The hidden picture

Lucia de Berk is a headstrong nurse who arouses suspicion when she is involved for the umpteenth time in an unexplained death.

A baby only a few months old. The hospital calls in the police and the Public Prosecutor’s Office and the young public prosecutor Judith receives Lucia de B.’s file on her desk. The investigation into the ‘Angel of Death’, as the press calls Lucia, is tough. She has left no traces and refuses to talk to the detectives. Nevertheless, thanks to a blood test, she is eventually sentenced to life imprisonment for four murders and three attempted murders.

Shortly afterwards, however, the reliability of the test is questioned and Judith begins to have doubts. Her bosses don’t want to hear about it and in Appeal they get Lucia convicted again, now even life imprisonment with TBS.

Gerechtelijke oneerlijkheid is niet ongewoon in de rechtszaal, en gerechtelijke dwalingen hebben de ware toediening van recht vertraagd.

Lucia de Berk is een eigenzinnige verpleegster, die argwaan wekt als ze voor de zoveelste keer bij een onverklaarbaar sterfgeval betrokken is. 

Een baby van slechts een paar maanden oud. Het ziekenhuis schakelt de politie en het Openbaar Ministerie in en de jonge parketsecretaris Judith krijgt het dossier van Lucia de B. Op haar bureau. Het onderzoek naar de ‘Engel des Doods’, zoals de pers Lucia noemt, is zwaar. Ze heeft geen sporen achtergelaten en weigert met de rechercheurs te praten. Toch wordt ze, dankzij een bloedtest, uiteindelijk veroordeeld tot levenslang voor vier moorden en drie pogingen ertoe. 

Kort hierna worden er echter vraagtekens gezet bij de betrouwbaarheid van de test en Judith begint te twijfelen. Haar bazen willen hier niets van horen en in Hoger Beroep krijgen zij Lucia opnieuw veroordeeld, nu zelfs levenslang met TBS.

Lucia de Berk: was sentenced to life imprisonment in 2003 for four murders and three attempted murders of patients in her care. After an appeal, she was convicted in 2004 of seven murders and three attempts. In October 2008, the case was reopened by the Dutch supreme court, as new facts had been uncovered that undermined the previous verdicts. De Berk was freed, and her case was re-tried; she was exonerated in April 2010.

Wikipedia

Lucia de Berk (born September 22, 1961, in The Hague, Netherlands), often called Lucia de B., is a Dutch licensed paediatric nurse, who was the subject of a miscarriage of justice. In 2003, she was sentenced to life imprisonment (for which no parole is possible under Dutch law)[1] for four murders and three attempted murders of patients in her care. In 2004, after an appeal, she was convicted of seven murders and three attempts. Her conviction was controversial in the media and amongst scientists, and was questioned by investigative reporter Peter R. de Vries. In October 2008, the case was reopened by the Supreme Court of the Netherlands, as new facts had been uncovered that undermined the previous verdicts. De Berk was freed, and her case was re-tried; she was exonerated in April 2010.

Wikipedia

1 Lucia de Berk spreekt

9 aug. 2013

9 augustus 2013

Lucia de Berk die slachtoffer was van één van de grootse justitiële dwalingen die ons land kent kent, spreekt voor eerst uitgebreid en ontspannen over haat ervaringen die die ze door het handelen van de corrupte ziekenhuisdirecteur Paul Smits en de eveneens zwaar onbetrouwbare en falende rechterlijke macht.

Naar aanleiding van het overlijden van een baby in het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) in Den Haag werd op 4 september 2001 aangifte gedaan van een mogelijke onnatuurlijke dood. De aanwezigheid van De Berk bij het sterven van het kindje werd als verdacht aangemerkt. Zij zou opvallend vaak in de buurt zijn geweest van sterfgevallen en reanimaties. Er deden in het ziekenhuis vreemde verhalen over haar de ronde.

