Affaire Demmink: Peter R. de Vries, Koen Voskuil DWDD 8-10-2012 – Blog

eskatee
Opvallend is de onbeschofte agressiviteit van mijnheer De Vries en de beschaafde houding van Koen Voskuil in dit gesprek. Ook opvallend is de ruimte die De Vries krijgt van handpop Van N. (wordt bestuurd door degene die het ‘oortje’ inspreekt) en de zeer beperkte mogelijkheid tot reageren die geboden wordt aan Koen Voskuil.
Suzy Q
Peter de Vries need anger management. His aggressive approach in this will back fire on him when the truth comes out.
Ruben de Groot
Bij Peter R. is het blijkbaar genoeg om te verklaren: Ik heb geen bewijs gevonden. Verdere toelichting is overbodig, peter R is de man die we in dit land altijd maar op zn woord moeten vertrouwen. Rare gang van zaken,
Reda Prince
blik van Peter r op het einde is dodelijk veelzeggend en vol gif..en je ziet aan de mimiek dat hij meerdere gezichten heeft en hier overduidelijk een andere gezicht trekt.
 
Remko Toch
Inmiddels is dat bewijs waar peter het over heeft wel degelijk boven water gekomen, hij is wel degelijk in turkije geweest, en er is nu een rapport waarbij demmink zich persoonlijk heeft bemoeid met baybasin
tiaan67
Mathijs van Nieuwkerk noemt pedofilie een “smetje” zegt wel weer genoeg.
Diederik Tolmans
Het is werkelijk stuitend hoe De Vries zijn “maatjes” bij de Overheid loopt te verdedigen.. Ik ken hem helemaal niet meer terug…
Joker
Dit interview is belachelijk. Men laat voor 80% Peter R. de Vries aan het woord. De journalist van het AD kan amper zijn verhaal doen of Petertje praat er weer doorheen… Om van te kotsen!
Beyle Stendhal
17 december 2014: “Voormalig topambtenaar van het ministerie van Veiligheid en Justitie Joris Demmink heeft de rechtszaak die hij had aangespannen tegen het AD geheel VERLOREN. De krant is vanochtend door de Rotterdamse rechtbank in het gelijkgesteld. Het vonnis spreekt van ‘zorgvuldige’ verslaggeving.
maya&luna
Ik geloofde jaren dat de kritiek op de Vries van verbitterde criminelen kwam. Zijn blinde verdedeging van Demmink is verdacht. Goede misdaad onderzoekers/journalisten willen ALTIJD horen wat een ooggetuige te verklaren heeft. Louis Hagemann is tot levenslang veroordeeld, vanwege ooggetuigen, opgespoord door de Vries. Nu zijn kroon getuigen ineens niet belangrijk? Achter dit soort hypocresie schuilt wat!
Driss Artist
chapeau Koen dat zegt alles!! Geweldig onderzoek en toen was er nog journalistiek chapeau!!
Ruben de Groot
6:35 “Staan te popelen om onder ede te verklaren, en dat vind ik nogal wat.” mathijs:”Betekend dat wat Peter?” Peter: “Nee” Wederom is blijkbaar Peter zijn oordeel doorslaggevend ofzo? Het is lachwekkend. Vervolgens gaat hij over op de verklaring van Demmink die “sterk” is in zijn oordeel. Omdat demmink beweerd nooit in Turkije te zijn geweest. Ondanks dat vaststaat dat het K4 Commitee (waar Demmink deel van uitmaakte) in 1998 in Turkije is geweest. Oftewel, alles wat Peter hier zegt is bullshit.
