the place Amsterdam, that’s why I investigate it further, because one off mine compagnies where an privat investigation agency, so privat investigator, then with the outcome off that I became extra shocked, because the car where from the “royals”. I now at that time by investigation that the building where I was at the party in Amsterdam, where from lawyer Frits Salomonson, but also known because I investigate all that Beatrix where in that special party as well, years later I has got the answers why, Frits where in that time also lawyer and special bound their pedophile “parties, for that kind off people the “especial” games/parties off SpiritCoocking,ChildAbuses and more. Now many times later when Inet where in the Netherlands come, I always write the expierience with the party witch I seen in Amsterdam, try that somebody by police or government want to further investigate it, but no one came and want to do this, later I understand why because the father from beatrix had the influence by Dutch government parliament and police, what he shown later in cases where the journalist and writer off books had investigates. Now these days since Epstein and Maxwell case off childabuses and their organisation 2019/2020 I open their case so now I publish everyday, I hope that Donald Trump take action witch he promise that he shall stoped the cabal, that he do what he said. See twitter “Time4worldwide-CHANGE”. for more writings and proof… where Dutch “royals” where involved in pedophile circles worldwide, for more then 40 years now ( on 8-2020).
Lily The Flower
Zijn afscheid was gewoon op Halloween..31 oktober
A R T
Tevens heb ik ook de Las Vegas ‘massacre’ onderzocht en kwam tot de conclusie dat dit een false flag operatie moet zijn geweest dit is ook met bewijzen onderbouwd. Mocht je geinteresseerd zijn dan hoor ik dat graag van je.
The TruManZoo
mischien een tweetje demmink met het ad.
Pauline Duimel
Zou Demmink en C0 iets te maken hebben met de moord van Nicky Verstappen omdat die Jos B een zondebok is
Bob Bouwer
Geweldig, dat iemand dit onder de aandacht brengt.
Marion Pellikaan
Sorry die meneer Poot is niet fout, wordt heel erg zwart gemaakt. Heeft nu gelijk gekregen én een vergoeding.
dienie Bouwman
Peter r deugd niet zit ook bij de club
ikbefalleenopdinsdag x
Kk p³do Joris Demmink Bij ⚖️ zitten zoveel p³dofi³l³n
 
MiNa
Die Micha Kat probeert Viruswaanzin nu ook zwart te maken door te zeggen dat zij ‘controlled opposition’ zijn en voor de overheid werken en dus FAKE zijn. Nou mooi niet dus!
Camelot-procedures alles over camelot
Wat een onvolledige gegevens in deze video, jammer gemiste kans, ik als insest en misbruik slachtoffers van af baby af aan, hou sinds jaren inet begon 1991/1992 alles in de gaten over zaken waar “koningshuis” me gemoeid is of hoge figuren bij overheid ben nml klokkenluider sinds 1974, en inzake Beatrix Claus en Friso mag ik me wel rekenen tot ervaringsdeskundige, dus weet ook dat zaak demmink al verjaard was in 2013, dat je familie poot aanhaalt welke juist inhuurde Kat en advocate Adèle van der Plas, om joris te beschadigen! Ook Henk Krol probeerde dat om zodoende beter baantje te krijgen van uitgever gaykrant tot kamerlid, de cid officier Fred Teeven die met onderzoek belast was Demmink, werd speciaal kamer binnen gehaald, omdat bij onderzoek zaken “koningshuis” naar boven kwamen, zoals Charles Geerts, Klaas Bruinsma, + …… plus zaak Dutroux belgie( daarom moest dat onderzoek direct worden stopgezet, waar België tot gedwongen werd door Beatrix en Claus, want als dat verder zou gaan dan zou misschien ( zeker weten) hun naam naar boven komen (“koningshuis”) . Afz pob311 Twitter @Time4worldwide-CHANGE
Tae Yone
Ik heb al eerder wat geplaats maar ze hebben het niet geplaats ik heb en vrouw getrofen in laos 10 jaar geleden ik schaamde mij dat ik nederlander was koningshuis zat in combodia de vrouw zat in de regering en zij zij dat in nederland de meeste peddos zaten in de regering moorden was normaal ik geloofde het niet je wil het niet geloven peter r vries weet het ook het is zo erg dat je het niet gelooft en nog steeds de top doet het nog steeds moorden en pedos
Think positive always
Rolodex onderzoek is dus gewoon door het Koningshuis stopgezet omdat Demmink het koningshuis chanteert met een snuff movie waar Prins Claus op staat die in bezit is van Demmink… Gekker kan toch niet vuile honden
Camelot-procedures alles over camelot
Adèle van der Plas werkte samen met Peter Poot Shipshol om demmink zwart te maken, zei dacht geld te maken via babasin maar zij is zeer onbetrouwbaar ik als privé detective ( geregistreerd ministerie justitie met vergunning door mr Tenge afgegeven POB311) dus neem eens de moeite om dat gedegen te onderzoeken als “journalist”!🤫