De directeur van het JKZ, Paul Smits, maakte op 11 september (de dag van 9/11) tijdens een persconferentie (o.a. uitgezonden op Radio-West) bekend dat een verpleegkundige betrokken was bij meerdere verdachte sterfgevallen en reanimaties. Hij betuigde daarbij nadrukkelijk zijn deelneming aan de nabestaanden en aan het ziekenhuispersoneel. Op 17 september deed het ziekenhuis zelf officieel aangifte (en dus niet de ouders). Het onderzoek van de medische dossiers door het ziekenhuis leidde tot de conclusie dat er in de periode van september 2000 tot september 2001 negen overlijdens en reanimatieincidenten hadden plaatsgevonden, die onverwacht en medisch onverklaarbaar waren. Lucia de Berk was daarbij steeds in de buurt geweest. Ook in de andere ziekenhuizen, waarin Lucia de Berk vanaf 1997 als verpleegkundige werkzaam was geweest, werd onderzoek gedaan naar sterfgevallen die mogelijk onverklaarbaar waren. Het Leyenburg, RKZ- en PEN-ziekenhuis kwamen ieder met een lijst met verdachte sterfgevallen tijdens de diensten van Lucia. Het totale onderzoek betrof aanvankelijk dertig sterfgevallen en incidenten. Al vrij snel kwamen de meeste daarvan te vervallen. Voor alle sterfgevallen was ten tijde van het overlijden een verklaring van natuurlijke dood getekend. Van de incidenten was geen melding gedaan.

Vanaf 5 september begonnen de verhoren en het onderzoek. De Berk werd direct de toegang tot het ziekenhuis ontzegd. In de snel daarop volgende ontslagzaak van het ziekenhuis tegen De Berk getuigden veertien verpleegkundigen en artsen, dat De Berk een goede en prettige collega was. In het functioneringsgesprek van augustus 2001 werd gesproken van een goed teamlid, kundig en betrokken in haar werk. De rechter oordeelde dat het ziekenhuis 100.000 gulden aan De Berk diende te betalen in het geval dat ze onschuldig bleek te zijn. Op advies van haar advocaat beriep Lucia zich tijdens alle politieverhoren op haar zwijgrecht.

IMPORTANT CONTENT

2 De aanloop naar de rechtszaak van Lucia de B.

15 apr. 2010

Lucia de Berk vertelt onder meer over haar voorarrest en het verloop van de rechtszaak.
Bekijk hier de gehele uitzending: http://bit.ly/aChceM
 
IMPORTANT CONTENT

3 De veroordeling in hoger beroep van Lucia de B.

15 apr. 2010

Lucia de Berk en haar advocaat Stijn Franken gaan in op de veroordeling van De Berk in hoger beroep en haar uiteindelijke vrijspraak.
 
Bekijk hier de gehele uitzending: http://bit.ly/aChceM
 
IMPORTANT CONTENT

4 Zaak Lucia de B. werd heropend – BACK TO THE ZEROS

14 mrt. 2016

In 2008 kwam er een ommekeer in de zaak Lucia de B. De verpleegster werd verdacht van meerdere moorden op kinderen Er werd bewijs geleverd dat de slachtoffers in de zaak een natuurlijke dood zijn gestorven. Lucia kwam vrij uit de gevangenis.
 
Bekijk de hele aflevering op RTL XL: link xl van het programma Website : http://www.rtlxl.nl

5 Lucia de Berk vrijgesproken van seriemoord

15 apr. 2010

Vanochtend werd Lucia de Berk door het gerechtshof in Arnhem vrijgesproken van meervoudige moord en pogingen tot moord. Zij is samen met haar advocaat te gast.
 
Bekijk hier de gehele uitzending: http://bit.ly/aChceM
 
IMPORTANT CONTENT

6 Paul Smits reageert op de Lucia de B. affaire

Back to menu    IMPORTANT CONTENT

14 mei 2013

7 Lezing – Beeldvorming – Lucia de Berk

7 mei 2014

Lezing – Beeldvorming – Lucia de Berk

8 Waarheidsvinding, Statistiek & Lucia De Berk.

28 sep. 2010

start interview 01:00 – over het proces Lucia de Berk 10-9- 2010 Het allernieuwste Boek van Ton Derksen over de zaak Baybasin 12 Meii, 2014 Baybasin gaat eindelijk main stream http://www.boublog.nl/2014/05/12/bayb…
 
22 april, 2014 Baybasin praat met Myra o.a. over de “Poot-maffia” : http://www.boublog.nl/2014/04/22/bayb…
 
Het allernieuwste Boek van Ton Derksen over de zaak Baybasin http://www.boublog.nl/2014/02/11/boek…
 
24-04-2014 Artikel Trouw : De advocate, de ambtenaar en het complot
 
Baybasin en Van der Plas kunnen rekenen op serieuze bijval van wetenschapsfilosoof Ton Derksen. In zijn boek ‘Verknipt bewijs’ dat in mei op de markt komt, noemt hij de zaak Baybasin zelfs ‘een van de grofste gerechtelijke dwalingen tot nu toe’. Derksen bestudeerde en beluisterde de rond zesduizend afgetapte telefoongesprekken in het gezamenlijke onderzoek van de Turkse en Nederlandse justitie en politie naar de Koerd en concludeert dat er flink mee is gerommeld. Vertalingen zouden op cruciale onderdelen onjuist zijn en er zou ook anderszins, met knip- en plakwerk, mee gemanipuleerd zijn, zegt Derksen die eerder een opzienbarend boek schreef dat tot herziening leidde in de moordzaak van verpleegster Lucia de Berk.
 