Cevdet Kocadag
demmink is in 1996 wel in Turkije geweesst, wat hij eerst ontkend,maaar nu is naar voren gekomen dat hij wel is geweest
Croon Van der Zeyderheide
Peter zat er weer met een missie. Doet alles voor centjes
NauticalStrings
Demmink is wel degelijk in Turkije geweest in 1996 las ik….
tiaan67
Hoeveel zou het kosten om het script te mogen schrijven?
jan lul
Voskuil is damage control
Joris De Laat
Het is wel duidelijk voor wie Peter werkt.
batman kiki
Het is bewezen dat hij in Turkije was. Met beelden en foto’s. Vries is echt een hond
Shanereef
petertje is bang!
victor bruyn
Ik geloof Peter R. al jaren niet meer. Hij is een corrupte man
bert de jong
Die Peter heeft in zijn programma ontelbare mensen onterecht beschuldigd van moord. Dus hij heeft weinig recht van spreken
Patrick Savalle
Peter R de Vries weet precies wat zijn rol is het grote geheel: doofpotten weer dicht praten. Een opportunistisch houding die zijn bankrekening geen windeieren legt. Het maakt de man wel vol-le-dig onbetrouwbaar en ongeloofwaardig. Maar daar zal hij wel voor gecompenseerd worden. Is er een smerig zaakje dat uit het nieuws moet worden gehouden: dan bellen ze Peter. In ruil daarvoor zal hij goede tips en heads-up informatie van politie krijgen zodat ie weer met een strakke plasser op tv kan.
Theo Tolenaars
Hier getuigd PR de Vries wederom dat hij alleen bezig is met geld verdienen aan zijn eigen programma! PR de Vries heeft hier geen sjoegge van het feit dat hier een Integriteits probleem ligt wat onze gehele Natie aangaat! Liegende Polieke gezagsdragers??? PR de Vries.. PS de Leugenaar
Jan's Choice
De Vries is duidelijk een VVD vriend, verdedigt Demmink een klein beetje te fel, erg verdacht!!!
Namsep
08:15 “is it fit to print” stelt de vries en vervolgt dat hij dat niet vind. De rechter vind van wel http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3813103/2014/12/17/Rechter-geeft-AD-gelijk-in-zaak-topambtenaar-Demmink.dhtml  De vries voegt er heel correct het woordje “nog” tussen waardoor het “nog niet fit to print” wordt. Daarmee voorkomt hij dat hij een harde afwijzing doet.
gokyo09
petertje r de vries is een wel heeeeel fout mannetje…….
hereda Y
Hmmm vreemd dat Peter r de vries Demmink verdedigd🤔 en altijd gevoelige informatie heeft van justitie😉
Dutch Rebel
future proves past
Abstract1984
Schandelijk hoe de Vries voor geld een pedofiel beschermt.
Hans Straub
Pedo R de Vries……..😂 Ik ben daar niet zo van onder de indruk……😂
Cor van de Haar
zeer moedige journalist
Butterfly Watching
🤔peter r de vries jammer jammer dat hij niet doorziet hoe heftig deze zaak meerdere x word gesaboteerd!!! Hij weet echt wel wat er achter zit. 🤑follow de money!!
Wiesje Lisapalij
We kunnen niks bewijzen, omdat het geruchten zijn. Waarom kunnen de misbruikten dan niet verhoord worden?
zonnebloem flower
Peter weet het altijd beter ..
tiaan67
POPPENKAST MET SCRIPT!
Peter Berben
De Vries confronteert Demmink niet !!
Greetje Koudehoorn
En later bleek er nog meer bewijs te zijn meneer de Vries! Wie bent u?
SimplyLimbo
hij ontwijkt de vraag over de twee getuigen, en begint over die jongens in Turkije en vult zijn tijd daarmee
Officier van Justitie OVJ
Peter r heeft zelf ook geen schoon verleden zo te zien.
Wikky G
wow.. zover heb ik nooit gedacht.. maar ook de reactie van Peter kun je zien dat hij daar zit met de opdracht om te ontkrachten.. is zijn hele personage / programma neergezet met als doel propoganda namens de elite? Zoals vele artiesten, mainstream media dat ook zijn? Allemaal geldstromen die dat aantonen.. vies politiek psychologisch spel door Peter die ondanks 3 nieuwe getuigen, het beeld neer te zetten dat er geen direct bewijs is.. Het feit dat Koen wat ingetogen reageert als Peter dit herhaaldelijk roept.. zal vele slapenden naar Peter z’n hand zetten.. doel bereikt.. kijk hoe Peter ook kijkt aan het einde van het gesprek..