35 Aangifte tegen topambtenaar justitie

Back to menu

7 mei 2011

Bij de politie in Eindhoven is aangifte gedaan tegen een topambtenaar van het ministerie van Justitie wegens ontucht met een minderjarige.

De Gay Krant en Panorama publiceerden vorige week een artikel over bezoekers van het Anne Frankplantsoen in Eindhoven, waar mannen seks zouden hebben met minderjarige jongens, soms tegen betaling. In het artikel werd ook de topambtenaar van Justitie onder een gefingeerde naam opgevoerd. De bladen zeggen zich te baseren op getuigenverklaringen die zij bij een notaris hebben ondergebracht.

In de studio reageert de advocaat van de topambtenaar, Harro Knijff.

Een 28-jarige man deed bij de politie in Eindhoven aangifte tegen de topambtenaar. De ambtenaar zou hem toen hij minderjarig was in Tjechië en Nederland hebben misbruikt.

De aangifte kwam een week na een artikel in De Gay Krant en Panorama over bezoekers van het Anne Frankplantsoen in Eindhoven, waar mannen seks zouden hebben met minderjarige jongens, soms tegen betaling. In het artikel werd ook de topambtenaar onder een gefingeerde naam opgevoerd. De bladen zeggen zich te baseren op getuigenverklaringen die zij bij een notaris hebben ondergebracht.

“We hebben deze media vandaag duidelijk gemaakt dat de door hun aan mijn cliënt toegerekende feiten onjuist zijn en hoogst schadelijk voor hem”, verduidelijkt Knijff. “De berichtgeving is daarom onrechtmatig.”

Verdere stappen zijn volgens hem op dit moment nog niet aan de orde. Maar dat kan afhankelijk van de situatie veranderen.

Undercover

Joker
En nog steeds loopt Joris Demmink vrij rond.
karatekla
Dit was 2003 geloof ik?
jan jansen
@ 12:10 dat is dus niet waar wat die landsadvocaat zegd! JORIS DEMMINK heeft zelf achter gesloten deuren toegegeven aan panorama verslaggevers dat ie wel eens sex had met jonge mannnen/jongens en niet altijd naar hun leeftijd vroeg! afijn bilderberg bea weet er ongetwijfeld meer van,het is een grote gore stinkende beerput.claus,bernard en die laatste zijn dood was ook erg omstreden geloof ik:) connecting the dot’s
ingrid bloemheuvel
Prostitués, mannelijk of vrouwelijk, worden per definitie gecriminaliseerd (“dubieus milieu”) dus onbetrouwbaar, dus niet waar. Hoeveel getuigen uit het ‘dubieuze milieu’ zijn er nodig om op te wegen tegen het woord van een Secretaris Generaal? 100? 1000? Wanneer word je serieus genomen als getuige, als je macht/geld hebt?
jay45ecp
Verschillende verklaringen verspreid over twee decennia, geuit door mensen die elkaar niet kennen, waarbij steeds dezelfde verdachte wordt genoemd. De beschuldigingen aan het adres van Demmink hebben noch een sporadisch, noch een incidenteel karakter, ze herhalen zich structureel. En waarom zouden die misbruikte jongens uit Den Haag, Eindhoven of Istanboel allemaal tot het zelfde besluit komen? Waarom valse beschuldigingen van seksueel misbruik naar buiten brengen? Waarom, wanneer het leugens zouden zijn, je peilen richten op een vrijwel anonieme topambtenaar? Voor schandaal of chantage zal men waarschijnlijk voor politici of mediafiguren kiezen, mensen met publieke bekendheid, iets wat bij Demmink ontbrak, zijn bekendheid verkreeg hij ongewild op geheel andere wijze.