Voorgelogen
De rechters in het proces tegen Hüseyin Baybasin zijn voorgelogen, stelt Derksen en daarom zou ook zijn zaak voor herziening in aanmerking moeten komen. Zijn conclusie is van belang, aangezien de veroordeling van Baybasin voor negentig procent was gebaseerd op juist de inhoud van juist de tapverslagen.
 
Bij de Hoge Raad ligt overigens al langer een herzieningsverzoek in zijn zaak. Advocaat-generaal Diederik Aben doet momenteel zelf onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden rond de telefoontaps en zal hieraan in de zomer hoe dan ook zwaarwegende conclusies verbinden. Aben stelde eerder in een advies dat hij geen aanwijzingen heeft voor een complot.
 
Er was, schreef hij, geen reden voor toenmalig minister van justitie Winnie Sorgdrager om te zwichten voor de druk die van het vermeende ‘dossier-Demmink’ is uitgegaan. ‘Niet duidelijk is welk belang de minister had om Demmink in bescherming te nemen’, stelde Aben in zijn advies aan de Hoge Raad. ‘Demmink was niet onmisbaar. Voor hem een ander. De gevolgen voor de Nederlandse staat waren dan in elk geval te overzien.’
 
 
Wetenschapsfilosoof Ton Derksen schreef het boek De ware toedracht: een praktische wetenschapsfilosofie voor waarheidszoekers.
 
Hij is te gast in het Wetenschapscafe.
 
Klokkenluider Metta de Noo uit Diepenheim teleurgesteld in film Lucia de B. http://www.youtube.com/watch?v=ipHNO2…
 
INFOWAR 2014: PROPAGANDA-FILMS VS. BOEKEN http://www.klokkenluideronline.is/201…
 
Youtube Playlist : “De lijst van 12” : http://www.youtube.com/view_play_list…
 
 
 
“DE ECHTE LUCIA HEET ARDA” https://www.google.nl/search?q=%22De+…
 
Outline van de zaak-Lucia :
 
 
 
 
 
 
 
Paul Smits reageert op de Lucia de B. affaire http://www.youtube.com/watch?v=-HvCfB…
 
hollanddoc
 
34 minuten Metta, Bram en Ton Derksen zetten zich in voor de vrijlating van de tot levenslang veroordeelde verpleegster Lucia de B. De zaak beheerst inmiddels hun hele leven. : http://www.hollanddoc.nl/kijk-luister…
 
 
 
IMPORTANT CONTENT

9 Lucia de Berk by NOVA 14-4-2010.

17 apr. 2011

intro uitspraak vrijspraak 01:15 audiosegment uitspraak veroordeling 06:23 de ex collega’s 12:38 de sterfgevallen 13:40 de verdachtmaking 16:58 de arrestatie 19:26 de hersenbloeding 26:26
 
Klokkenluider Metta de Noo uit Diepenheim teleurgesteld in film Lucia de B. http://www.youtube.com/watch?v=ipHNO2…
 
INFOWAR 2014: PROPAGANDA-FILMS VS. BOEKEN http://www.klokkenluideronline.is/201…
 
 
 
 
Lucia de Berk De Intervieuws http://www.youtube.com/view_play_list…
 
DE ECHTE LUCIA HEET ARDA
 
Outline van de zaak-Lucia :
 
 
27 maart 2013 HagaZiekenhuis stopt tijdelijk met uitvoeren hartoperaties
 
Het HagaZiekenhuis in Den Haag stopt met onmiddellijke ingang met het uitvoeren van hartoperaties. Aanleiding is een melding dat bij een operatie niet volgens protocol te werk is gegaan.
 
 
hollanddoc
 
34 minuten Metta, Bram en Ton Derksen zetten zich in voor de vrijlating van de tot levenslang veroordeelde verpleegster Lucia de B. De zaak beheerst inmiddels hun hele leven.
 