Richard de Jong
Die chauffeur die er getuigen van geweest was is vermoord?🤷
Roberto Valero
En Holleeder hebben ze gewoon op horen zeggen bewijs veroordeeld!!!!!!😂😂😂
Roberto Valero
Iedereen die een goed woord voor die de Vries over heeft die verwijs ik altijd naar deze video.Want hier valt hij zo hard door de mand.Demmink is wel degelijk in Turkije geweest.Of de zaak die hij tegen Bart Middelburg van het Parool aan gespannen heeft.En die hij ook in hoger beroep verloren heeft.In dat vonnis staat zwart op wit dat hij voor de Bruinsma groep hand en span diensten heeft verleend.Dus mag je hem een maffiamaat noemen!!!!En dat doe ik dus ook…….MAFFIAMAAT!!!!!!
Jan de Man
Waar rook is, is vuur.
suus
Peter weet het weer beter,geloof hem niet
Alexander de Bakker
Heel bijzonder hoe vurig peter r de vries alles voor Demmink probeert te ontkrachten. Peter speelt een dubieuze rol, zeker nu vast staat dat Demmink weldegelijk in Turkije was en daar dus 100pct over heeft gelogen.
justaguyonyoutube
Lachwekkend die complotgekkies. Niets van bewijs enkel prietpraat. 😂
Inge
2003, begin jaren 80, het is nu 2021… nog geen stap verder….
Harry Nak
Peter moet berecht worden voor volksverraad, pedofielen beschermer en corruptie.
NDY
En uiteraard liegt petertje weer, want demmink is in de jaren 90 zelfs opgepakt in Turkije en heeft `n deal weten te maken voor uitlevering aan NL, in ruil voor het vastzetten van Baybasin.
W. Hoorn
Peter. R. De Vries, gekneed en gekleid, als tegenoffensief van de overheid.
Richard de Jong
Toch wel vreemd dat er heel veel mensen die er vanaf wisten nu niet meer leven Peter?🤔 Ook bij de Dutroux zaak waren er 30 getuigen die het nu niet meer kunnen na vertellen?🤔🤷
Stan Gielen
Peter R. de witwasser
Roberto Valero
Hij is in Turkije geweest…..onder een andere naam!!!!!!
Haasenpad
check We Are Change Rotterdam voor wat de mainstream laat liggen of in doofpot stopt….
V iking
Triest dat een door de belastingbetaler gefinancierd programma beschuldigingen, theoriën en insinuaties een podium geeft waar (uiteindelijk) geen bewijs voor is…
Morgan Andred
Turkije heeft een deal gedaan met Nederland omtrent Demmink en niet alleen Demmink. Baybasin….. NEXT>>>>Die pedofiele elite staan nu aan het roer en leiden ons de corona hoax in/ uit/ in/ uit……
Nenad Vitkovic
Peter was portier in een gayclub waar Demmink altijd kwam, dus de houding van Peter zegt genoeg.
Renate
En nu dan bewijs dat hij WEL in Turkije is geweest !
Jos Broersma
Die Demmink was toch ook betrokken bij de vuurwerkramp in Enschede, om die in de doofpot te stoppen?!
L. Dylan
De Vries is een grote schoft.
Mahdiya Maaktnietuit
Waarom komt dit na zoveel jaren voorbij terwijl Demmink de. Satanische Pedoo steeds beschermd wordt door de Cabal 🍕💉🩸 maar het einde is in zicht voor jullie allemaal.