36 Wordt oud-topambtenaar Demmink vervolgd?

Back to menu

17 okt. 2013

17 oktober 2013
Aanstaande vrijdag dient bij het gerechtshof Arnhem een artikel-12 procedure, aangespannen door twee Turkse jongens die zeggen misbruikt te zijn door de voormalig secretaris-generaal van Justitie, Joris Demmink.
De procedure is bedoeld om Demmink alsnog vervolgd te krijgen. Verhalen rond kindermisbruik en eventuele betrokkenheid van de voormalig secretaris-generaal van Justitie Demmink doen al heel lang de ronde. Vorige maand werd bekend dat het Openbaar Ministerie opnieuw onderzoek doet naar mogelijke reisbewegingen in Turkije van de voormalig topambtenaar.

Wim van de Pol, hoofdredacteur van Crimesite.nl vertelt over zijn diepgravende onderzoek naar Demmink. Adele van der Plas, jurist van de tot levenslang veroordeelde Turkse Koerd Hüseyin Baybasin en drijvende kracht achter de zaak tegen Demmink, vecht al jaren voor vervolging.

 

Annelies Geen
Kijk maar eens welke “top” rechters dit zolang hebben kunnen tegenhouden.
wallythewhale
En ze zullen het nog steeds tegenhouden, beste Annelies. De zaak Dutroux in België is in de jaren 90 compleet kapotgemaakt door justitie, omdat het leidde naar politici die kinderen misbruikten op seksfeesten. Zo is dat ook het geval bij Joris Demmink, die op zo’n seksfeest aanwezig was, op een boot waar Manuel Chadwald stikte in zijn braaksel toen hij een pedofiel moest deepthroaten. Er zijn duizenden pagina’s bewijs, maar het OM zal alles kapot maken omdat ze gechanteerd worden
wallythewhale
Ik ben er 100% zeker van dat Peter R De Vries “niks gevonden heeft” over Demmink, omdat ze hem met het leven bedreigd hebben. Demmink heeft een hoop mensen laten afmaken omdat ze hun mond wilden open doen, onder andere zijn ex chauffeur Mosterd die wilde getuigen. Die man is een psychopaat. Peter R de Vries heeft een grote mond tegen kruimeldiefjes, maar niet tegen psychopaten als Joris Demmink

37 Nieuwsuur 210114 Demmink alsnog vervolgd

Back to menu

22 jan. 2014

Het gerechtshof in Arnhem heeft bepaald dat het Openbaar Ministerie de vroegere topambtenaar van Justitie Joris Demmink moet vervolgen voor verkrachting. Twee Turkse mannen die dat via een artikel-12-procedure wilden bereiken, hebben van het hof gelijk gekregen. Politiek verslaggever Dominique van der Heijden over hoe het nieuws over de kwestie op het Binnenhof is binnengekomen. Peter van Koppen, hoogleraar rechtspsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, is te gast in de studio.
 
wallythewhale
haha nu gaan we het krijgen. Die zelfde Ivo Opstelten, die altijd beweerd heeft dat er NIETS aan de hand was, ondanks hele grove beschuldigingen, gaat nu zelf een onderzoek naar Demmink opstarten??
 
Een onderzoek waarin Opstelten en de hele Nederlandse staat, ZELF belang hebben om niet als corrupt veroordeeld te worden? 
 
Kom op zeg! 
Dit wordt een schijnvertoning waarin Nederland zal proberen om zichzelf niet volkomen belachelijk te maken tov de rest van de wereld. 
 
Eerlijk proces? My ass 
 
Er gaat helemaal geen netwerk worden opgehelderd. Hooguit een paar kleine akkefietjes om het geloofwaardig te doen lijken, maar ik geloof totaal niet in een eerlijk proces in NL

38 Eenvandaag Joris Demmink verdacht Deel 2

Back to menu

39 Eenvandaag Joris Demmink verdacht

Back to menu

30 jan. 2012

 
ecoconversionNL
demmink je krijgt je loon, enkel een kwestie van tijd !
 