 
Paul Smits reageert in zaak Lucia de B.
 
 
Zaak Lucia de B.: en dat heet dan bewijs : http://vorige.nrc.nl/article1852001.ece
 
Een onthutsend verslag over de gang van zaken op de weg naar de vrijlating en onschuldig verklaring van Lucia de Berk.
 
34 minuten Metta, Bram en Ton Derksen zetten zich in voor de vrijlating van de tot levenslang veroordeelde verpleegster Lucia de B. De zaak beheerst inmiddels hun hele leven.
 
 
 
De mensen achter Lucia De B. http://www.hollanddoc.nl/kijk-luister…
 
 IMPORTANT CONTENT

10 Klokkenluider Metta de Noo uit Diepenheim teleurgesteld in film Lucia de B.

31 mrt. 2014

Teleurgesteld is ze, Metta de Noo uit Diepenheim. Jarenlang was ze als klokkenluider druk bezig om de onschuld van Lucia de Berk (toen bekend als Lucia de B.) aan te tonen, die vastzat voor de moord op zeven ziekenhuispatiënten. Volgens haar klopt het verhaal dat in de film ‘Lucia de B.’ wordt verteld, niet met de werkelijkheid.
 

11 Recht 7.0 Lucia de Berg vrij

16 sep. 2018

Recht 7.0 Lucia de Berg vrij Zij heeft 6 jaar onschuldig vast gezeten voor ‘moorden’ die geen moorden bleken te zijn. Aan einde fragment ook Puttense moordzaak, Schiedammerparkmoord en Ina Post. Voor veroordeling moet bewijs overtuigend zijn! Kijk verder op internet naar info over haar leven / zaak.
 
IMPORTANT CONTENT

12 Première Lucia de B. – KOFFIETIJD

31 mrt. 2014

 
Schuldig tot je onschuld bewezen is. Koffietijd was bij de première van de film ‘Lucia de B.’ in Amsterdam.
Deze aflevering van Koffietijd helemaal zien? Ga dan naar http://rtlxl.nl/#!/koffietijd-9182/4e…

13 Oud-hoogleraar Ton Derksen: ik besef nu pas hoe Lucia de Berk leed

2 apr. 2014

De film over Lucia de Berk, Lucia de B., gaat donderdag in première. Het is het verhaal over de nachtzuster die in 2004 onterecht werd veroordeeld voor moord op baby’s en bejaarden. In 2010 werd ze alsnog vrijgesproken.
 
De Nijmeegse oud-hoogleraar Ton Derksen is een van de mensen die Lucia destijds vrij kregen nadat ze al 6 jaar onterecht in de cel zat. Door zijn boek kwam de zaak weer voor de rechter. Derksen heeft de film al gezien.
 
‘Ik vond het een heel mooie film. Wat het voor mij zo mooi maakte, is dat ik het lijden van haar voor het eerst eigenlijk goed besefte. Ik heb altijd geprobeerd mij niet te richten op de persoon zelf. Ik heb nooit kennis met haar willen maken, juist om er blanco tegenover te staan. En achteraf zie ik dat het heel verstandig is geweest. Ik zou veel te geëmotioneerd zijn geraakt’, aldus Derksen.Oud-hoogleraar Ton Derksen: ik besef nu pas hoe Lucia de Berk leed

14 De mensen achter Lucia De B. Excerpt

15 nov. 2012

 
Bron :De mensen achter Lucia De B. http://www.hollanddoc.nl/kijk-luister…
 
Trailer : De mensen achter Lucia de B. http://youtu.be/YiaMRUmRWfM
 
Lucia de Berk, voorheen nog Lucia de B, werd onschuldig verklaard. Lucia werd in 2003 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf én tbs, voor het plegen van zeven moorden. In 2010 oordeelde het Gerechtshof in Arnhem dat er in het geheel geen misdrijven hadden plaatsgevonden. In ‘Profiel: Lucia de B’ (KRO, 2008) zien we hoe Metta, Bram en Ton Derksen zich inzetten voor de vrijlating de veroordeelde verpleegster.
 
Lucia de Berk by NOVA 14-4-2010. http://www.youtube.com/watch?v=I7Pb6u…
 
IMPORTANT CONTENT

15 ‘Lucia de B. zal alsnog worden vrijgesproken’

2 nov. 2007

RTV Noord

GRONINGEN – Lucia de B. zal alsnog worden vrijgesproken. Dat is de stellige overtuiging van de Groningse hoogleraar Klinische en Forensische Toxicologie Donald Uges.