Dennis Kuzma
Peter gaat dus beweren dat mensen zelfs uit hoogste rangen leugenaars zijn ? En Demmink heeft aantoonbaar gelogen over dat hij niet in Turkije is geweest …als je over zo iets kleins liegt lieg je de rest nog meer en heb je echt iets te verbergen .
Roberto Valero
Dit was voor mij het moment waar de Vries volledig door de mand gevallen is.Want iemand die een beetje onderzoek gedaan heeft naar die Demmink zaak weet dat die man in Turkije geweest is.En daarom ben ik ook kritischer naar andere onderzoeken die hij gedaan heeft gaan kijken.
D. K.
Denk dat de vries het niet kon verteren dat een ander met schokkend nieuws is gekomen
Chuimei Lam
OMG Peter Wat zeg je nu???? Er zijn 3 getuigen of wel meer !! Hoeveel bewijs moet je hebben??? Wat was je prijs? Of wordt je gechanteerd?
mia fesar
een getuige heb de vries niet verhoord GEK HE
Driss Artist
er is keihard bewijs en ze worden gewoon beschermd -hoe kan Peter de vries zich laten kopen terwijl er kinderen misbruikt werden -hoe kun je hoe kun je het is ook bekend dat pedofielen bij hoge psoten werken al sinds donkey years en deze lui zijn zo koud en onbeschoft Peter de Vries is gekocht met veel geld
charly
Neem nog een lijntje Peter! Smerige Junk!
Tae Yone
Peter waarom lieg jij eigenlijk ze heben jou goed betaalt
Clement1964
Peter de Vries is medeplichtig. Een grote beerput.
Wiesje Lisapalij
Peter de Vries is niet objectief , hij werd aan het eind van dit programma wat feller in zijn betoog en zijn gezicht spreekt boekdelen.
Sound
an hebben we ook nog het Demmink dossier,het grootste pedoschandaal,de hoogste man van het OM die zich schuldig aan veelvuldig kindermisbruik,ook een lid van het koninklijk huis en toenmalig Onno Rudink heeft zich daar aan schuldig gemaakt,echter allemaal door justitie professioneel in de doofpot gestopt,zelfs Petertje de Vries was destijds ingehuurd door justitie om het op te nemen voor Demmink voor waarschijnlijk veel geld want petertje doet alles voor geld Verl bewijsmateriaal was weg gemoffeld ,uiteindelijk geseponeerd
Mr. Arnaud
Respect voor meneer Koen Voskuil. De waarheid gaat eens boven water komen. Zie o.a. de interviews met Ronald Bernard. Verdiep je eens in Jimmy Savile. Kindermisbruik tot in de hoogste kringen: usance, georganiseerd, structureel verzwegen.
Roberteau Frederic
FREEMASON peter de vries help is brother
Anne Sjørgensen
Wat van misdaad verslaggever ben je wanneer een verdachte zegt ‘Ik ben niet in Turkije geweest’ dat je dat meteen geloofd. hahahha. Hoor je dan als misdaad verslaggever niet met bewijs te komen dat dat inderdaad zo is. Oftewel, als Detroux voor al het bewijs had gezegd ‘Ik ben onschuldig’ dan had Peter de Vries dat geloofd. Afgezien van dat zegt Peter dat er dan wel bewijs was geweest via camera’s. Hallo, het was de jaren 90! hahaha. Als er al constant werd gefilmt op luchthavens, dan was de kwaliteit ook nog eens enorm slecht. Voor een misdaad verslaggever die altijd alles zo goed weet, slaat hij nu de plank toch echt volkomen mis.