J vR
Waarom kan ik niet posten
bonny ism
Zij zullen elkaar beschermen, en dat is wat wij als bevolking ook moeten doen.
Dennis834
Inderdaad 1 grote kliek ,deze man word door invloedrijke mensen uit onze politiek de hand boven het hoofd gehouden
bassax7045
dont forget lots of journalists that frustrate the truth or cover up
neliz8
Ontmasker die kerel en de rest van die kliek aub OVERHEID=CRIMINEEL word wakker mensen!!
SteeLoW1
Hoe staat het nu dan hiermee? dit is van begin dit jaar
My Vizion Channel
Binnenkort mijn eigen verhaal: affaire geheim agent, pedofilie, misbruik, school, manipulatie, etc. https://youtu.be/F7yOxEiV9T8
Paul G.
het is werkelijk niet te geloven dat hier niets aan gedaan wordt… en dat de boel voortdurend in de doofpot verdwijnt
ladycandycandy
als die man al jaren aan pedofilie doet dan zou daar toch wel meer feiten of beeldmateriaal als bewijs voor moeten zijn vind deze bewijzen nagel deze man aan de schandpaal en met hem alle invloedrijke vriendjes die hebben meegedaan om hem te beschermen.
ThiYos
Als ze die man aanpakken en laten voorkomen wordt hij binnen de kortste keren omgelegd. Hij zou de gevestigde orde in Nederland met zich meetrekken (van een Donner, Hirsh Ballin tot leden van het koningshuis aan toe…) dat zal men nooit laten gebeuren. ‘Zelfmoord’ kan ook. Maar deze beerput blijft gesloten. Mensen moeten bewuster worden van hetgeen zich in Nederland afspeelt (via deze media zolang het nog kan…) Open your eyes!! Eind v/h jaar gaat ie met pensioen… dan is de vogel gevlogen..
Paul G.
Waar zijn kopietjes van die Turkse stukken aan het Nederlandse ministerie van buitenlandse zaken? Die moeten openbaar worden gemaakt… tijd dringt, Joris is bijna met pensioen… (en vertrekt waarschijnlijk naar een land waar hij zijn praktijken voort kan zetten)

40 Peter Poot (Chipshol) over verhoor Demmink

Back to menu

30 sep. 2011

JDTV

Wil je JDTV helpen om onafhankelijke media te blijven maken?

Doneer: NL29RABO0108201481

Voor commercieel gebruik van dit beeldmateriaal is toestemming nodig. ©JDTVproducties

Haasenpad
verbaasd me niks, corruptie is “top-down”
crazy-fanke k
Hij moet veroordeeld worden

42 This is how Dutch politicians react when you ask them about Joris Demmink

Back to menu

8 okt. 2012

 
Sabrina Kalashnikova
Wow. I admire you guys who are brave enough to go out and talk about it while everybody else is ignoring the subject. We need more brave people like you!
dyir ct
easiest way to be a child molester is to hide in broad daylight in a powerful position. This gives you the kudos to gain access and the influence to deflect scruntitiny. I applaud your investigations and hope that the matter can be resolved in a way that brings justice fairly to all involved.
Dave Malon
To the guy who created this video. Great work man. Peace
 