De B. is veroordeeld voor meervoudige moord op patiënten en kreeg een levenslange straf opgelegd en een gedwongen tbs-behandeling.

Klinisch en gerechtelijk toxicoloog Uges trad destijds voor het gerechtshof in Den Haag op als getuige-deskundige.
Zijn kritische opmerkingen, onder ede afgelegd, werden genegeerd.

Uges plaatst met name kanttekeningen bij het toxicologisch onderzoek. Zo zou een van de slachtoffers, een baby, zijn overleden aan een digoxine-vergiftiging. Dat werd bepaald aan de hand van een gaasje met bloed van de baby.

Volgens Uges zijn de bevindingen op basis van dat bloed onbetrouwbaar. Zo droogt bloed op een gaasje in en levert dat sowieso hogere waarden aan digoxine op. Bovendien is het onduidelijk wat de historie van het gaasje is en zijn daardoor bewijzen tegen de B. moeilijk te staven.

Hoogleraren statistiek overhandigen vrijdag een petitie aan staatssecretaris Albayrak waarin ze voor heropening van de rechtszaak pleiten.

IMPORTANT CONTENT

16 Sneak peak: Interview with Lucia de Berk

29 mei 2015

As a Dutch licensed pediatric nurse, Lucia de Berk (Lucia de B.) was specialized in dealing with small children and taking care of babies. She was an employee of the Juliana Children’s Hospital. In 2001 she was the subject of a miscarriage of justice. Accused for murders she didn’t commit, Lucia de Berk was sentenced to life in prison.

17 Lucia de Berk over de film

Back to menu

7 mei 2014

Met haar hondje op de arm kijkt Lucia de Berk toe hoe de figuranten naar de juiste plek worden gedirigeerd. Bij Scheveningse gevangenis werd donderdagavond een belangrijke scène opgenomen voor de film over haar leven, de lichtjestocht.

18 Making of Lucia de B. – Over Lucia de Berk

Back to menu

24 apr. 2014

 
Geverifieerd
 

Lucia de Berk is een eigenzinnige verpleegster, die argwaan wekt als ze voor de zoveelste keer bij een onverklaarbaar sterfgeval betrokken is. Een baby van slechts een paar maanden oud. Het ziekenhuis schakelt de politie en het Openbaar Ministerie in en de jonge parketsecretaris Judith krijgt het dossier van Lucia de B. op haar bureau. Het onderzoek naar de ‘Engel des Doods’, zoals de pers Lucia noemt, is zwaar. Ze heeft geen sporen achtergelaten en weigert met de rechercheurs te praten.

Toch wordt ze, dankzij een bloedtest, uiteindelijk veroordeeld tot levenslang voor vier moorden en drie pogingen ertoe. Kort hierna worden er echter vraagtekens gezet bij de betrouwbaarheid van de test en Judith begint te twijfelen. Haar bazen willen hier niets van horen en in Hoger Beroep krijgen zij Lucia opnieuw veroordeeld, nu zelfs levenslang met TBS. Mede dankzij het harde werk dat Judith heeft verricht…

Voor meer informatie ga naar http://luciadebdefilm.nl

19 Westweek-special met Lucia de Berk op Omroep West.

29 apr. 2010

Lucia de Berk vertelt openhartig over de jaren die zij onterecht in de gevangenis doorbracht. De Berk blikt in deze speciale uitzending van Westweek uitgebreid terug op de grootste justitiële dwaling van de afgelopen jaren en de bizarre procesgang die haar leven heeft getekend. Ze praat over de gevoelens voor de nabestaanden en haar eerste ervaringen sinds haar vrijspraak twee weken geleden. Lucia de Berk vertelt verder over het gesprek met minister Ernst Hirsch Ballin van Justitie, waarin hij zijn excuses maakte.

20 Lucia de B – Dublado

3 feb. 2016

Assistir Lucia de B filme completo dublado

21 Pauw & Witteman – 30 oktober 2007

Back to menu

31 okt. 2007

Jeroen Pauw en Paul Witteman in gesprek met Stijn Franken, hij is de advocaat van Lucia de B. Ook Lucia’s dochter Fabiënne zit aan tafel. Verder een gesprek met Jack Wouterse over King Lear en met gezinsvoogd Ton Moolenaar over de zaak Savanna.
 