Camelot-procedures alles over camelot
In 2013 was demmink zijn zaak verjaard, zoals Nederlandse overheid wilde rekken rekken rekken, justitie OM wilde niets geen een krant was bereidt toen echt weten waarom en hoe ik weet veel meer sinds 1983 deed ik aangifte doen! Peter R deze oplichter weet ik ook veel van deze adviseerde Harke de Jager zijn vrouw om haar betrokkenheid voor moord weg te laten …. niet alleen gehoord maar ex vrouw harke heeft zelfs verteld aan mij, dag later toen ze nuchter was en geschrokken was ging ze mij bedreigen met oa Jan Kees de Jager! Ik weet bijna 100% zeker hoe het zit inzake demmink lees mijn inmiddels de zoveelste Twitter omdat ik vele bewijzen plaats, @Time4worldwide-CHANGE
melenmike
zal demmink dan wel die asiel zoekers hebben weg gesluist ? en heeft jasper er niks mee te maken ? zijn verklaring van jasper klopt ook voor geen meter …. ziek systeem hier in nederland …. wat zullen ze nog meer voor smerige dingen op hun kerfstok hebben !!!????
A
achterhaalde info demmink is wel degelijk in turkije geweest en het is dus wel bewezen. Peter wordt gesteund door justitie op allerlei fronten volgens mij. weg met deze video. outdated.
Lennart
Peter is gepikeerd dat Koen Voskuil wel ooggetuigen heeft weet weten te vinden, wat hemzelf niet is gelukt…Vandaar deze felle en wat ongenuanceerde reactie…Vind ik toch wel zwakjes van Peter.
Sound
an hebben we ook nog het Demmink dossier,het grootste pedoschandaal,de hoogste man van het OM die zich schuldig aan veelvuldig kindermisbruik,ook een lid van het koninklijk huis en toenmalig Onno Rudink heeft zich daar aan schuldig gemaakt,echter allemaal door justitie professioneel in de doofpot gestopt,zelfs Petertje de Vries was destijds ingehuurd door justitie om het op te nemen voor Demmink voor waarschijnlijk veel geld want petertje doet alles voor geld Verl bewijsmateriaal was weg gemoffeld ,uiteindelijk geseponeerd
Peter Berben
Vervelend mannetje die de Vries
EAJ Adam
Onlangs pas door lange frans zijn podcast bekend geworden met de heer Demmink. Ongelovelijk waar deze man mee weg kan komen. Iemand die verdacht word van een snicker stelen kan worden opgepakt deze meneer Demmink word vierkant verdacht met zeer opmerkelijk signalementen dat dit zaakje stinkt, maar deze man komt er zo makkelijk mee weg. Deze Demmink heeft het hele apparaat van justitie in handen, herrinert u zich Henk Krol toen hij Demmink op ging zoeken thuis, hij were geintimideerd met: “meneer Krol, beseft u wel dag wij degenen zijn die de wet maken?” Op intimiderede toon. Advocate adele van der plas al 20 jaar bezig met de zaken rondom Demmink, ze vind het krankzinnig hoe deze man met alles wegkomt en er van bovenaf gelekt word en onderzoeken naar deze Demmink worden stopgezet. Dit is natuurlijk maar een persoon in het web, men weet dat als deze walgelijke Demmink valt, de rest zal volgen….dus vandaar dat hij onaantastbaar is…
Cool-H-Whip
Demmink is zo schuldig als wat…..waarom denken jullie dat pedofsexuelen en verkrachters zulke lage straffen krijgen?
Fred-Jan de Jong
Ze heeten allemaal Peter, Paul, of Pieter, Piet. Zit in het karakter P. De zware pieten van Sinterlaas, en dan zijn de burgemeesters die gekozen zijn door de Kroon de hulp-sinterklazen die boven de uniformiteit staan, de zwarte Piet, Peter, Paul, pieterman, petertje.Pietertje, peuter. En van de P die de baas mag spelen van de Baas, de B van Burgemeesters gekozen door de kroon op karakters in het voordeel van rechtse nietsdoeners,nietsnutte, de rotte ratte van rutte!
mmaannaaddoo manado
Peter r de vries krijgt natuurlijk geld hiervoor. Het verhaal zal nog meerdere verhalen naar boven halen. Laat de beerput maar open gaan. Vieze slechte mensen moeten op gesloten worden!