Rob Olijkan
Wow, veel respect voor Micha, wat een pitbull, de poppenkast met fatsoen valt hier compleet hier door de mand.
#NOCONSENT
Bah, allemaal medeplichtig. Als die beerput echt open gaat dan gaan er toch wat bekende koppen rollen. Ik denk dat half Nederland een hartverzakking krijgt.
DaDawg4real
Its amazing how they all react to these allegations, first of all its obvious they are all ready aware of it, and second of all its weird how they all want to protect him, why is that? Its clearly shows that something is totally wrong in the whole government, and that many off them are probably involved in this stuff themselves, that would explain their reactions. Politicians are so fake and disgusting.
Vadim Hoekstra
Het is alsof alles en iedereen rond en op het Binnenhof onder spanning staat als Demmink ter sprake komt. Men wil de handen niet branden. Verder onderzoek is nodig en ik ben bang dat er veel loos is.
Erik Stoop
Its 2016 and Demmink is still free.
John Ryanairdontcare
reporter asking the questions is so good at his job…never seen such a committed journalist,thanks
Falco
En ze durven nog te zeggen ministers liegen nooit !!! whahahahahahaha dat is lopende band werk voor ze !!
wim eshuis
Guilty as hell..
Acnologia
vraag me af als je dat vraag aan Baudet of Hiddema vraagt wat ze gaan antwoorden.
2psah2
Ik heb echt zoveel respect voor je dat je dit doet! Ware aard van de politici komt naar boven!
Annebell Veeneman
Omdat hij zoon is van Bernard daarom word hij zo beschermt denk ik …
Mike
Allemaal medeplichtig!
Pop_Choc RG
Ongelofelijk jaren verder en kijk waar we in zitten..
Karin Hutten
De beerput binnenkort geopend
sub liminal
minister liegt niet!!! hahahahahaaaaa
Hedwig Ter Linden
Ze weten echt wel wat er gebeurt is houden mekaar de hand boven de hoofd nu nog
Vera Kucherenko
Vatican + Elite clubs = ……….
Free From Financial Slavery
MAAK DEZE VIRAAL !!! … IEDEREEN DIE DEZE VIDEO ZIET A:U:B: MAAK DEZE VIDEO VIRAAL VOOR ALLE NEDERLANDERS ::::: TOTALE ANARCHIE !!!   TOTALE ANARCHIE ::: TOTALE ANARCHIE !!!
Kürşat
Je bent geweldig!! Heb je video gedeeld !
music03
Ongelooflijk, maakt niet van welke partij ze zijn, ze wassen allemaal hun handen en steken hun neus in de lucht! Ze voelen veilig boven de wet.
Bris Bris
Ministers liegen niet🤣🤣🤣🤣🤣
Maral Kilidjian
He must have bkackmails on others, otherwise he wd hv been convicted maybe.
RealityCheckY2K
Laten we hier als 1 volk iets tegen doen. Dit gaat way too farrr
XXI c
‘Meneer Demmink, bent u pedofiel? Waarom praat u niet?’ Zo krijg je iemand natuurlijk niet aan het praten.
Juist Ja
Wanneer gaan we met zijn alleen naar den Haag voor een grote massa-demonstratie tegen JD op het binnenhof!!!???
AnonymousAGR
De Demmink Doofpot 🙂
rik bos
Als ze zo zeker zijn dat alles onzin is dan hadden ze niet zo’n haast
pienke _123
Wat een enge gezelschap!!
Sh Sh
Allemaal viezerikken en een pot nat! We zijn niet dom meer!!!! Iedereen wordt wakker 💪🏼
M ksp
ik ben echt van plan om te emigreren naar een andere land. Het wordt steeds gekker hier en straks komt ook nog verplichte coronavaccin…
Michel Liew
Iedereen die er niet over wil praten is gewoon medeplichtig.
Black Dolphin
jep 🙂 heelemaal waar 🙂 oh maar kunnen julie me de site waar ik dit boek kan bestellen >?
the truth is here
Hun dagen zijn geteld,Trump geeft de aanzet om ze allemaal,niemand uitgezonderd op te ruimen
Butterfly Watching
7 jaar later nog steeds zit hij niet in de bak.🤮🤮
TheTaigster
This is like Jimmy Saville, a tv network in Holland needs to be brave and run a programme showing all the evidence, get a petition going, use Facebook and Twitter! If this has already happened I’m sorry, although if it has and he’s still in power then what the fuck are you all doing, sort it out.