====
 
Bekijk de gehele uitzending op www.pauwenwitteman.nl

22 Peter R de Vries – Lucia de B 2006

Back to menu      IMPORTANT CONTENT

11 jun. 2020


Peter R de Vries met een reportage over Lucia de B
Datum van opname: 22-10-2006
Bron: Pal vhs

https://nl.wikipedia.org/wiki/Zaak-Lu…

Zaak-Lucia de Berk

De zaak-Lucia de Berk betreft een rechtszaak tegen de Nederlandse verpleegkundige Lucia de Berk (geboren in 1961) die verdacht werd van meerdere moorden. De Berk, in de Nederlandse media aangeduid als Lucia de B., werd in maart 2003 door de rechtbank in Den Haag veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Nadat de zaak was heropend in 2008 kwam de rechter tot de conclusie dat de veroordeling een justitiële dwaling was. De Berk werd vrijgesproken in 2010.

Het unieke aspect in de zaak van Lucia de Berk is dat oorspronkelijk werd aangenomen dat er sprake was van meerdere misdrijven, terwijl uit de uiteindelijke uitspraak van het gerechtshof in Arnhem bleek dat er geen enkel misdrijf had plaatsgevonden. De justitiële dwaling sloeg niet op de persoon van de veroordeelde, maar op de feiten, die ten onrechte als moord dan wel poging tot moord gekwalificeerd waren.

 

JordanAppleFan
Rust zacht Peter 🌹🕯. Ik zal je nooit vergeten. Bedankt voor alles.
charlotte poort
Bedankt, weer een nieuwe oude aflevering van Peter r de Vries. mis het nog steeds op tv.
Esranur Bilgili
Top graag nog andere afleveringen als je hebt!
Ajax 020 salah
Lekker man wacht al eeuwen op nieuwe afleveringen
Anoniemo
Geweldig mijn heb je als abonnee, ben hier echt heel blij mee
Christian Lowies
Fantastisch, wederom bedankt voor de upload(s) en de moeite. Trouwe abonnee.
Jessica Kaaijk
Top nieuwe afleveringen op YouTube bedankt!!!
Alex O. NL
Dit was inderdaad een mooi programma! Sbs6: ga op zoek naar een nieuw soort format/programma. Anders blijft het gewoon een zender voor onze medemensen met het iq van een soepstengel.
Faiza Boubeker
YESSSSS een nieuwe aflevering ik abonneer gelijk!
DAGemini 13th
Intro blijft goud❤🔥
Quita
Rust zacht Peter. Wij missen jou zo vreselijk🤍
Fatih Ustalar
Graag meer afleveringen.
cambridgesyd
Gaaf,we want more.
Virgil van Soest
eindelijk weer een keer een nieuwe peter r de vries
Margaret
Top, eindelijk weer een nieuwe… Dank!
Mathie von Swinghie
Lachen ook, het verbaasd me hoeveel van die reclames ik nog herken. Maar ze blijven kut.
Casper Games
mooi dat die oude reclames ook erbij zitten XD
Joker
thanks voor de upload!! hopend op meer.
Twiggy Pien
Wederom héél erg bedankt voor de Upload!👍👍👍👍❤❤
kellyton almeida da luz
Als je meer hebt? Jammer dat alle afleveringen niet op SBS terug te zien zijn online..
Only 1 Key
Peter,ik miste al lang je programma,echte tv…Nu moeten we ook jou missen.Eeuwig zonde.🌠
L O
YES YES YES EINDELIJK!!!!!🎉
Elly Stevens
Fijn. Dankjewel! 👍🏼
Meis Vos
Super leuk ! Die stem en manier van overbrengen zo spannend altijd. Zo jammer hoop nog steeds dat zoiets weee terug komt op de Nederlandse televisie. ♡
LucaNista
Thanks voor de upload(s) je hebt er een abonee bij ! 🤙🏽 Groetjes vanuit Belgie
 
