Perverting the Course of Justice in the Reuzegom case

The Trial of Jezus: the epic perversion of justice

Justice delayed is justice denied

Hazing lead to death

Initiation goes wrong

Trial resumes

The sickening world

Justice for Sanda Dia

Reckoning with verdict

1 Another image

Acid zit samen met Advocaat en praat over Veroordeling Reuzegommers

Back to menu

 
PART 2: INTERVIEW :
 
part 2 staat momenteel op mijn kanaal! Het is oneerlijk en onterecht hoe de mensen die verantwoordelijk zijn voor de dood van Sanda Dia veroordeeld zijn. Acid doet wat de gewone media niet durft, het lekken van namen van de mensen verantwoordelijk voor Sanda’s dood. Nu dreigen de advocaten van de reuzegommers om Acid aan te klagen, maar hiervoor heeft hij nu zelf één van de sterkste advocaten van België ingezet. Wij duimen alvast voor een vlot verloop en ik bedankt alvast Acid om proberen gerechtigheid te laten winnen! Bekijk mijn account voor meer Acid Content!

Wordt Acid Aangeklaagd door Reuzegommers?

Back to menu

 

7 jun 2023


Deel 1:

• Acid zit samen me…

Het is oneerlijk en onterecht hoe de mensen die verantwoordelijk zijn voor de dood van Sanda Dia veroordeeld zijn. Acid doet wat de gewone media niet durft, het lekken van namen van de mensen verantwoordelijk voor Sanda’s dood. Nu dreigen de advocaten van de reuzegommers om Acid aan te klagen, maar hiervoor heeft hij nu zelf één van de sterkste advocaten van België ingezet. Wij duimen alvast voor een vlot verloop en ik bedankt alvast Acid om proberen gerechtigheid te laten winnen!

2 Culpable negligence or criminal negligence

Culpable negligence or criminal negligence refers to the failure to fulfill a legal or moral duty, resulting in harm or damage to others (schuldig verzuim).

In the toxic culture of the student club Reuzegom, there was a lack of foresight (gebrek aan vooruitziendheid).

Koen Geens reageert op TikTokfilmpje van Sammy Mahdi

Vanaf minuut 17 Terzake met Koen Geens

Nieuwe videobeelden tonen fatale laatste uren van Sanda Dia bij Reuzegom

What is clear is that Sanda was already unable to undergo tests on the second day of his baptism. But intervention only took place when it was already too late.

Landscape Painting Disaster

Back to menu

 

10 apr 2011

Pedestrians are asked to take care of a painting while he goes to the toilet and they can’t even do that properly. A presentation of the Just For Laughs Gags. The funny hidden camera pranks show for the whole family. Juste pour rire les gags, l’émission de caméra caché la plus comique de la télé!

Hazing lead to death

Initiation goes wrong

Trial resumes

The sickening world

Justice for Sanda Dia

Reckoning with verdict