z3r0Projects
Hoe heet dat boek?
Black Dolphin
jongens waar kan ik dat boek krijgen 🙂
klaas homans
Deze “journalist” is veroordeeld tot een taakstraf en een boete waarop hij gevlucht is naar Ierland om zijn straf te ontlopen! Heel eng mannetje die iedereen van pedofilie beschuldigt.
Justin_hvn
hoge bomen genoeg hier… rechtstaat werkt niet… tijd om recht in eigenhanden te nemen (Netschaap)
Fred-Jan de Jong
Maria verhoeven lijkt op Gishlane Maxwell!! Kijk maar!
chanti T.perez
Die dit verzwijgen moeten voor de internationale gerechtshof ..zulke horen in een cel.
rik bos
U bent toch katholiek 🤣 ja daar is het heel normaal
Risky
Wake uppppp!!!
Rocky Overlunde
What a disgrace for the Netherlands, when it is very evident about the moral degeneration of parliament members who still encourage and cling to the Sebastian doctrine and mentality. It is time that they return to common sense in understanding the truth of caused causes and uncaused causes.
Hansjovis Croes
GEWELDIGE MOTAGE THNX EN NU NOG IN HET CHINEES FRANS ZWEEDS RUSSISCH [ VOORAL ] DUITS HOEFT NIET ,MAAR SPAANS DAN WEER WEL EN ITALIE OOK NIET NODIG GA ZO DOOR N E X I T NU !!!!!!!
Shaiah Eyes2c
I guess that makes them complisit in child abuse (including rape)… One day soon they too will have to face their Creator, and they will have nowhere to hide, nowhere to run.
Christa Gijsman
Houden mekaar de hand boven het hoofd.
Petra Strijbos
Kogel verdient hij!! Viespeuk!! 🤮🤮
Christa Gijsman
Femke zo voor de mensheid die meid.
Johnny van der Horst
Deze bedoel je /watch?v=mkc9PGnE-HI ?
Youtube Disciple
Mijn bloed is gewoon aan het koken door dit te kijken
julien
Gaat u met een schoon geweten de kerk in meneer verhagen? Ja IK wel. Het is toch zoooo duidelijk godverdomme.
Ati Ah7
Ze hebben een luciferiaanse geloof
Mr.Riffian
En wij laten ons als burger afleiden door schreeuwlelijkerds als Wilders en Baudet. De woeste stier wordt met een rood lapje afgeleid terwijl de matador ongezien de dolk in zijn rug kan steken. De woeste stier is de burger en de matador de overheid.
Terrie Tonka
Nu, acht jaren later. Die kinderen van toen, gaan die nog eens praten? En Joris, waar zit jij al die tijd? Nog meer slachtoffers gemaakt, of zit je er doorheen, heb je enig spijt? Als het waar is dan is er voor jou geen plek meer op deze planeet. Je kunt rennen maar niet schuilen. Voor jou wordt het overal te heet.
ikbefalleenopdinsdag x
Justitie en politie een groot pedo netwerk Joris Demmink ⚖️ Joost tonino ⚖️ Cornelis Stolk⚖️
Jeroen M
Geobsedeerde griezel…
Tanacha in t Veld
Micha Kat kent geen angst. Bijzonder wat hij doet.
jimfrom1989
Ons systeem is corrupt, mensen willen het alleen niet zien!
Lisa Vermeij
Waar was ik toen met m’n hoofd
the truth is here
Joris is de onwettige zoon van prins Berhard de leider van de Bilderberg duivels
Hansjovis Croes
woont die demminck nog in NL ?
Tiggerdel
Ze weten er allemaal van en ontkennen. Dit zijn de mensen die Nederland regeren draait alleen om geld dit zijn de grootste lozers van de samenleving
Travis Bradley
Ummm…errr….ummmm…belch…fart…ummm…See? Politicians are the same ANYWHERE.
Rob Rebel
Kijk al die gluiperds maar ze komen allemaal aan de beurt.
Scheurbuik
Waar kan ik dat boek vinden
NauticalStrings
De meeste die je ziet zitten er ook bij in.
Forever Free
MAXIMA, ARGENTINIE EN NEDERLAND: DE VERSCHROEIDE AARDE https://www.bitchute.com/video/POLKOjcjqq1w/
joetoeper4life
The ultimate ignorance is the rejection of something we don’t know “nothing” about, yet they refuse to investigate… I’m glad that people like Micha Kat have the balls to talk about these sick things, and i think he speaks the truth
EthnicJazzByso