Nathalie Nieuwenhuysen
Hey eindelijk 🎉 dankjewel
derbi senda
Thx voor uploaden bro
Ilias Hornung
Die aflevering van Gladio was de beste van de Vries. Op history channel en NL 2 is nog een goede docu geweest over Gladio en hun rol bij aanslagen in Europa ( tegenwoordig heet het Gladio B ). Docu heet ; Nato’s secret armies.
Froukjelovesmakeup
1000 maal dank! Ben hier als verpleegkundige al eeuwen naar op zoek ❤️ Zeer interessant en tegelijk gruwelijk, gelukkig is ze al tijden geleden vrij gesproken.
renewa8
Die voice-over blijft meesterlijk
Julie Schoonvliet
Wij in België zijn zooo blij met deze nieuwe aflevering! Bedankt! Wij zijn ook fan van Kees van der spek (die trouwens nieuwe afleveringen gaat maken, maar die wij jammer genoeg niet eens kunnen kijken) en Alberto Stegeman. Wat ik ook erg jammer vind is dat ik nooit de gebeurtenissen van Willem Holleeder heb kunnen opvolgen want in België praat men daar niet over. Die serie had ik zooo graag bekeken.
Lena kuip
Fijne collega en dwalende rechters. Rust in vrede peter
Pieter van den Heuvel
Als je nog meer hebt graag 😃
Odin de Jong
Duopak taft voor 4 euro, damn.
Margarita Magdalena
Compleet met reclame uit 2006, heerlijk 😆
Mayra Kop Jansen
Rust zacht lieve Peter Je werk was nog lang niet klaar Je word erg gemist
Brenda Xenia
Peter is een held!
nick peeters
kommen er nog meer afleveringen op
MrAgogo55
de beelden in een ziekenhuisgang rond 4 minuten zijn gefilmd in het VUMC.
LucaNista
Chek mijn playlist van peter r de vries! Of gewoon opzoeken : peter r de vries en zoeken onder playlist, staat nummer 1 !! Thank me later Groetjes vanuit Belgie btw 🤙🏽
Roel87
Die achtergrondstem maakt me nog steeds bang.
jelme 2k
Die man op 5:11 speelt ook Henk Peters in de aflevering over hem
Maaike Vd Wal
Sinds wanneer is er geen dubbele controle bij injecties toedienen?? Volgens mij is dat verplicht.
tbfNL
ik blijf reclames vervelend vinden maar het is wel grappig om reclames van die tijd terug te zien
C A M O
Heeft u er nog meer ? Erg interesant om dit weer terug te zien na al die jaren
Chris Möhlmann
Kun je na gaan toen waren ze al fout bezig die rechters,totaal geen bewijzen,net zo als vele
yusuf mm
Waar vind je eigenlijk al die nieuwe afleveringen? Kunnen er nog meer nieuwe afleveringen er op komen over moordzaken?
John De Bruyne, Netherlands
Ik heb ontzettend veel bewondering voor Peter R De Vries, ik keek altijd graag zijn programma’s, zijn inzet die hij altijd had voor de families wiens kinderen zijn vermoord, hij zorgde dat de daders gepakt werden en achter tralies kwamen, hij zette zich enorm in tegen onrecht en misdaad, hij ging verder daar waar anderen stopte, het was een pittbull die als ie eenmaal beet had niet meer los liet, hij had ook een gezegde , weet hem ff zo niet meer. Het is jammer dat ie vermoord is
Jozef Stalin
Held mocht je nog meer hebben uploaden!!! Met mij vele andere die staan te trappelen
 
Aziz Bokaid
Kan je meer uploaden
carmen
heel erg bedankt voor dezen aflevering ik heb een vraagje heb je ook de aflevering over deborah rosiek
Ajacio
De reclame irritant, maar wel mooi dat we het weer voor morgen ween !
Bouchra taibi
Lieve peter je bent er niet meer maar je zal altijd bij blijven. Je werk is een heel presentatie. Niemand kan jou werk overnemen of jou na doen….onmogelijk
rowsu felicia
🌠📹👑👏👏👏🏆
Kunta Kenti
Stijn Franken daar 😹😹
Wasmachineman
9:45 Volvo 960 +1 En 6 jaar later in 2010 is ze vrijgesproken. Hoezo gerechterlijke dwaling?
iTz_Biggie28
Er is ook een film hier over, weet alleen niet op hoeveel % het waar gebeurd en verteld is
Leuke Films
De R in Peter R. de Vries staat voor Repelsteeltje… maar dat weet niemand.
Marwan Marwan
Vroeger bleef je nog thuis voor een avondje peter r de vries goeie tijden, nu kijk ik geen tv meer vind letterlijk niks leuk alleen maar bullshit
madelief2013
heb je ook germa van den boom?
Michael Abbink
Wat is de sound track hiervan, wil ik al een tijdje weten
Adam Geddon
dipiperon is heel fout
ml hotmail
Heeft iemand de aflevering die gaat over de moord op Didier Beneforti en Cathy Gilgeman
The crying Dutchman
Leuk die reclame! Irritant!
 