Jeroen van den Hoek
Typische NPO. Of je nu bij Pauw, Jinnek of DWDD zit, de opdracht is van te voren duidelijk, zoals ook hier te zien is. De journalist wordt gevraagd zij verhaal te doen, presentator legt de rode loper uit voor de opgetrommelde hulptroepen om de slacht te beginnen. Uiteraard tegen een moeie vergoeding.
A. J.
Bah! Wat is Petertje toch een vies, opportunistisch mannetje. Hij zou zijn eigen moeder nog verkopen.
ikbefalleenopdinsdag x
Peter R de kinderliefhebber was pro Demmink!
Anne Sjørgensen
Moet je voorstellen: Peter roept hier dat er niet genoeg bewijs is. Dan wil ik even zijn kant van het verhaal over de ouders van Maddie McCann. Er zijn zoveel bewijzen tegen hen, en toch blijft Peter volhouden dat zij onschuldig zijn. Als je deze twee zaken met elkaar vergelijkt in de ogen van Peter, spreekt hij zichzelf enorm tegen!
Mike Hak
Die rotbek op het einde…wanneer pakt iemand die Peter R nou eens aan..
MrJonaske
Ik vind Peer R de Vies een zeer integer persoon.
ArminTamzarian
De narcistische agressieve houding die Peter aanneemt is typisch bluffend dadergedrag. Wat Peter hier doet is echt misdadig pervers en schandalig! Peter gooit het onderzoek kapot voor het kan beginnen.
Davy Jagt
Peter R de Vries hoor je nu niet, nu blijkt dat Demmink wel in Turkije is geweest! Petertje heeft het waarschijnlijk druk met het ontkennen dat hij sex heeft gehad met Renatte van der Meer. Boeiend, het gaat er om dat Louis Hagemann dankzij de verklaring van Renatte levenslang heeft gekregen! Tussen Peter R de Vries zijn verklaring op zijn site en die van Renatte lopen al uiteen! NEDERLAND WAKKER WORDEN !!!
mmaannaaddoo manado
Kijk ook naar, Peter r de vries ontleed door Steve brown
David de Ridder
Koen krijgt amper ruimte
lacossa nostra
peter durf fit to print in de mond te nemen LOL de randdebiel heeft uitzending na uitzending gemaakt over Nathalie Holloway terwijl je/wij geen fuck wijzer zijn geworden die uitzendingen petertje waren dus niet fit to print !!
Avatar Lightworker
Wat dachten jullie van deze.. Is laatst nog op TV geweest. Els Borst wilde dit boekje open gaan slaan. Wat denk je wat? Werd ze een week later vermoord.??????? Iedereen slaapt en niemand durft te spreken.
Haassan1
Ik geloof, Peter. Dus dat onderzoek was wrs prutswerk. Men begrijpt niet dat gedegen onderzoek anders is dan ons alledaagse waarheidsvinding. Ik wil niet zeggen dat het moeilijk is, maar vaak zie ik dat men er te makkelijk over denkt.
Lianne kraaijenbrink
Peter had altijd gelijk,zijn rug recht,diep respect ,rip peter
Bernhard Baarn
Het lijkt me ook mogelijk dat Demmink eerlijk was, en een paar hooggeplaatste pedo’s op het spoor gekomen is en ze hem gewoon kapot gemaakt hebben. Ik sluit niet uit dat Demmink de pedojager geweest is en niet de pedofiel. We weten het gewoon niet.
Boas Van Dijk
Jezus wat goed is Peter hier, toen al complotgekkies onderuit halen. Er zijn nou eenmaal mensen die alles bij elkaar lullen, zolang er geen direct bewijs is, is het simpelweg niet waar of alleen een zogeheten gerucht
derdesdemden1234
Dat hele Demminkverhaal riekt naar een fabeltje. Dat de Vries een betwetert is, is allen bekend maar hij is wel een van de beste misdaadjournalisten die Nederland rijk is.