ministers van doofpotten en intriges…loop maar door naar jullie onderdanen in Brussel..bahh
Marijn Mens
er is al bizar veel onderzoek gedaan. Demmink heeft toegegeven dat hij een vriendje had in Praag die in de pornoindustrie werkte. De relatie begon toen hij 16 jaar oud was (officieel dan). Aangezien dit niet verboden is als de relatie op liefde is gebaseerd ipv geld is hij daarvoor niet veroordeeld… Dit is bewezen informatie, de rest is nog erger.
carel vanclooten
ministers liegen altijd!
franksjoetoep
Misschien een hele gekke vraag onder dit zware onderwerp. Maar kan iemand mij vertellen welk nummer op de achtergrond gedraaid word? “Weet je wat er rijmt op aan alles komt een eind”, origineel is van Herman van Veen maar verder kom ik niet 🙁 Graag een linkje naar de youtube pagina?
jan jansen
wat is de titel van dat nummer in het begin?
Sonny visser
2020 demink stil freee !!!!🤬🤬🤬🤬
NauticalStrings
Speelde die Opstelten niet vaak voor Sinterklaas ? hij is een pedo en zet alles op stelten.
MoonBenny
“Officer Korkmaz, the individual responsible for bringing the boys to Demmink has verified Mustafa’s and Osman’s accounts. Mustafa, Osman, and Officer Korkmaz are willing to offer sworn testimony to all of the egregious acts they endured and witnessed. A third child victim of Demmink’s sexual assaults, Yacine, is now willing to testify in detail about Demmink’s sexual assaults.”
Yusuf Okutucu
als je het beter weet waarom onderneem jij geen actie? In het Turks is een gezegde, degene die het weet doet het, degene die het niet weet geeft kritiek.
Fortnite
Wat heb je zelf te verbergen als je zegt een minister liegt niet!!!
Sabrina Kalashnikova
How else is he gonna get answers from those corrupt assholes then? He was not stalking, just wanting to get some answers. Something I think we all want.
ruthlazz
allemaal het hand boven elkaars hoofd houden.
AnonymousAGR
Je kan helaas niet links hier plaatsen, als je chipholwanbeleid googelt zie je het op de startpagina 🙂
Eileen Smollen
Het kan niet anders dan dat in die kringen niet alleen Demmink de pedo is. Want waarom anders is dit onderwerp onbespreekbaar bij al die politici?
Jolanda Meivogel
Serieus, dat Demmink nog leeft net als Hillary Clinton en de rest van dat tuig. Begrijp werkelijk waar niet dat al die slachtoffers of hun familie geen wraak nemen want bij de rechter gaat het niet lukken. Ik zei dat laatst tegen iemand en zij antwoordde droogjes ” iedereen is te koop “
Vincent Gielen
Joris Demmink heeft gemeenschap net kinderen,… van gemeenschapsgeld.
Momin steen
Hoe zit het met Pim Fortuin die zon hekel had aan Marrokanen maar wel erg hield van jonge Marrokaantjes in het park bij hem?
Marc Kremer
wat een sneue interviewer… beetje suggestieve vragen?
SirJeffreyDahmer
Het is toch redelijk veilig aan te nemen dat er iets stinkt als zelfs publiciteitshoer en staatsruifparasiet Fapke H. niet gefilmd wil worden . Verder gaven de laatste verhoren toch al een ander beeld dan wat jarenlang beweerd is .
Falco
wist je dat de oude james bond op Prince Bernard gebaseerd was !! shaken not stirred !!! Na zijn dood is de 007 personage ook veranderd .
fack the law tru
JA JULLIE KENNEN DE VERHALEN HAHAHA ER IS NU MEER BEWIJS ER ZIJN NU OUD EX GEVANGENIS DIRECTEURS DIE EEN ZAAK GAAN BEGINNEN OVER JORIS DEMMINK MAAR DIT WORD DE 5 DE KEER DAT HIJ WORD AAN GEKLAAGD VOOR KINDERMISBRUIK HAHAHAH NU GAAT HET ZEKER WEER IN DE DOOFPOT ROT ALLEMAAL IN DE HELL
Xjue-x
Vraagje leeft deze demmink nog??
José Kuijpens
Ten eerste ik walg van heel die top ‘criminelen’ die alle macht hebben hier in dit land. En hun gang maar mogen /kunnen blijven gaan no matter what! Ten tweede ik walg van mensen die anderen op deze manier belagen met een zo belangrijk onderwerp nl het bewijzen van feiten en de daar aangelegen gevolgen ! Dit ( deze video ) is een bijzonder staaltje paparazzi stalken! Jij bent GEEN journalist!! Deze manier van handelen heeft totaal NIETS te maken met goede journalistiek !!!