Aziz Bokaid
We moeten met ze alle Peter contacteren zo dat hij al ze filmpjes erop zet
Fatih Ada
Volgens mij is het uit binnen Uit de ziekenhuis gebeurt otopxh zou uit slag geen
Daniel Shehta
is lucia de b familie van ali b? knuffel verpleegster
Margarita Magdalena
Waarom niet de naam van de aflevering in de titel?
Sophia Koning
Ze is gelukkig weer vrij . Justitie denkt vaak als we maar een dader hebben . Justitie moet zich schamen .
J Chr G
Te veel reclame mang in deze,… Deze gaan we niet zo bekijken, Maar later bekijken
Steven Hilster
medicatie kan best lang in je bloed blijven toen ik geopeerd was had ik de nacose middelen naar een half jaar nog in me bloed ze konden nog spul terug vinden dus dat ze medicatie vonden in het lichaam van Amber is niet heel raar en helaas in het ziekenhuis gaat het leven en dood hand in hand
Bert Hogewoning
Zoveel toeval kan er niet bestaan allemaal overleden als zij dienst had
Dennis Danner
Ik ben in dat ziekenhuis geboren😬
lydia young
De zaak-Lucia de Berk betreft een rechtszaak tegen de Nederlandse verpleegkundige Lucia de Berk (geboren in 1961) die verdacht werd van meerdere moorden. De Berk, in de Nederlandse media aangeduid als Lucia de B., werd in maart 2003 door de rechtbank in Den Haag veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Nadat de zaak was heropend in 2008 kwam de rechter tot de conclusie dat de veroordeling een justitiële dwaling was. De Berk werd vrijgesproken in 2010. Het unieke aspect in de zaak van Lucia de Berk is dat oorspronkelijk werd aangenomen dat er sprake was van meerdere misdrijven, terwijl uit de uiteindelijke uitspraak van het gerechtshof in Arnhem bleek dat er geen enkel misdrijf had plaatsgevonden. De justitiële dwaling sloeg niet op de persoon van de veroordeelde, maar op de feiten, die ten onrechte als moord dan wel poging tot moord gekwalificeerd waren.
Maarten Visser
Mooi weer eens terug te zien. Ook hier zie je weer dat onze rechters een groot gevaar voor de samenleving zijn. Het blijkt wel te kloppen, dat als je geen fatsoenlijke studie aan kunt, je maar rechten gaat doen. Het zijn uiterst domme en gevaarlijke mensen.
Rob Batenburg
Toen was ie goed nu vooral een beterwetertje ……die te vaak ze mening wil geven …..jammer
Harry Hans
Is geen nieuwe hoor was er allang
Gahaha Gahahahha
Valt me op dat Peter r alleen uitzend wat hem uitkomt.. de misdaadverslaggever die vriend was van een van de grootste criminelen in nl.. 🤔
Camelot-procedures alles over camelot
Peter Rudolf de Vries, ivm Lucia b gelukkig vrijspraak , Peter die familie de Jager en Mooijman hielp Harke jager de kindermoordenaar in Rijswijk en naderhand Leidschendam prinses Annalaan leerde ik hem kennen, Ingrid Mooijman vertelde in 2009 het relaas nog keer, toen ik haar volgende dag confronteerde, bedreigde ze mij met wraak te nemen via minster de jager! Daarna ben ik oa huis kwijtgeraakt en tot op heden dak en thuisloos 🤫 Meeste #officieren van #justitie nemen het niet zo nauw?!Verbaast 🤫nee toch 💡npostart.nl/VPWON_1174868 #OM👇🏿#tramschutter en #vaatstra youtu.be/_ZoXsdfHfK4 & m.youtube.com/watch?v=c4Thhc… @Het_OM @ministerieJenV youtu.be/SqeOQ-lpppw @ConstCourtBE @VeraJourova @coe @UN
Men Nice
Hij gaat vreemd een vieze kerel
Men Nice
Peter is een oplichter

23 Panty Thief

Back to menu

11 mrt. 2018

Filmed in Montreal, Quebec
 
Welcome to the world-famous Just for Laughs Gags channel, where we pull public pranks on unsuspecting Montreal residents and tourists.