lenco83
tries hoor, dit gaat nooit naar buiten komen omdat er zoveel politieke partijen aan mee hebben gedaan , onderzoeken tegen houden of compleet negeren PH Donner is daar ook 1 van word tijd dat we zelf maar gaan uitzoeken wat er is gebeurd
Bosje Nimwegen
hahaha sp= samen pedofiel sorry vond m wel geniaal bedacht
Micheal Jackson
alles is corupt punt
Roy blonk
Zei mij jochem meier op zn insta hoorde dat jou pa beste maatjes met demmink is of was 5 min later was ik geblokeerd .
z3r0Projects
LOL… “Wat zegt de Bijbel over kindermisbruik?” – “… Now therefore kill every male among the little ones, and kill every woman that hath known man by lying with him. But all the women children, that have not known a man by lying with him, keep alive for yourselves. Numbers 31:1-18”
the truth is here
Het hele koningshuis is verrot. Het bestaat uit satanische kinder misbruikers,moordenaars. Deze groep mensen(beesten) zitten over de hele wereld.
StevenBrown AmsterdamNoir
‘Bagger Peter R. de Vries’ neemt de chauffeur Hans Bakker van de verdachte van verkrachting Joris Demmink over. Posted on April 8, 2014 by Steve Brown ( Peter R. De Vries: mijn website is een grote leugen) Geenstijl: Peter Rehabilitatie de Vries: ‘Demmink GEEN pedo’ Peter R. de Vries en zijn privé Chauffeur Hans Bakker: “Alle mensen die twijfelen aan de onschuld van onze Joris Demmink zijn Complot Maffia a la Micha Kat.”  ( van onze Wie neukt wie privé redactie i.s.m. onze Pedo VVD klasse Justitie redactie) Amsterdam-Noir- Alleen mogelijk in “Banana-Fraude Nederland” met een OM dat in de greep is van de ‘VVD-Misdaadgroep’ met de aartsleugenaars Ivo Opstelten en Fred Teeven als bazen. In een ieder zich zelf een beetje respecterend land had Peter R. de Vries en zijn kennelijke nieuwe Witwas- ‘chauffeur’ Hans Bakker al lang en breed in de Bagger  bak gezeten. Nu hadden wij al afgelopen vrijdag vernomen van onze bron in Peter R. de Vries zijn Bikerclub “Les Prosituta’s” dat zij afgelopen weekend er op uit waren samen met Fred Teeven om een propaganda campagne uit te dokteren. Wij hadden begrepen dat het ging om Ivo Opstelten en Fred Teeven te redden in de Witwas deal met Cees Helman. Maar nu blijkt dus dat het ging om de Joris Demmink affaire. Justitie laat zich inspireren door De “Vries-Maffia”.‘Tsjakka De Vries-dag’ bij justitie.(De Vries-Maffia’ laat zich door betaling  van  3300, euro  op zijn beurt weer inspireren  door justitie. Tsjakka en Kassa! ) Gisteravond was de rechtens vastgestelde Maffiajournalist en zelfverklaarde ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R. de Vries’ samen met zijn kennelijk nieuwe chauffeur Hans Bakker de voormalige chauffeur van Joris Demmink te ‘gast’ bij de Staats Miljonairs Pauw en Witteman. Continue reading →Volksnieuws uit Amsterdam-Noir zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/04/08/bagger-peter-r-de-vries-neemt-de-chauffeur-hans-bakker-van-de-verdachte-van-verkrachting-joris-demmink-over/#more-19967
bassax7045
eigenlijk zouden die jongens prostituees een scheermesje mee moeten nemen ,,en die kerel gewoon castreren ,,dan kan ie geen maatregelen nemen ,want er was toch niks gebeurt .

43 Crazy Old Store Thief

25 mrt. 2011

 

Crazy old woman recruits accomplice and runs into the corner store with a pantyhose on her head. A presentation of the Just For Laughs Gags. The funny hidden camera pranks show for the whole family. Juste pour rire les gags, l’émission de caméra caché la plus comique de la télé!